madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']uffffff :lol::lol: :lol: oj daga daga za kogo ty mnie masz :lol: a jak tam pisanie pracy:eviltong: tak jak i u mnie czyli nulllllllll przez wielkie N :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a jak tam pisanie pracy:eviltong: tak jak i u mnie czyli nulllllllll przez wielkie N :eviltong: yes przez wielkie Y :eviltong: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 o rany nic nie wiem ..muszę czytać wstecz :cool3::cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 a my juz uciekamy i mówimy *d*o*b*r*a*n*o*c* Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 No oczywiście ja przegapilam 100 stronke :roll: :drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
g_o_n_i_a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 To tak jak my... :shake: Ale mimo wszystko - :drinking: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 cześć i czołem :Rose: u nas słoneczko wygląda :loveu: uciekam na spacerek z gajkiem, potem moze spotkamy sie z kasią i benkiem a potem do ksiazeczek i w przerwach oczywiscie na dgm :eviltong: miłego dnia wszytskim zyczymy :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Cześć Madziu :) Miłej, książkowej niedzieli życze no i udanego spotkanka z Kasia i jej piesiem :multi: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Magda, tylko pamietaj zeby robic przerwy w pisaniu na spacerki (ze zdjeciami), zebys sie nie przemeczyla za bardzo ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 dziękujemy dziękujemy :buzi: troche wczorajszych zdjec, mam nadzieje ze dzisiaj na spotkaniu z kasia bede miala aparat :angryy: co to?:-o posiedze i popilnuje drzewka zeby sobie nigdzie nie poszło i jeszcze takie znalałam coś :eviltong: to tutaj tez soobie posiedze i popilnuje, a co! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 dobra lece wyczesac gajka, niestety nie bede miala aparatu wiec jesli kasia bedzie łaskawa odpyknac pare fotek to wstawie :lol: Quote
Patka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 super mordulka :loveu: ta fotka bardzo mi sie podoba :multi: Quote
lespaa Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 no dziewczyny ! setka wam stuknęła ! :razz: wasze zdrówko ! :tort: P/S - Gajusia ma pięknie nasycony kolor - Loreal czy Garnier Brodzikowej?:lol!: Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dzien dobry Madziu i Gajeczko!! Ja troche spozniona:oops::oops:,ale wypije za 100 stronke i 1000 poscik:popcorn: Gajunia jest sliczna:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 dobra kochani jest po spacerku, ciezko to nazwac spacerkiem, bo benus był na smyczy, bardzo sie szarpał a moja gajka o dziwo...uciekała :razz: aparatu nie miałam ale kasia mi potem podesle pare fot to to co sie udało jakos uchwycic wstawie :cool3: narazie uciekam, bede wieczorkiem :buzi: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 to tutaj tez soobie posiedze i popilnuje, a co! ale ma budę :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 9 fot, jak mówiłam kasia biegala z benkiem za gajką która sie panicznie go bała :cool3: trzeba obadac teren :eviltong: benek patrz tak stoje na 2 łapach :eviltong: a benek na to "ales ty głupia baba":lol: pancia zrób cos bo on sie ze mnie smieje kasia powiedz jej cosssss:p co ona wyprawia, sąsiadki mi straszyyy:placz: i tutaj z gają oszczekująca haszczunie :eviltong: i ostatnie tzw. "bezpieczna odległość" Quote
panienkabubu Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 No prosze Madzia :D już błyszczymy w Twej galerii :D Niestety spacerek się nie udał, gdyby Ben byłby inny ... to może by coś z tego było :D Gaja się bała - wcale się nie dziwię, takie potwora... :D Zdjęć mało, ale spoko .. Następnym razem będę miała na Bena haka... Już je się o to postaram :cool1: Madziu, Gajka slyyyyyczna :) Quote
sota36 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Czesc dziewczyny - znow nadrabiam zaleglosci - Boze ile czytania. A tak swoja droga to te oczy Gajki poznalabym na koncu swiata!!!! AAA!!! Czy Gucio powinnien byc zazdrosny o tego jegomoscia?????? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 hej kasiula dla was w naszej galerce miejsc zawsze bedzie :cool3: mam nadzieje ze gaja niedługo jakos sie dostosuje i przestanie uciekać :eviltong: jolus witamy w naszych skromnych progach, a gucio nie musi byc zazdrosny :p ona kocha tylko jego :p ps.kiedy jakis spacerek :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 no i moi kochani na noc zbliza sie kolejna imprezkaaaa na zakonczenie dzisiejszej niedzielki, ale sie nastukac człoowiek musi zeby te 2000 postów mieć :multi: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 no to zdroweczko kochani :smilecol: :laola: :drink1: :laola: :drink1: :laola: :drink1: :laola: :drink1: Quote
Recommended Posts