Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']czesć Madziu - błagajacy pies bardziej mi na tej focie na kokietującego wygląda :lol::lol::lol:

[quote name='PiotrekJ']Jaki błagający? To spojrzenie zalotne jest jak nic :cool3: ...

ahahhahaha no tak ona kokietowała moje ukochane ciasteczka :cool3: :cool3: :cool3:

a wogole to dziendoberek wszytskim, dzien ok, nasza pudlica misia miała dzisiaj usg i biopsje, jak narazie jest ok :multi:
niestety nie zabiawie dzisiaj u was długo bo musze uciekac w ksiazki mam tyle do zrobienia w tym tygodniu ze nie wiem od czego zacząc i gdzie rece włozyc :oops: :-( dlatego musicie mi wybaczyc nieobecnosc, ale bede tylko gosciem w najblizszych dniach na dgm :-(

aha i dla zainteresowanych bede w warszawie w czwartek wiec moze wkoncu wpadniecie na dworzec przywitac mnie chlebem i solą i wodką do cholerki :eviltong: jade rano o 8 i o 12 mam szkolenie myśle ze ok 14 bede wolna a ok. 17 bede miała pociag powrotny wiec bede miała chwilke czasu :cool3:

i jeszcze gajek na koniec :loveu:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

aha i dla zainteresowanych bede w warszawie w czwartek wiec moze wkoncu wpadniecie na dworzec przywitac mnie chlebem i solą i wodką do cholerki :eviltong:

chleb i sól rozumiem , ale po co ta wodka ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Madziu, pozostaje mi zyczyc przyjemnej nauki i zaglądaj czasami na dogo...:buzi:

Posted

[quote name='Alka']chleb i sól rozumiem , ale po co ta wodka ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hhaahaha ala zebym miala czym zapic tą sól i chleb :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Teklunia']Czesc MAdziu :smile:

W czwartek powiadasz? :cool3:
Ja do 18 w czw. jestem wlasnie wolna, wiec...:cool3::cool3::cool3:
Moze, moze wreszcie by sie udalo :smile:

kasia jaka to jest dzielnica?bo ja i tenusia chciałabym wymiziac :eviltong: moze spod hotelu podjade w jakies dogodne miejsce zebys sie nie trzaskała z psem jeszcze :p nr telefonu mam, wiec bede ci pisac, mysle ze ok. 14 bede wolna juz, wiec .... :lol: :lol: :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu jak już się spotkasz z Kasią jutro to ją prowij do nas na Śląsk pliss :lol:

wsadze ją do torebki razem z tenusiem :lol: :lol:

Posted

Cześć :p ...

Teklunia napisał(a):
W czwartek powiadasz? :cool3:
Ja do 18 w czw. jestem wlasnie wolna, wiec...:cool3::cool3::cool3:
Moze, moze wreszcie by sie udalo :)

To być może będzie Nas troje :cool3: :p ...

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasia jaka to jest dzielnica?bo ja i tenusia chciałabym wymiziac :eviltong: moze spod hotelu podjade w jakies dogodne miejsce zebys sie nie trzaskała z psem jeszcze :p nr telefonu mam, wiec bede ci pisac, mysle ze ok. 14 bede wolna juz, wiec .... :lol: :lol: :lol:

Do Kasi dojedziesz praktycznie jednym autobusem z hotelu, o którym pisałaś ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
To być może będzie Nas troje :cool3: :p ...

Do Kasi dojedziesz praktycznie jednym autobusem z hotelu, o którym pisałaś ;) ...

czes piotr :eviltong:

spod hotelu jest chyba 154 o ile sie nie mylę?
dałbys rade do kasi podjechać:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czes piotr :eviltong:

spod hotelu jest chyba 154 o ile sie nie mylę?
dałbys rade do kasi podjechać:cool3: :cool3: :cool3:

154 do Kasi nie dojedziesz :shake: ...
Przy Żwirki i Wigury wsiadasz w 188 w stronę Olszynki Grochowskiej, wysiadasz na rondzie Wiatraczna i podjeżdżasz ze 2 - 3 przystanki tramwajem w stronę Gocławka ;) ...
Dopiero jutro będę mógł Ci powiedzieć czy podjadę, nie wiem o której pracę skończę :shake: ...

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu,

ale Wam fajnie :-(

Marudo, pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj ;) ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Marudo, pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj ;) ...

Madza jedzie na szkolenie, więc co ja będę w tym czasie sama w środku stolicy robiła :eviltong: tak w ogóle to muszę zacząć zbierać na ten bilet lipcowy, a moze samolotem podlece haha :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madza jedzie na szkolenie, więc co ja będę w tym czasie sama w środku stolicy robiła :eviltong:

Kasia pisała, że jest wolna do 18 :cool3: ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']ech no bardzo bym kciała przyechać, ale jutro zdaje przedsiębiorczość, więc nawet gdyby to nie mogę :roll:

Zawsze wszystkim mówiłem, że szkoła to same problemy i niedogodności :roll: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Zawsze wszystkim mówiłem, że szkoła to same problemy i niedogodności :roll: :evil_lol: :evil_lol: ...

no ale wiesz ja kcem miec 6 a koniec :oops:
a w ogóle to szkoły zostało jeszcze chyba "ty;lo" 16 dni :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no ale wiesz ja kcem miec 6 a koniec :oops:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co Ty? Ja przez całe Liceum może z jedną cząstkową taką ocenę miałem :roll: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co Ty? Ja przez całe Liceum może z jedną cząstkową taką ocenę miałem :roll: ...

a ja to żadnej cząstkowej 6 w tym roku chyba nie miałam, no sory z religii :evil_lol: Mamy przedsiębiorczośc dopiero od grudnia, bo wcześniej nikogo nie było, bo Dyrektor nie umiał nikogo znaleźć :roll: no i u babki łatwo można dobre ocenki zbierać a potem przygotować jakąś lekcje no i mieć nadzieję, ze da 6 :cool3:

Posted

[quote name='PiotrekJ']154 do Kasi nie dojedziesz :shake: ...
Przy Żwirki i Wigury wsiadasz w 188 w stronę Olszynki Grochowskiej, wysiadasz na rondzie Wiatraczna i podjeżdżasz ze 2 - 3 przystanki tramwajem w stronę Gocławka ;) ...
Dopiero jutro będę mógł Ci powiedzieć czy podjadę, nie wiem o której pracę skończę :shake: ...

łoooki, zapisane i schowane :cool3: bede blądzic jutro :lol:
a piotr ja zadnych wymowek nie chce słyszec :mad:

[quote name='Daga_i_Oskar']a w ogóle to szkoły zostało jeszcze chyba "ty;lo" 16 dni :cool3:

daga jak cie prosze, nie dobijaj :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

łoooki, zapisane i schowane :cool3: bede blądzic jutro :lol:
a piotr ja zadnych wymowek nie chce słyszec :mad:

Specjalnie dla Ciebie się postaram :cool3: ...

Posted

haha no ja mysle, nawet sie ładnie ubiore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

On by pewnie woła, zebys sie rozebrala :diabloti:

Posted

Czesc Magda :) Widze ze jestesmy umowione bez mojego w tym udzialu :lol:
Az nie wierze ze sie jutro spotkamy!!! Strasznie sie ciesze!!! :)
Ale mam jedna uwage - jutro moj TZ bedzie mial meska imprezke w domu, z ja i Tenus wybywamy do mojej mamy na przechowanie... To moze umowmy sie tam po prostu? Bedziemy same i tak :D
Mozemy wczesniej sie jakos zgadac i dokladnie umowic. Moge gdzies po Ciebie wyjsc jak chcesz...

Posted

PIKA napisał(a):
On by pewnie woła, zebys sie rozebrala :diabloti:

hahahah nie wiem nic mi na ten temat nie wiadomo :cool3:

Teklunia napisał(a):
Czesc Magda :) Widze ze jestesmy umowione bez mojego w tym udzialu :lol:
Az nie wierze ze sie jutro spotkamy!!! Strasznie sie ciesze!!! :)
Ale mam jedna uwage - jutro moj TZ bedzie mial meska imprezke w domu, z ja i Tenus wybywamy do mojej mamy na przechowanie... To moze umowmy sie tam po prostu? Bedziemy same i tak :D
Mozemy wczesniej sie jakos zgadac i dokladnie umowic. Moge gdzies po Ciebie wyjsc jak chcesz...

chce chce chce!tylko gdzie?:razz: bo ja warszawy nie znam tylko mi powiedz gdzie do jakiego autobusika mam wsiasc i ile przystankow :cool3: wyjątkowo kupie sobie bilet :p