Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='nikusia']Dawno mnie u Was nie było i muszę stwierdzic , że o ile kiedyś sądziłam że nasze psiulki to bracia, o tyle teraz widzę że to bliźniaki! :evil_lol:;)
Inna matka inny ojciec, a kurcze takie same potworki :D
Miki jest trochę inaczej wyfryzowany- główkę ma taką owalną- my nie ruszamy łebka.
Identyczne kolory...
[COLOR=Navy][IMG]http://img175.imageshack.us/img175/7696/pc280051bt4.jpg[/IMG]
szczerze mówiąc nie zorientowałabym się że to nie mój :diabloti:

Tylko teraz wąsiska obcięte mamy to troszku inaczej.
Aaaa no i ogonek mamy malutki :evil_lol:

Muszę mojemu cyknąc fotkę dla porównania, bo te w galerii są w żółtym świetle więc zmienia kolory, a oni są naprawdę nie do odróżnienia... :crazyeye:

A ile Miki waży?
[/COLOR][/quote]

Miki wazy siakies 2,9-3kg. Ja tez postanowilam go troszeczke zapuscic i juz nie obcinam mu wasow itd. Zobaczymy jak bedzie wygladal:roll:
No to czekam na fotki!!

[B]Asiaczek[/B] ja moze kiedys sie tam zabiore za fotki:lol: W tygodniu to chyba nie bede miala czasu.... Dzisiaj ostatni dzien wolnosci.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asiaczek']Pstrykać możesz, a wstawisz je później...
Pzdr.[/quote]

Jesli chcesz same spiace foty to prosze bardzo:diabloti: Siakos sie nie mozemy zgrac z Mikim. Jak ja sie ucze to on mnie prowokuje wszystkimi mozliwymi sposobami i zaciaga do zabawy. Kiedy ja juz skocze i chce sie z nim pobawic to on wtedy spi...:lol: No i wez tu czlowieku rob jakies ciekawe ujecia. Chcialoby sie gdzie wybrac w plener, a tu d***:evil_lol: Zimno, wietrznie i inne takie.

Jejciu ja jakas nerwowa sie zrobilam:roll:

Posted

[quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Widzisz , bo Miki chce pokazac , ze ON rzadzi , bawicie sie wtedy gdy ON chce!!!:diabloti::diabloti:[/FONT][/SIZE][/quote]

Och no ja wiem! Przeciez to wielkie bydle to taki dominant, ze lepiej mu sie nie przeciwstawiac:evil_lol: Ja jestem potulna jak baranek (jednak znak zodiaku tez robi swoje:lol:)

Hej [B]Gosiu[/B]!! Zaraz do ciebie lece.........:bigcool:

[quote name='Asiaczek']to ten wiatr... ale już niedługo minie...[/QUOTE]
Mam nadzieje, bo juz dluzej tego nie wytrzymam:mad: Musze spac w duzym pokoju, bo przez te silne podmuchy i swiszczace okno nie moge zasnac:shake: Te plastiki to jakis badziew... Na szczescie juz niedlugo:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Och no ja wiem! Przeciez to wielkie bydle to taki dominant, ze lepiej mu sie nie przeciwstawiac:evil_lol: [/quote]
[FONT=Century Gothic][SIZE=5]Rzeczywiscie[SIZE=7]Wielkie bydle!![/SIZE][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='chihuahua'][FONT=Century Gothic][SIZE=5]Rzeczywiscie[SIZE=7]Wielkie bydle!![/SIZE][/SIZE][/FONT][/quote]

i jeszcze przez duze [B]B!!:eviltong:[/B]

Posted

Hihi....chyba wystarczy:eviltong:

Wpadam sie z wami przywitac i szybko smigam ponadrabiac w innych galeryjkach:cool3: Zaraz sie z niektorymi "spotkam".

buziaki i milego wieczoru:p

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Madziaaaaa! :multi:[/quote]

hej kochani!!:multi:

Nareszcie dotarlam po dlugiej (jak dla mnie) nieobecnosci:p Cos mi necik szwankowal od wtorku i niestety nie moglam wpasc.... a sie stesknilam za wami:multi:
Jutro z samego ranca ide do lekarza z plucami, bo cos mnie pobolewaja:shake: Mam nadzieje, ze to nie jest zapalenie pluc.

Pogoda jak narazie wporzadku, nie wieje, ale troszeczke popadalo.

Jutro postaram sie porobic troche zdjatek, bo az tak nieladnie sie tu pokazywac z pustymi rekami:eviltong:

Madziu masz bardzo ladny bannerek:loveu: Przyjde do ciebie pogratulowac jeszcze raz.

Posted

[quote name='Magda_Miki']

Jutro z samego ranca ide do lekarza z plucami, bo cos mnie pobolewaja:shake: Mam nadzieje, ze to nie jest zapalenie pluc.

[/quote]

i jak Madziu, byłaś u lekarza?:roll: podobno masę ludzi choruje na zapalenie płuc...

a tak a propo , masz już ferie?

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Hey:D
co tam slychać u Ciebie i Miki ?[/quote]

A siedzimy sobie w domciu. Miki poszedl spac, a ja nadrabiam zaleglosci. Moze pozniej porobie jakies nowsze zdjecia:p

narazie wstawiam troszke starsze.

tata smyra po brzyszku
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1110/pc310030fd5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/7563/pc310053le4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/8043/pc310054jm4.jpg[/IMG]

i KONIEc!!:placz:

Posted

[quote name='Alka']i jak Madziu, byłaś u lekarza?:roll: podobno masę ludzi choruje na zapalenie płuc...[/QUOTE]

Na szczescie to nie jest zapalenie pluc.... na wszelki wypadek zrobilam RTG i czeka mnie morfologia.

[quote name='Alka'] a tak a propo , masz już ferie?[/quote]

Jeszcze nie... zaczynam 29 stycznia. A siedze w domku, bo juz nie ma sensu jechac do szkoly na 2-3 lekcje:lol:

Posted

Jeszcze nie... zaczynam 29 stycznia. A siedze w domku, bo juz nie ma sensu jechac do szkoly na 2-3 lekcje:lol:[/quote]

na szczęście, póki co uważaj na siebie...:razz:

Madziu, mogłam zapytać: BTW, masz już ferie?:eviltong:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Na szczescie to nie jest zapalenie pluc.... na wszelki wypadek zrobilam RTG i czeka mnie morfologia.

Jeszcze nie... zaczynam 29 stycznia. A siedze w domku, bo juz nie ma sensu jechac do szkoly na 2-3 lekcje:lol:[/quote]
ja mam ferie od 12 lutego...a 10 studniówka :D:multi:

Posted

[quote name='Alka']na szczęście, póki co uważaj na siebie...:razz:

Madziu, mogłam zapytać: BTW, masz już ferie?:eviltong:[/quote]

bede uwazac:p
BTW bardzo smieszne:eviltong::p

Dzieki tobie Alu uzylam pierwszy raz Multi Quote:multi:

[quote name='Paulina_mickey']ja mam ferie od 12 lutego...a 10 studniówka :D:multi:[/quote]

No to bedzie zabawa! U nas stodniowka za tydzien w sobote:cool3: Ciekawe jak wypadnie

Posted

Dzieki tobie Alu uzylam pierwszy raz Multi Quote:multi:

[/quote]

no widzę , super ci wyszło :razz::p

BTW, przy Was to ja dzisiaj nie ugotuję obiadku...:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']
BTW, przy Was to ja dzisiaj nie ugotuję obiadku...:evil_lol:[/quote]

A co bedzie??
U mnie rybka prosto z portu i fryteczki:cool3:

WOW sloneczko wyszlo:loveu: