madzia20sosnowiec Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ;) wow ale fryzurka Alu, ja widzę, że bardzo Ci się podobają uczesania Gaja, bo wiesz...to sama natura jest i wiatru troche ;) Madzia i Monika, ślicznie wam dziękujemy za kompelmenciki, w najbliższej chwili nie omieszkamy odwiedzić waszych galerii i popodziwiać mini briardków :eviltong: a teraz zyczymy wszystki miłych snow :bye::calus: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 kawałek naszej spacerowej okolicy :lol: :lol: :lol: modelka :eviltong: uśmiech proszę ;) Quote
Gosiek Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Śliczna modelka :loveu: Madziu - trzymam kciuki żeby Gajeczka jak najszybciej pozbyła się urojeń ;) i niech będzie wesolutka i brykająca - buziaki Quote
Teklunia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] PIEKNA!!! po prostu piekna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: na tym zdjeciu widac to doskonale...wszystkie briardzie wdzieki i przymioty :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='Gosiek'] Śliczna modelka :loveu: Madziu - trzymam kciuki żeby Gajeczka jak najszybciej pozbyła się urojeń ;) i niech będzie wesolutka i brykająca - buziaki Gosia Gajka to zawsze jest brykająca ;) mam nadzieję, że szybciutko jej przejdą urojenia :eviltong: [quote name='Teklunia']PIEKNA!!! po prostu piekna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu ::loveu::loveu::loveu: na tym zdjeciu widac to doskonale...wszystkie briardzie wdzieki i przymioty :lol: staramy się, jak tylko możemy, Kasiu :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']Gajka z Antenką ;-) łączymy się z bazą, Gaja ma powiązania z NASA :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 i teraz jeszcze na dobranoc moje dwa kochane potworki :cool3: i wcale nie jestem zazdrosna :evil_lol: i jeszcze pełen negliż :eviltong: function FocusMe(){windows.focus();}window.focus(); Quote
zaba14 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ta... wcale nie jestes zazdrosna? a pewnie pozniej Gajuni wlosy powyrywałas.. oj Ty oj.. Hihi a co najsmieszniejsze to pan na zdjeciach wcale taki zachwycony Gajusia nie był i raczej w jej stosunku obojetny, a tu takie cuś :cool3: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='zaba14'] Hihi a co najsmieszniejsze to pan na zdjeciach wcale taki zachwycony Gajusia nie był i raczej w jej stosunku obojetny, a tu takie cuś :cool3: :evil_lol: widzisz Ania...no i wszystko sie wydało :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 no to teraz zasypie was zdjeciami ;) Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Gaja - krolowa sniegu!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 z sesji domowej ;) błagalna mina :lol: kto mnie tu razi tym fleszem po oczach?pospać nie dadzą! kizi mizi z pańcią :evil_lol: jeszcze chwile odpoczniemy sobie :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 no to co?pobrykamy?:cool3: i hop na klate :cool1: i jeszcze wyżej też potrafie! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 cd. odgryzeeeee :mad: a teraz pomiziaj po brzusiu:cool3: znowu sie ze mną drażnisz! a maaaaaaaaaaaaasz! Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Nie no - jestem pelna podziwu - widzę ze Gajeczka jest bardzo wesołą i towarzyską psinką a Wy ja bardzo kochacie.... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 a to z naszym przyjacielem Masterkiem :multi: nie zaczepiaj mnie bo powiem...pańci!:oops: haha no i co sie stawiasz!jestem silna babka!:eviltong: wskakuj na barana ponoszę cie trochę :cool3: no hop do góry! niech no mu ktos poda drabine, bo se chłopak nie poradzi :p no wstawaj wstawaj...bo sobie pojde :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Gosiek napisał(a):Nie no - jestem pelna podziwu - widzę ze Gajeczka jest bardzo wesołą i towarzyską psinką a Wy ja bardzo kochacie.... oj kochamy bardzo Gosiu, i aż nam źle kiedy nie możemy wypieścić tej malej cholerki... Quote
Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Masterek powalony na lopatki, w koncu sie cwiczy na domownikach:evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 i jeszcze jedno z brykania :lol: a masz a masz a masz! a to nasz masterek :cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 a masz a masz a masz! Gajka pokonała ASTmana zabójcę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dzielna dziewczynka :cool3: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ']a masz a masz a masz! Gajka pokonała ASTmana zabójcę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dzielna dziewczynka :cool3: ... siedzę w domku i ją szkole na psa zabójce :evil_lol: Quote
Recommended Posts