Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marinkaa napisał(a):
Jak juz dostanę wici dam znać...siedzę teraz w pracy ;)a właściwie to na dogo:evil_lol:... tylko cicho sza :cool3:

A ja kurteczka internetu w pracy nie mam:mad::diabloti:

Posted

Energy napisał(a):
A ja kurteczka internetu w pracy nie mam:mad::diabloti:

no właśnie...jeśli szefowa zauważy jak pilnie pracuję :evil_lol:...to też nie będę miała :shake:

Posted

No i wygląda na to, że znów zapeszyłam :shake:, albo przedwcześnie się ucieszyłam :shake:
Zadzwoniłam w sobotę pod ten numer telefonu...i dowiedziałam się, że jest to jakiś tartak, o dziwo facet, który odebrał był zorientowany o co chodzi...poinformował mnie, że kolega pojechał do Lublina po psa. Najpierw na giełdę, później do Kliniki (miałam dziwne wrażenie, że głos znam...czyżby był to ten sam facet:crazyeye:)
W Klinice nikt się nie pojawił, aby zobaczyć Majora :-(

Posted

Energy napisał(a):
Marinkaa czy w Lublinie jest oddział fundacji?

W Lublinie nie ma jako takiego oddziału, bo nie ma szefostwa - podlegamy pod oddział Wrocław, ale pieniązki trafią na nasze lokalne psiaki - stąd ten dopisek Lublin 1

Posted

Marinkaa napisał(a):
W Lublinie nie ma jako takiego oddziału, bo nie ma szefostwa - podlegamy pod oddział Wrocław, ale pieniązki trafią na nasze lokalne psiaki - stąd ten dopisek Lublin 1

A to dobrze wiedzieć:p