Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Muszę pamiętać, żeby zabrać z domu jakieś dekoracje i trochę udekorować nasze mieszkanko. Zawsze inna atmosfera.

Najbardziej się cieszę na te wypieki - moje kochane pierniki i rożki :loveu:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To jak wpadnę do domu to postaram się przepisać :D
Tymczasem wstawiam to co tygryski lubią najbardziej :loveu:

[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/2378/pc242814.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Magda']
O, Kasiu to niedobrze. Przynajmniej macie raźniej we dwoje. A TZ grzeczny i pomaga chociaż?:eviltong:
[/QUOTE]

nie ma Go całymi dniami więc sami sobie radzimy...Fidla odstawiłam do mamy na ten tydzień bo nawet nie miał kto z nim na spacer wyjść...

[quote name='tigrunia']
Fajnie, że te święta się zbliżają :loveu: Już pomału szukam nowych dekoracji na allegro a obrusik świąteczny sobie już tydzień temu kupiłam nowy :loveu:
[/QUOTE]

ja już też lookałam na nowe ozdoby choinkowe i ogólnie świąteczne i w tym roku chyba se trzasnę choinkę w kolorze fioletowym...:lol: no może troszkę srebra dodam, albo różu...

Posted

Noo... możesz już :loveu:

Kasiu a skąd taki pomysł na choinkę? Moja mama się martwi, że jak zwykle będzie goła, bo mamy za małe ozdoby. Nie wiem czy już coś wymyśliła na ten rok. Trzeba jeszcze pomyśleć o prezentach :)

megi a smacznego! :) do kawki w sam raz.

Posted

Wpadłam na moment a tu takie pyszności MNIAM[URL]http://img43.imageshack.us/img43/2378/pc242814.jpg[/URL]
A święta idą dużymi krokami ,tylko kto się z nimi w sprzątaniu prześcignie ?

Posted

Żeby nie było wszystkie słodkości są własnej, maminej roboty:) Zdjęcie było robione rok temu w święta, bo mam nadzieję, że w tym roku będą wyglądały podobnie.

Witamy!
Trzymać kciuki za koło z marketingu :eviltong: Dopiero na 16...

Posted

Czołem:p
Wczoraj net odmówił mi współpracy i dopiero dzisiaj mogłam się połączyć. O kole to już zapomniałam, ale dzięki za kciuki! Głupie to takie było.... ale do przodu :eviltong:

Jakaś okropna pora przyszła, bo opadam z sił. Kompletnie nic mi się nie chce! Najgorsze jest to, że nie mogę spać w nocy no... Jeszcze lecę na zajęcia na 16-19.

Posted

[quote name='Magda']Czołem:p
Wczoraj net odmówił mi współpracy i dopiero dzisiaj mogłam się połączyć. O kole to już zapomniałam, ale dzięki za kciuki! Głupie to takie było.... ale do przodu :eviltong:

Jakaś okropna pora przyszła, bo opadam z sił. Kompletnie nic mi się nie chce! Najgorsze jest to, że nie mogę spać w nocy no... Jeszcze lecę na zajęcia na 16-19.[/QUOTE]

Hey ;)
Nie jestes sama z tym lenictwem, ja tez mam lenia totalnego i zaraz lece na basen a tak mi sie nie chce... :evil_lol: