Magda Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='tosia_89']Z kuzynka [IMG]http://img373.imageshack.us/img373/566/skanuj00050bo.jpg[/IMG] Znam Twoją kuzynkę z mojej byłej szkoły.... Przynajmniej tak mi się wydaje, że to ona( jest z Olsztyna, tak?) [/quote] Nie...:shake: Ona jest z Sochaczewa pod Warszawa. Serdecznie pozdrawiamy ciebie i twoje piechy:multi: [B]Kasiu[/B] zrobie fotke jak tylko zlapie aparat;) Witam kochani!!:multi: Jestem strasznie padnieta..... impreza skonczyla sie o 3 i musialam jeszcze pomagac znosic talerze itp. Jeszcze przez ta pogode strasznie sie chce spac, na poczatku bylo slonecznie, a teraz wyglada jakby zanosilo sie na deszcz.:roll: Quote
Magda Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Magdo :lol: ...[/quote] Czesc Piotrus!! A co to za niespodzianka?:cool3: Toz to jakies swieto jest dzisiaj?:evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Magda_Miki']Czesc Piotrus!! A co to za niespodzianka?:cool3: Toz to jakies swieto jest dzisiaj?:evil_lol::evil_lol:[/quote] Dziś jest dzień dobroci dla Yorków i ich właścicieli :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ... A tak na poważnie to jakoś o Was ciągle zapominałem :roll: ... Quote
Magda Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dziś jest dzień dobroci dla Yorków i ich właścicieli :eviltong: :eviltong: :evil_lol: ... A tak na poważnie to jakoś o Was ciągle zapominałem :roll: ...[/quote] Hihi...rozumiem:evil_lol::evil_lol: W sumie taki dni sie przydaja....... Dziekujemy za pamiec! Quote
tosia_89 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No nic to się pomyliłam z tym podobieństwem, ale są naprawdę jak dwie krople wody heh Pozdrawiam Ciebie i pieska :lol: Quote
Magda Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='tosia_89']No nic to się pomyliłam z tym podobieństwem, ale są naprawdę jak dwie krople wody heh Pozdrawiam Ciebie i pieska :lol:[/quote] Hehe....:lol::lol: My juz sie z wami zegnamy i lecimy na spacerek:multi: Do "zobaczenia"!! Quote
marlena924 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [B]Dobry Wieczór Miki :cool3: [/B] [B]Fajnie, że imprezka się udała, szkoda, że nas tak nie było (złóż zyczenia tacie :P) A ja zmykam na TV :P[/B] Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 czesc Magda :) ja Cie prosze - zdobadz szybko ten aparat, ,bo grzywka Ci odrosnie i nie zobaczymy jak wygladalas... ;) Quote
madziasto4 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 cześć Madzia :p testy jutro czy się mylę?? :roll: Quote
Magda Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='madziasto4']cześć Madzia :p testy jutro czy się mylę?? :roll:[/quote] Oj tak.....i dlatego jestem tylko na chwilke, bo mam strasznego stresa:placz::placz: Ja nie chce tam isc!! Jak juz bedzie po wszystkim to wpadne na dluzej, zeby sie troche odstresowac:cool3: Ale jak narazie to trzymajcie za mnie kciuki od 9 rano jutro i w czwartek:lol::lol: U nas pogoda suppel!! Sloneczko swieci, dzieci bawia sie za oknem, a my planujemy jechac na weekend na dzialeczke:cool3: Papapapa!!:multi: Quote
madziasto4 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 nie martw się, ja też miałam lekkiego stresa dzień przed ;) na pewno dobrze Ci pójdzie, nawet bardzo dobrze! ;) będę trzymać kciuki napewno :p Quote
Magda Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='madziasto4']nie martw się, ja też miałam [B]lekkiego stresa[/B] dzień przed ;) na pewno dobrze Ci pójdzie, nawet bardzo dobrze! ;) będę trzymać kciuki napewno :p[/quote] Lekkiego stresa??:crazyeye: To ty jestes macho:evil_lol::evil_lol: Ja juz latam jak galareta........... Quote
madziasto4 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Magda_Miki']Lekkiego stresa??:crazyeye: To ty jestes macho:evil_lol::evil_lol: Ja juz latam jak galareta...........[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: no bo już dzień przed testami tylko przejrzałam coś tam i się relaksowałam :eviltong: pewnie, ze jakiś tam stres był, ale już tylko lekki :evil_lol: :evil_lol: ale po tych 2-óch dniach czułam, że byłam zmęczona psychicznie :roll: Quote
Magda Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='madziasto4'] ale po tych 2-óch dniach czułam, że byłam zmęczona psychicznie :roll:[/quote] łeee.....to ja jestem zmeczona psychicznie caly czas:evil_lol::evil_lol: W szkole nie mamy chwilki na odpoczynek:shake: Zobaczymy....jakos to bedzie. Quote
madziasto4 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Magda_Miki']łeee.....to ja jestem zmeczona psychicznie caly czas:evil_lol::evil_lol: W szkole nie mamy chwilki na odpoczynek:shake: Zobaczymy....jakos to bedzie.[/QUOTE] biedactwo :shake: ;) weź dzisiaj relaksującą kąpiel, idź wcześniej spać, a zobaczysz, wsyztsko będzie jutro dobrze :p Quote
Magda Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Dzien dobry!! Ja juz po pierwszym tesciku:cool3: Byl nawet latwy..... mam narazie 3 pkt. w tyl... Zostaje jeszcze tylko ocena ogloszenia i rozprawki. Dzisiaj to jeszcze bylo nic.....jutro to sie zacznie:roll: Matematyka jest dla mnie pieta.....:placz: Dziekuje za trzymanie kciukasow:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 cześć MAdzia ;) to dobrze, że teścik był łatwy :) dla mnie matematyczno-przyrodniczy też był trudniejszy, bo ja i przedmioty ścisłe- :roflt: Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!! Ja juz po pierwszym tesciku:cool3: Byl nawet latwy..... mam narazie 3 pkt. w tyl... Zostaje jeszcze tylko ocena ogloszenia i rozprawki. Dzisiaj to jeszcze bylo nic.....jutro to sie zacznie:roll: Matematyka jest dla mnie pieta.....:placz: Dziekuje za trzymanie kciukasow:eviltong:[/quote]no i super Madziu że dobrze Ci poszło - oby tak dealej :multi: w takim razie jutro trzymam mocniej kciuki - bedzie dobrze... zobaczysz :p Quote
Magda Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='madziasto4']cześć MAdzia ;) to dobrze, że teścik był łatwy :) [B] dla mnie matematyczno-przyrodniczy też był trudniejszy, bo ja i przedmioty ścisłe- :roflt:[/B][/quote] Ja mam to samo:evil_lol::evil_lol: Hihi... teraz sie nie bojam! Bede twarda baba:mad::cool3: Gosiu i Alkil (Ewo?:roll:) dziekuje za trzymanie kciukow!!:buzi: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ja mam to samo:evil_lol::evil_lol: Hihi... teraz sie nie bojam! Bede twarda baba:mad::cool3:[/QUOTE] i tak trzymaj :cool3: :cool3: :) Quote
Recommended Posts