izka07 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 odpowiedzcie mi prywatna wiadomosciaablo co ;p wezcie udzial w mojej zabawie panstwa miasta i tam napiszcie :D Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): i głaskała i miziała i sciaskała :loveu: prawie mnie udusiła :eviltong: jaka milosc :loveu::loveu::loveu: az milo patrzec :) Quote
anetta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Poczulam sie jak bym byla w kosmosie :razz: Sliczne czule psitulanki :grins: Quote
PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Cudne te łózkowe fotki :razz: madzia18sosnowiec napisał(a): no ja nie wiem pika nie wiem, ja słuchaj miałam juz jednego męża, dziecko i to sie od sąsiadów moich dowiedziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a nóz może masz męza a nie wiesz?:eviltong: pewna jestem, wyrok sądu w szufladzie lezy :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Cześc Madziu :multi: Cudne fotki Gajuska :loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):nochalus :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że opisałaś , bo nie wiedziałam co to :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Aaaaa Madzia dusi Gajeczkę :placz::placz::placz: ;):lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że opisałaś , bo nie wiedziałam co to :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj ala nie widzisz glutków :cool3: wiem wiem nieostreeee:oops: Gosiek napisał(a):Aaaaa Madzia dusi Gajeczkę :placz::placz::placz: az jej jezor na wierzch wylazł :p my padnięci, ciezki dzien był dzisiaj... juz pieknie mówimy *d*o*b*r*a*n*o*c* Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): my padnięci, ciezki dzien był dzisiaj... juz pieknie mówimy *d*o*b*r*a*n*o*c* Dobranoc Madziu i Gajusiu :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 *cześć i czołem wszystkim* my tylko na chwilkę, zaraz lecimy na dłuuugaśny spacer, potem sprzątanie nas czeka:placz: dwie foteczki na dobre rozpoczęcie dnia :buzi: a tu widać zmęczenie psa, spinki na oczach :eviltong: *miłego dnia* Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Hej Madziu! Piękne zdjęcia macie razem :loveu: I widze, ze każdy chyba piesio ma swoj ulubiony fotelik :evil_lol: Urocza kooopka futerka - ma biale, świecące oko :evil_lol: Życzymy miłego weekendu. I czekamy na kolejne fotki! :multi: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Czesc Magda!! Co za piekne zdjecia mialam do nadrobienia:loveu::loveu: Cud, miod Gajeczka jest naprawde sliczna. A co do wyrka to zgadzam sie z Alicja. Stanowczo za male:evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześc Madziu :multi: Mam nadzieje, ze na spacerek wzięłaś aparacik i potem pokazesz nam szalejącą Gajke :loveu: Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a):Aaaaa Madzia dusi Gajeczkę :placz::placz::placz: ;):lol: taaak, aż biedulce oczka na wierzch wyszły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześć dziewczyny :lol: ... Te Wasze fotki pościelowe są niesamowite :cool3: ... Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć dziewczyny :lol: ... Te Wasze fotki pościelowe są niesamowite :cool3: ...:razz:czekamy teraz aż Ty nam Wasze pokażesz:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć dziewczyny :lol: ... Te Wasze fotki pościelowe są niesamowite :cool3: ... no pewnie, Piotrkowi tylko poscielowe tematy w glowie ;) Nugatowa napisał(a):O ludzie :oops: :oops: Ja przez ta edukacje intensywna zgłupiłam u kogo ta imprezzzka :cool3: :cool3: :oops: dzisiaj jest wesele Patki!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):A co do wyrka to zgadzam sie z Alicja. Stanowczo za male:evil_lol::evil_lol: czesc madzia :buzi: nad zmianą łózka myślimy :PROXY5: Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc Madziu :multi: Mam nadzieje, ze na spacerek wzięłaś aparacik i potem pokazesz nam szalejącą Gajke :loveu: no właśnie nie wzięłam, nie mam aparatu od tygodnia :placz: ale mam nadzieje ze juz jutro bede miec, a dzisiaj nadarzyło sie tak, ze byłam na spacerku z kasia i pieskiem jej siostry (buldożek) i było co fotografowac a nie było czym :placz: ale jutro sie poprawiamy :eviltong: PiotrekJ napisał(a):Cześć dziewczyny :lol: ... Te Wasze fotki pościelowe są niesamowite :cool3: ... no wiesz piotrek...:p biegne na spotkanie do pancia :eviltong: i szybko wracam do panci :eviltong: dlatego takie zamazane:oops: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a):no pewnie, Piotrkowi tylko poscielowe tematy w glowie ;) Ja lubię to co miłe :p ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja lubię to co miłe :p ... dlatego tak nas kochasz wszystkie :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):dlatego tak nas kochasz wszystkie :loveu: Dokładnie, wszystkie co do jednej :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dokładnie, wszystkie co do jednej :loveu: :loveu: :loveu: ... powiem ci piotrze, że ty szczesciarz jesteś tyle nas mając i każda z nas w ddoatku tak cudownie wyjątkowa :loveu: Quote
nikusia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ten pies... Ten krajobraz... :loveu: :lol: Supcio! Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):powiem ci piotrze, że ty szczesciarz jesteś tyle nas mając i każda z nas w ddoatku tak cudownie wyjątkowa :loveu: Zgadzam się z Tobą Magdo :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Recommended Posts