madzia20sosnowiec Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 daga dziękuję w imieniu gajki za ciepłe słowa, dorzucimy jeszcze jedną fotke :) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 troszke nas nie było, nadrabiamy straty :cool1: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Niesamowity pies. Dzisiaj pierwszy raz widzialam na zywo takiego olbrzyma, gdy bylam z Yorkami na szkoleniu. Quote
sota36 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Coraz fajniesza ta Gaja - briardy to swietne psy!!! Quote
Teklunia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Witajcie Madziu i Gajciu! Dopiero dzis Was znalazłam i aż mi wstyd, bo to przecież galeria briardzika i to z historią tak podobną do naszej...:oops: Gaja jest cudna i ma dziewczyna w Zyciu szczęście - bez dwóch zdań - że na Ciebie trafiła :) To zupełnie inny pies, niż ta schroniskowa bidulka... A teraz wybacz mi, że się rządzę w Twojej galerii, ale nie mogłam się powstrzymać :oops: To Twoja Gaja: To mój Ten: Ciut podobne, co? :lol: [SIZE=-2]ale tylko na tych zdjęciach, bo Tenek ma dużo krótsze kudełki... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Teklunia']Witajcie Madziu i Gajciu! Dopiero dzis Was znalazłam i aż mi wstyd, bo to przecież galeria briardzika i to z historią tak podobną do naszej...:oops: Gaja jest cudna i ma dziewczyna w Zyciu szczęście - bez dwóch zdań - że na Ciebie trafiła :) To zupełnie inny pies, niż ta schroniskowa bidulka... A teraz wybacz mi, że się rządzę w Twojej galerii, ale nie mogłam się powstrzymać :oops: To Twoja Gaja: To mój Ten: Ciut podobne, co? :lol: [SIZE=-2]ale tylko na tych zdjęciach, bo Tenek ma dużo krótsze kudełki... noooooooo musze Ci powiedzieć, że są identyczni :cool3: może to braciszek i siostra :eviltong: ale by było...a swoją drogą, to Ten przeszedł niesamowitą metamorfozę u Ciebie, pamiętam jeszcze pierwsze zdjęcia, gdzie biegał u was po ogródku zaraz po wzięciu go do domku:-( a teraz...istne cudo :multi: już niedługo i nasze psiaki będą też miały taką piękną dłuuuugaśną sierść ;) Quote
Alka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Wow, faktycznie, niemal identyczni! :loveu: Madziu, Gaja też u Ciebie wypiękniała tak samo jak Tenuś u Kasi. :multi: Macie dziewczyny dobre serducha, a psiaki duzo szczęścia ,że trafiły do kochających domów.:multi: :loveu: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Gajka na straży ;) pewno Gutka albo TENka wypatruje :razz: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ahahaha albo Ozziego ;):razz: kto wie :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 dwa rudzielce razem :evil_lol: głaskaj głaskaj nie przestawajjjjjj Quote
sota36 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 zawsze mowilam, ze rude to wredne! i to u was i u nas - dubelek!!!!! Bom tez jakas taka ryszawa! Choc moj fryzer mowi, zem czerwona ( nie mylic z Wisniewskm :) ) Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 sota36 napisał(a):zawsze mowilam, ze rude to wredne! i to u was i u nas - dubelek!!!!! Bom tez jakas taka ryszawa! Choc moj fryzer mowi, zem czerwona ( nie mylic z Wisniewskm :) )o kurcze same RYSZAWE :evil_lol: , a ja też mam jakąś nową forbę i bojam się na ep połozyć bo nie wiem co z tego wyjdzie :roll: a jak wyjde ryszawa to mnie TZ do Chorzowa przegoni :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):o kurcze same RYSZAWE :evil_lol: , a ja też mam jakąś nową forbę i bojam się na ep połozyć bo nie wiem co z tego wyjdzie :roll: a jak wyjde ryszawa to mnie TZ do Chorzowa przegoni :evil_lol: - albo za granice, do Sosnowca! AAA - ja sie w Sosnowcu urodzilam- przypomnialo mi sie!!!! I to jutro jest rocznica!!!!! Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 sota36 napisał(a):- albo za granice, do Sosnowca! AAA - ja sie w Sosnowcu urodzilam- przypomnialo mi sie!!!! I to jutro jest rocznica!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jutro PIJEMY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 :drinking: :drinking: :drinking:no to na rozgrzewke zebyśmy jutro nie padły od tego świętowania :mdleje::eviltong: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 no tak wczoraj piła a dziś padła :angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 najwyższa pora o sobie przypomnieć!:evil_lol: na fotelu z pańcią...przecież fotel ma 5/12 metra :evil_lol: wprawdzie nie widać, ale Gajka hipnotyzowała cukierka z choinki :eviltong: az wkońcu padła zrezygnowana ;) Quote
Teklunia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] :crazyeye: nowa moda wsrod briardow? czy moze Gajka nalezy do jakiejs subkultury? punkobriardy czy cos? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Teklunia']:crazyeye: nowa moda wsrod briardow? czy moze Gajka nalezy do jakiejs subkultury? punkobriardy czy cos? ;) gaja stara się być po prostu...modna!:evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Hahahaha.....:turn-l:punkobriard!! Dobre:p Sliczna morducha Quote
anetta Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Hahaha rewelacja :megagrin: miiisioooo :-P Quote
Recommended Posts