Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cześć Madziu

Prawie każdy właściciel yoraska po pewnym czasie dojrzewa do wysłania pupilka do fryzjera... a potem już zawsze dba o te wizyty bo yoraskom myślę i ładnie i przyjemnie w krótkich kłaczkach.. nic sie nie plącze ;)

Posted

[COLOR=Black][IMG]http://img164.imageshack.us/img164/6439/10022312re.jpg[/IMG][/COLOR]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=Red]
[/COLOR][/SIZE] [LEFT][COLOR=Black]Jaki jestem przystojny po kąpieli :loveu:.
A tak się ze mnie smiali :mad:.

[/COLOR][/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Madziu

Prawie każdy właściciel yoraska po pewnym czasie dojrzewa do wysłania pupilka do fryzjera... a potem już zawsze dba o te wizyty bo yoraskom myślę i ładnie i przyjemnie w krótkich kłaczkach.. nic sie nie plącze ;)[/quote]

Szkoda tylko, że mnie nie ma fryzjera :placz:
Chyba będę musiała zostać fryzjerem swojego psa :roll:
Tylko jak to zrobię :-o:-o:-o

Posted

Cześć terrostystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3:
Spiesze donieść, ze na forum i galerie zaglądam, tylko z zcasem u mnie kiepsko niestety :shake: :shake:

Posted

Czesc kochani!!
Juz jestem. Straszny ze mnie leniuszek. Caly czas bym spala:lol:

[quote name='g_o_n_i_a']Grzyweczki teraz na topie...:evil_lol:[/QUOTE]

O tak! Miki probuje sie upodobnic do pani:evil_lol:

[B]Marlenko[/B] czesto was odwiedzam, ale nie pisze. Musze miec wene:lol::lol:

[B]Monis[/B]
Moim zdaniem sciecie psa to nic trudnego.....ja podcinam Mikiego, ale niestety nie mam maszynki i musimy isc do fryzjera. A poza tym troche sie boje sama go golic:roll::roll: U nas jest taka bardzo fajna pani, ktora specjalizuje sie w sznaucerach, ale czesto robi fryzurki innym psom. Zaniose jej tylko zdjecia i zobaczymy co z tego wyjdzie:lol:

[B]PIKA[/B], [B]misiaczek[/B] Dziekuje za wizyte:multi:

[B]Alu[/B] my idziemy na poczatku kwietnia, zeby jeszcze zdazyc przed swietami. Juz teraz sie nie moge doczekac... jak juz nie wytrzymam to pojdziemy wczesniej:evil_lol::evil_lol:

Gosiu masz 100% racje. Jeszcze pol roku temu kiedy widzialam ogolonego yorka mowilam, ze jest brzydki i, ze nigdy swojego psa tak nie oszpece. A teraz? Juz nie moge wytrzymac:evil_lol::evil_lol: U nas taka fryzurka jest obowiazkowa.... plaza, morze, piasek, moje wyjazdy (a mama nie lubi go czesac:lol:) i oczywiscie inne psy, ktore depcza po klakach Mikiego:shake:

[B]Grygy[/B] a juz myslalam, ze o nas zapomniales:lol::lol: Fot niet, odzewu niet:evil_lol::evil_lol:

Posted

Musze wam pokazac jak Miki "pomaga" mi wstac rano z lozka z humorem:angryy::angryy: Przez takie cos jestem zla, ze ja musze podniesc poope, a on NIE!!:mad:
I to sie nazywa przyjaciel:placz::placz:
[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5383/10023266vm.jpg[/IMG]

I inne spiace fotki:loveu:
[IMG]http://img372.imageshack.us/img372/7851/10023244mw.jpg[/IMG]

[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/1908/10023253hi.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Magda_Miki']

[B]Monis[/B]
Moim zdaniem sciecie psa to nic trudnego.....ja podcinam Mikiego, ale niestety nie mam maszynki i musimy isc do fryzjera. A poza tym troche sie boje sama go golic:roll::roll: U nas jest taka bardzo fajna pani, ktora specjalizuje sie w sznaucerach, ale czesto robi fryzurki innym psom. Zaniose jej tylko zdjecia i zobaczymy co z tego wyjdzie:lol:

[/quote]

Chyba nie mam wyjścia jak spróbować samej... - zobaczymy co z tego wyjdzie :evil_lol: Obym tylko psa nie oszpeciła, bo nie wyjde z nim do ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););)

Posted

[quote name='Moniś']Chyba nie mam wyjścia jak spróbować samej... - zobaczymy co z tego wyjdzie :evil_lol: Obym tylko psa nie oszpeciła, bo nie wyjde z nim do ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););)[/quote]

No wlasnie:evil_lol::evil_lol:

Dobra ja lece dalej leniuchowac przed ksiazkami:lol::lol: Juto postaram sie nadrobic zaleglosci u innych, bo dzisiaj juz nie ma czasu:p
Do jutra!:multi::multi:

Posted

Ale spioch :evil_lol: My idziemy z Toffikiem do fryzjerka jak się ociepli, musimy zdjążyć też przed świetami, idziemy jakoś w połowie/pod koniec marca... To już bedzie 3 raz Toffika u fryzjera :) Te włoski szybko odrastają :D My mamy chyba z trzy fajniutkie maszynki w domu, ale sami Toffika nie obetniemy, moj tata już próbował raz, on jakoś się boi :D A tak to tylko nożyczkami do włosów obcinam na uszkach i pod poopcia :D Ja też się fryzjerka nie umiem doczekać :) JAkoś lubię tam chodzić :) :) A Toffik jest po strzyżeniu naprawdę piękny :evil_lol: A macie może ktoś jeszcze jakieś zdjątka obciętych yoreczków?

Posted

[B][COLOR=purple]Dobry wieczór Madziu :buzi:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]mój Oskar też tak robi, ze ja wstaje a on dalej spi, nie jestes sama :cool3: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]i Dobrej nocko=i zycze :buzi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Moniś']Magda, co Ty mu żeś w nocy zrobiła? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tak poza tym - [B]dzien dobry[/B]!!

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]

hahaha :evil_lol: Podejrzane prawda? :evil_lol::evil_lol:
Magda sie nie pojawia...- chyba sie przestarszyła, że odkryliśmy iż psa maltretuje :-o:-o:-o :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Maaaaaaaaadziu!!!!! :multi::multi::multi:

Posted

CZesc dziwczyny!!:multi:
Postanowilam sobie zrobic wolne i troche odpoczac (od was:evil_lol::evil_lol:) U nas zimno....snieg pada i wieje straszny wiaterek:roll: Zaraz uciekam do miasta po buciki do garnituru;)

Ja sobie wypraszam!! Ja nie maltretuje Mikiego w nocy. To ON lazi po mnie i caly czas mlaszcze, albo lize mnie po twarzy........milosci mu sie zachcialo:mad::evil_lol::evil_lol: Teraz troche wymiziany siedzi na poduszce i patrzy przez okno:lol:

Zycze wam milego dzionka, a na sama mysl o tych dwudniowych zaleglosciach slabo mi sie robi:placz::placz: Zamknac DOGOMANIE!!!!!!!:evil_lol::evil_lol: