ewelinabuck Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 eeeeeeeeeehhhhh gdzie tam zarosniety :loveu: sliczniasty jest Quote
madziasto4 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [QUOTE][IMG]http://img49.imageshack.us/img49/6607/p1310039yl8.jpg[/IMG][/QUOTE] Ale ładnie tu wyszedł :loveu: Quote
Magda Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='ewelinabuck']eeeeeeeeeehhhhh gdzie tam zarosniety :loveu: sliczniasty jest[/quote] Wlasnie przypomnialas mi, ze mam sie do ciebie zglosic do galerii:p Juz biegne......!!! [quote name='madziasto4']Ale ładnie tu wyszedł :loveu:[/quote] :p:p:p Szukam jakiejs fajnej koszulki dla psa. Ma ktos moze ciekawe oferty? EDIT: To jest dobre [IMG]http://img466.imageshack.us/img466/8489/53vip5dy.jpg[/IMG] Quote
Magda Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Kochani mamy pogrzeb w rodzinie:-( Babcia zmarla dzisiaj okolo 11. Pokoj jej duszy [*] [*] [*] [*] Znikam na jakis czas... Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Magda_Miki']Kochani mamy pogrzeb w rodzinie:-( Babcia zmarla dzisiaj okolo 11. Pokoj jej duszy [*] [*] [*] [*] Znikam na jakis czas...[/QUOTE] Przykro mi, Madziu :-( Trzymaj się :-( [*] Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Madziu trzymaj się...:-(:-( [*] czekamy tu na Ciebie........ Quote
Alka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Madziou, strasznie współczuje...:-( trzymaj się kochana... Quote
Teklunia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 och, Madziu... tak mi przykro :-( ile lat miała babcia? Quote
Pati i Daisy Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 współczuje:-( [*] czekamy na Ciebie :calus: Quote
Jupi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 bardzo mi przykro, trzymaj się Madziu:glaszcze: Quote
chihuahua Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Wieczny odpoczynek racz jej dac Panie!!! [/FONT][/SIZE] Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 witaj madzia:buzi: tak dawno nie bylo mnie na dogo, a tutaj takie wiesci, tak mi przykro, trzymaj sie dzielnie, jestesmy z toba :buzi: Quote
barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Bardzo mi przykro z powodu śmierci babaci :-( trzymaj się cieplutko :buzi: A ta fotka jest cudowna:loveu: [IMG]http://img184.imageshack.us/img184/7476/p1310015fx4.jpg[/IMG] Quote
Magda Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='madziasto4']Przykro mi, Madziu :-( Trzymaj się :-( [*][/quote] [quote name='fidelek2']Madziu trzymaj się...:-(:-( [*] czekamy tu na Ciebie........[/quote] [quote name='Alka']Madziou, strasznie współczuje...:-( trzymaj się kochana...[/quote] [quote name='Teklunia']och, Madziu... tak mi przykro :-([/QUOTE] [quote name='Pati i Daisy']współczuje:-( [*] czekamy na Ciebie :calus:[/quote] [quote name='Jupi']bardzo mi przykro, trzymaj się Madziu:glaszcze:[/quote] [quote name='Asiaczek']Magda, dla Babci.["] Pzdr.[/quote] [quote name='MAREA SHAPIRO']Trzymaj sie cieplutko[/quote] [quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Wieczny odpoczynek racz jej dac Panie!!! [/FONT][/SIZE][/quote] [quote name='gabryska']['] Bardzo mi przykro..[/quote] [quote name='madzia18sosnowiec']witaj madzia:buzi: tak dawno nie bylo mnie na dogo, a tutaj takie wiesci, tak mi przykro, trzymaj sie dzielnie, jestesmy z toba :buzi:[/quote] [quote name='barbara.h']Bardzo mi przykro z powodu śmierci babaci :-( trzymaj się cieplutko :buzi: [/quote] Dziekuje Wam:-( Jestescie kochani. Wrocilam wczoraj i jestem caly czas zmeczona. Babcia byla samotna kobieta i musielismy posprzatac jej cale mieszkanie (co zajelo nam 5 dni). Tyle rzeczy ile miala babcia to ja nigdy nie widzialam:shake: Przez 40 lat zycia w tamtym miejscu nazbierala pelno rupieci, nawet gazety z 1970:crazyeye:. O kurzu to nie wspomne... Niestety dzien przed pogrzebem dopadl mnie jakis wirus i nie moglam w nim czestniczyc:shake: 2 dni w lozku. Odezwe sie jeszcze, ale najpierw musze odrobic ogromne szkolne zaleglosci. [quote name='Tenulka']ile lat miała babcia?[/QUOTE] 74... Ehh... wystarczyl tydzien Quote
arystokratka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Bardzo mi przykro z powodu Babci (*) Quote
Nadia86 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jejku:( tyle mnie u was nie bylo a tu takie smutne wiesci:( bardzo mi przykro:( Quote
Moniś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć Madziu.. Trzymasz się... ? :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :buzi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Qrcze nie było mnie troche u Was i takie smutne wiesci :-( Bardzo mi przykro z powodu śmierci babci :-( Mam nadzieje, ze sie jakos trzymasz :calus:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Jestem juz jestem! Juz wszystko Ok. Powoli zycie wrocilo do normy:p Jestem strasznie zacofana i nie tylko na dgm:eviltong: Zdjecia mam tylko, albo az 4:lol: Reszta pozniej. Wczoraj dowiedzialam sie w szkole, ze jestem zerem:evil_lol: Slowo to padlo z ust profesorki od chemii. No prosze jacy nauczyciele sa wyrozumiali dla uczniow:mad: Gloopi babsztyl....... Czeka mnie najgorszy semestr w zyciu, ale nie zamierzam narzekac i panikowac. Miki zyje:eviltong: Ma sie calkiem dobrze, co z reszta widac na zalaczonym obrazku. [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/6055/p1310022fx3.jpg[/IMG] [IMG]http://img172.imageshack.us/img172/2055/p1310023ew3.jpg[/IMG] [IMG]http://img172.imageshack.us/img172/5697/p1310026ou7.jpg[/IMG] [IMG]http://img409.imageshack.us/img409/2432/p1310029sa6.jpg[/IMG] Lece na spacerek i kąpu, kąpu:cool3: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Jestem juz jestem! Juz wszystko Ok. Powoli zycie wrocilo do normy:p Jestem strasznie zacofana i nie tylko na dgm:eviltong: Zdjecia mam tylko, albo az 4:lol: Reszta pozniej. Wczoraj dowiedzialam sie w szkole, ze jestem zerem:evil_lol: Slowo to padlo z ust profesorki od chemii. No prosze jacy nauczyciele sa wyrozumiali dla uczniow:mad: Gloopi babsztyl....... [/QUOTE] Cześć zacofany człowieku :loveu: Tylko 4, ale jakie piękne :iloveyou: Zerem?:evil_lol: A czemuż to? Zdradź szczegóły:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]czesc madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]wreszcie jestescie :multi: brakowało tu Ciebie, wiesz :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ciesze sie, ze wsyztsko wraca powoli do normy, zyc jakos trzeba ... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mikus cudny i rzeczywiscie ma juz dlugasne te wloski przy morduni i na grzbieciku :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A czemu ten babsztyl z chemi tak na Ciebie powiedział? Powiedz ze poszczujesz ja dogomania :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Nasza psorka slynie z goracych komentarzy. Wziela mnie do tablicy do rozwiazania przykladu, a ja wogle nie mialam pojecia jak go zrobic (nie bylo mnie przez tydzien w szkole). I tak sobie stoje i patrze w tablice i nic mi nie swita:lol: A psorka caly czas siedzi z grobowa mina na krzesle i tylko docina, ze to latwy przyklad, ze to, ze mnie nie bylo to zadna wymowka (z tym sie zgadzam:evil_lol:) i w koncu mowi: "Widze, ze z ciebie dzisiaj nic nie bedzie. Siadaj. Jestes wielkim zerem". Haha najlepsze byly reakcje ludzi po lekcji:diabloti: "Gratuluje opanowania" "Ja na twoim miejscu dawno bym wyszedl" itp. Quote
Recommended Posts