marlena924 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [COLOR=darkorchid]SUper fotecki Mikusia.. Toffik był dziś kąpany :) Zapraszamy do nas :)[/COLOR] Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [QUOTE] [IMG]http://img108.imageshack.us/img108/5089/10022061he.jpg[/IMG][/QUOTE] jaki fajny szczurek :lol: Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cześć Madziu :multi: Co tam? W szkole jesteś? Czy śpisz jeszcze? :cool1: :evil_lol: Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzień doberek !:multi: POzdrawiamy cieplutko Madzie i Mikiego.:loveu::loveu::loveu: Madziu,to kiedy wybieracie sie z Mikim do fryzjera ? Quote
Gosiek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 cześć Madziu Prawie każdy właściciel yoraska po pewnym czasie dojrzewa do wysłania pupilka do fryzjera... a potem już zawsze dba o te wizyty bo yoraskom myślę i ładnie i przyjemnie w krótkich kłaczkach.. nic sie nie plącze ;) Quote
misiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [COLOR=Black][IMG]http://img164.imageshack.us/img164/6439/10022312re.jpg[/IMG][/COLOR] [CENTER][SIZE=4][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE] [LEFT][COLOR=Black]Jaki jestem przystojny po kąpieli :loveu:. A tak się ze mnie smiali :mad:. [/COLOR][/LEFT] [/CENTER] Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Madziu Prawie każdy właściciel yoraska po pewnym czasie dojrzewa do wysłania pupilka do fryzjera... a potem już zawsze dba o te wizyty bo yoraskom myślę i ładnie i przyjemnie w krótkich kłaczkach.. nic sie nie plącze ;)[/quote] Szkoda tylko, że mnie nie ma fryzjera :placz: Chyba będę musiała zostać fryzjerem swojego psa :roll: Tylko jak to zrobię :-o:-o:-o Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hej Madziuniu i Mikusiu! :multi: A czemu tu tak pusto dzisiaj? :( Quote
grygy Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cześć terrostystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Spiesze donieść, ze na forum i galerie zaglądam, tylko z zcasem u mnie kiepsko niestety :shake: :shake: Quote
Magda Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Czesc kochani!! Juz jestem. Straszny ze mnie leniuszek. Caly czas bym spala:lol: [quote name='g_o_n_i_a']Grzyweczki teraz na topie...:evil_lol:[/QUOTE] O tak! Miki probuje sie upodobnic do pani:evil_lol: [B]Marlenko[/B] czesto was odwiedzam, ale nie pisze. Musze miec wene:lol::lol: [B]Monis[/B] Moim zdaniem sciecie psa to nic trudnego.....ja podcinam Mikiego, ale niestety nie mam maszynki i musimy isc do fryzjera. A poza tym troche sie boje sama go golic:roll::roll: U nas jest taka bardzo fajna pani, ktora specjalizuje sie w sznaucerach, ale czesto robi fryzurki innym psom. Zaniose jej tylko zdjecia i zobaczymy co z tego wyjdzie:lol: [B]PIKA[/B], [B]misiaczek[/B] Dziekuje za wizyte:multi: [B]Alu[/B] my idziemy na poczatku kwietnia, zeby jeszcze zdazyc przed swietami. Juz teraz sie nie moge doczekac... jak juz nie wytrzymam to pojdziemy wczesniej:evil_lol::evil_lol: Gosiu masz 100% racje. Jeszcze pol roku temu kiedy widzialam ogolonego yorka mowilam, ze jest brzydki i, ze nigdy swojego psa tak nie oszpece. A teraz? Juz nie moge wytrzymac:evil_lol::evil_lol: U nas taka fryzurka jest obowiazkowa.... plaza, morze, piasek, moje wyjazdy (a mama nie lubi go czesac:lol:) i oczywiscie inne psy, ktore depcza po klakach Mikiego:shake: [B]Grygy[/B] a juz myslalam, ze o nas zapomniales:lol::lol: Fot niet, odzewu niet:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Musze wam pokazac jak Miki "pomaga" mi wstac rano z lozka z humorem:angryy::angryy: Przez takie cos jestem zla, ze ja musze podniesc poope, a on NIE!!:mad: I to sie nazywa przyjaciel:placz::placz: [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5383/10023266vm.jpg[/IMG] I inne spiace fotki:loveu: [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/7851/10023244mw.jpg[/IMG] [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/1908/10023253hi.jpg[/IMG] Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Magda_Miki'] [B]Monis[/B] Moim zdaniem sciecie psa to nic trudnego.....ja podcinam Mikiego, ale niestety nie mam maszynki i musimy isc do fryzjera. A poza tym troche sie boje sama go golic:roll::roll: U nas jest taka bardzo fajna pani, ktora specjalizuje sie w sznaucerach, ale czesto robi fryzurki innym psom. Zaniose jej tylko zdjecia i zobaczymy co z tego wyjdzie:lol: [/quote] Chyba nie mam wyjścia jak spróbować samej... - zobaczymy co z tego wyjdzie :evil_lol: Obym tylko psa nie oszpeciła, bo nie wyjde z nim do ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););) Quote
Magda Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Moniś']Chyba nie mam wyjścia jak spróbować samej... - zobaczymy co z tego wyjdzie :evil_lol: Obym tylko psa nie oszpeciła, bo nie wyjde z nim do ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););)[/quote] No wlasnie:evil_lol::evil_lol: Dobra ja lece dalej leniuchowac przed ksiazkami:lol::lol: Juto postaram sie nadrobic zaleglosci u innych, bo dzisiaj juz nie ma czasu:p Do jutra!:multi::multi: Quote
marlena924 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ale spioch :evil_lol: My idziemy z Toffikiem do fryzjerka jak się ociepli, musimy zdjążyć też przed świetami, idziemy jakoś w połowie/pod koniec marca... To już bedzie 3 raz Toffika u fryzjera :) Te włoski szybko odrastają :D My mamy chyba z trzy fajniutkie maszynki w domu, ale sami Toffika nie obetniemy, moj tata już próbował raz, on jakoś się boi :D A tak to tylko nożyczkami do włosów obcinam na uszkach i pod poopcia :D Ja też się fryzjerka nie umiem doczekać :) JAkoś lubię tam chodzić :) :) A Toffik jest po strzyżeniu naprawdę piękny :evil_lol: A macie może ktoś jeszcze jakieś zdjątka obciętych yoreczków? Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/1908/10023253hi.jpg[/IMG] Ale aniołek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [B][COLOR=purple]Dobry wieczór Madziu :buzi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]mój Oskar też tak robi, ze ja wstaje a on dalej spi, nie jestes sama :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]i Dobrej nocko=i zycze :buzi:[/COLOR][/B] Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [SIZE=4][B]Czeeeesc :bye:[/B][/SIZE] Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Magda_Miki'] [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5383/10023266vm.jpg[/IMG] [/quote] Jaki "wymięty" :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Jaki "wymięty" :evil_lol: :loveu: :loveu:[/quote] i wygląda jakby zawisł w powietrzu;) :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alka']i wygląda jakby zawisł w powietrzu;) :loveu:[/QUOTE] Kukiełka (?) :cool3: :loveu: Quote
Moniś Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Kukiełka (?) :cool3: :loveu:[/quote] Magda, co Ty mu żeś w nocy zrobiła? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Moniś']Magda, co Ty mu żeś w nocy zrobiła? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak poza tym - [B]dzien dobry[/B]!! Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] hahaha :evil_lol: Podejrzane prawda? :evil_lol::evil_lol: Magda sie nie pojawia...- chyba sie przestarszyła, że odkryliśmy iż psa maltretuje :-o:-o:-o :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Maaaaaaaaadziu!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Magda Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 CZesc dziwczyny!!:multi: Postanowilam sobie zrobic wolne i troche odpoczac (od was:evil_lol::evil_lol:) U nas zimno....snieg pada i wieje straszny wiaterek:roll: Zaraz uciekam do miasta po buciki do garnituru;) Ja sobie wypraszam!! Ja nie maltretuje Mikiego w nocy. To ON lazi po mnie i caly czas mlaszcze, albo lize mnie po twarzy........milosci mu sie zachcialo:mad::evil_lol::evil_lol: Teraz troche wymiziany siedzi na poduszce i patrzy przez okno:lol: Zycze wam milego dzionka, a na sama mysl o tych dwudniowych zaleglosciach slabo mi sie robi:placz::placz: Zamknac DOGOMANIE!!!!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 no ladnie 2 dni :o hehehe to powodzenia w nadrabianiu :) mam nadzieje ze do nas tez wpadniesz bo mam nowe foteki z Mejkiem i Safi ktore poznije wkleje heheh milego dnia :) Quote
Recommended Posts