madzia20sosnowiec Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Madziu - błagajacy pies bardziej mi na tej focie na kokietującego wygląda :lol::lol::lol: [quote name='PiotrekJ']Jaki błagający? To spojrzenie zalotne jest jak nic :cool3: ... ahahhahaha no tak ona kokietowała moje ukochane ciasteczka :cool3: :cool3: :cool3: a wogole to dziendoberek wszytskim, dzien ok, nasza pudlica misia miała dzisiaj usg i biopsje, jak narazie jest ok :multi: niestety nie zabiawie dzisiaj u was długo bo musze uciekac w ksiazki mam tyle do zrobienia w tym tygodniu ze nie wiem od czego zacząc i gdzie rece włozyc :oops: :-( dlatego musicie mi wybaczyc nieobecnosc, ale bede tylko gosciem w najblizszych dniach na dgm :-( aha i dla zainteresowanych bede w warszawie w czwartek wiec moze wkoncu wpadniecie na dworzec przywitac mnie chlebem i solą i wodką do cholerki :eviltong: jade rano o 8 i o 12 mam szkolenie myśle ze ok 14 bede wolna a ok. 17 bede miała pociag powrotny wiec bede miała chwilke czasu :cool3: i jeszcze gajek na koniec :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześc Kochana :multi: weź mnie ze sobą do tej Wa-wy ja też się chętnie z dgm spotkam :lol: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] aha i dla zainteresowanych bede w warszawie w czwartek wiec moze wkoncu wpadniecie na dworzec przywitac mnie chlebem i solą i wodką do cholerki :eviltong: chleb i sól rozumiem , ale po co ta wodka ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madziu, pozostaje mi zyczyc przyjemnej nauki i zaglądaj czasami na dogo...:buzi: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Czesc MAdziu :) W czwartek powiadasz? :cool3: Ja do 18 w czw. jestem wlasnie wolna, wiec...:cool3::cool3::cool3: Moze, moze wreszcie by sie udalo :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Madziu jak już się spotkasz z Kasią jutro to ją prowij do nas na Śląsk pliss :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Alka']chleb i sól rozumiem , ale po co ta wodka ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hhaahaha ala zebym miala czym zapic tą sól i chleb :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia']Czesc MAdziu :smile: W czwartek powiadasz? :cool3: Ja do 18 w czw. jestem wlasnie wolna, wiec...:cool3::cool3::cool3: Moze, moze wreszcie by sie udalo :smile: kasia jaka to jest dzielnica?bo ja i tenusia chciałabym wymiziac :eviltong: moze spod hotelu podjade w jakies dogodne miejsce zebys sie nie trzaskała z psem jeszcze :p nr telefonu mam, wiec bede ci pisac, mysle ze ok. 14 bede wolna juz, wiec .... :lol: :lol: :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu jak już się spotkasz z Kasią jutro to ją prowij do nas na Śląsk pliss :lol: wsadze ją do torebki razem z tenusiem :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] wsadze ją do torebki razem z tenusiem :lol: :lol: Madziu to koniecznie musisz jakąś dużą walizke wziąć :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć :p ... Teklunia napisał(a):W czwartek powiadasz? :cool3: Ja do 18 w czw. jestem wlasnie wolna, wiec...:cool3::cool3::cool3: Moze, moze wreszcie by sie udalo :) To być może będzie Nas troje :cool3: :p ... madzia18sosnowiec napisał(a):kasia jaka to jest dzielnica?bo ja i tenusia chciałabym wymiziac :eviltong: moze spod hotelu podjade w jakies dogodne miejsce zebys sie nie trzaskała z psem jeszcze :p nr telefonu mam, wiec bede ci pisac, mysle ze ok. 14 bede wolna juz, wiec .... :lol: :lol: :lol: Do Kasi dojedziesz praktycznie jednym autobusem z hotelu, o którym pisałaś ;) ... Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzien dobry Madziu&Gajuś! :angel: Czy będą dzisiaj jakies foteczki Ślicznej? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):To być może będzie Nas troje :cool3: :p ... Do Kasi dojedziesz praktycznie jednym autobusem z hotelu, o którym pisałaś ;) ... czes piotr :eviltong: spod hotelu jest chyba 154 o ile sie nie mylę? dałbys rade do kasi podjechać:cool3: :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czes piotr :eviltong: spod hotelu jest chyba 154 o ile sie nie mylę? dałbys rade do kasi podjechać:cool3: :cool3: :cool3: 154 do Kasi nie dojedziesz :shake: ... Przy Żwirki i Wigury wsiadasz w 188 w stronę Olszynki Grochowskiej, wysiadasz na rondzie Wiatraczna i podjeżdżasz ze 2 - 3 przystanki tramwajem w stronę Gocławka ;) ... Dopiero jutro będę mógł Ci powiedzieć czy podjadę, nie wiem o której pracę skończę :shake: ... [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu, ale Wam fajnie :-( Marudo, pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Marudo, pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj ;) ... Madza jedzie na szkolenie, więc co ja będę w tym czasie sama w środku stolicy robiła :eviltong: tak w ogóle to muszę zacząć zbierać na ten bilet lipcowy, a moze samolotem podlece haha :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madza jedzie na szkolenie, więc co ja będę w tym czasie sama w środku stolicy robiła :eviltong: Kasia pisała, że jest wolna do 18 :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Kasia pisała, że jest wolna do 18 :cool3: ... ech no bardzo bym kciała przyechać, ale jutro zdaje przedsiębiorczość, więc nawet gdyby to nie mogę :roll: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ech no bardzo bym kciała przyechać, ale jutro zdaje przedsiębiorczość, więc nawet gdyby to nie mogę :roll: Zawsze wszystkim mówiłem, że szkoła to same problemy i niedogodności :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Zawsze wszystkim mówiłem, że szkoła to same problemy i niedogodności :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... no ale wiesz ja kcem miec 6 a koniec :oops: a w ogóle to szkoły zostało jeszcze chyba "ty;lo" 16 dni :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no ale wiesz ja kcem miec 6 a koniec :oops: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co Ty? Ja przez całe Liceum może z jedną cząstkową taką ocenę miałem :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co Ty? Ja przez całe Liceum może z jedną cząstkową taką ocenę miałem :roll: ... a ja to żadnej cząstkowej 6 w tym roku chyba nie miałam, no sory z religii :evil_lol: Mamy przedsiębiorczośc dopiero od grudnia, bo wcześniej nikogo nie było, bo Dyrektor nie umiał nikogo znaleźć :roll: no i u babki łatwo można dobre ocenki zbierać a potem przygotować jakąś lekcje no i mieć nadzieję, ze da 6 :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']154 do Kasi nie dojedziesz :shake: ... Przy Żwirki i Wigury wsiadasz w 188 w stronę Olszynki Grochowskiej, wysiadasz na rondzie Wiatraczna i podjeżdżasz ze 2 - 3 przystanki tramwajem w stronę Gocławka ;) ... Dopiero jutro będę mógł Ci powiedzieć czy podjadę, nie wiem o której pracę skończę :shake: ... łoooki, zapisane i schowane :cool3: bede blądzic jutro :lol: a piotr ja zadnych wymowek nie chce słyszec :mad: [quote name='Daga_i_Oskar']a w ogóle to szkoły zostało jeszcze chyba "ty;lo" 16 dni :cool3: daga jak cie prosze, nie dobijaj :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):łoooki, zapisane i schowane :cool3: bede blądzic jutro :lol: a piotr ja zadnych wymowek nie chce słyszec :mad: Specjalnie dla Ciebie się postaram :cool3: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):Specjalnie dla Ciebie się postaram :cool3: ... haha no ja mysle, nawet sie ładnie ubiore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):haha no ja mysle, nawet sie ładnie ubiore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On by pewnie woła, zebys sie rozebrala :diabloti: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): kasia jaka to jest dzielnica?bo ja i tenusia chciałabym wymiziac :eviltong: moze spod hotelu podjade w jakies dogodne miejsce zebys sie nie trzaskała z psem jeszcze :p nr telefonu mam, wiec bede ci pisac, mysle ze ok. 14 bede wolna juz, wiec .... :lol: :lol: :lol: Czesc Magda :) Widze ze jestesmy umowione bez mojego w tym udzialu :lol: Az nie wierze ze sie jutro spotkamy!!! Strasznie sie ciesze!!! :) Ale mam jedna uwage - jutro moj TZ bedzie mial meska imprezke w domu, z ja i Tenus wybywamy do mojej mamy na przechowanie... To moze umowmy sie tam po prostu? Bedziemy same i tak :D Mozemy wczesniej sie jakos zgadac i dokladnie umowic. Moge gdzies po Ciebie wyjsc jak chcesz... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PIKA napisał(a):On by pewnie woła, zebys sie rozebrala :diabloti: hahahah nie wiem nic mi na ten temat nie wiadomo :cool3: Teklunia napisał(a):Czesc Magda :) Widze ze jestesmy umowione bez mojego w tym udzialu :lol: Az nie wierze ze sie jutro spotkamy!!! Strasznie sie ciesze!!! :) Ale mam jedna uwage - jutro moj TZ bedzie mial meska imprezke w domu, z ja i Tenus wybywamy do mojej mamy na przechowanie... To moze umowmy sie tam po prostu? Bedziemy same i tak :D Mozemy wczesniej sie jakos zgadac i dokladnie umowic. Moge gdzies po Ciebie wyjsc jak chcesz... chce chce chce!tylko gdzie?:razz: bo ja warszawy nie znam tylko mi powiedz gdzie do jakiego autobusika mam wsiasc i ile przystankow :cool3: wyjątkowo kupie sobie bilet :p Quote
Recommended Posts