Magda Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='Mi.'][I]hej:multi:[/I] [I]jeejku kocham Twoje zdjęcia [IMG]http://esarie.smallsoft.pl/mygad_v20/gify/wyrazenie%20milosci/2.gif[/IMG][/I] [I]ale mieliście tam fajnie:) tylko pozazdrościc[/I] [I]gdzie to jest?[/I] [I]i co to za goldenek?:p[/I][/quote] hej! dziękuję:oops: Działkę mam nad morzem pod Kołobrzegiem (jakieś 20 min). Rejon Gąsek, Pleśnej. Co prawda do morza jest 25 min pieszo, ale tereny takie fajne, że szybko mija. Goldenek to sunia mojej koleżanki. W ostatniej chwili dowiedziałam się, że przyjedzie (nie była planowana), ale na szczęście okazała się łagodna. Wulkan energii, ale M wiernie dotrzymywał jej kroku:p Quote
AmiX Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 To aż takie zabawy były:evil_lol: [URL]http://img230.imageshack.us/img230/7876/p7081797tf8.jpg[/URL] śliczne pieski to i portrecik śliczny:loveu::loveu: [URL]http://img142.imageshack.us/img142/3935/p7081792fb5.jpg[/URL] Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jenyyy Władka - zakochałam sie :loveu: W plaży, morzu, widokach, psiakach :loveu: Achhhh cóż za raj :loveu: Chyba kupię Jessice jakiegoś dużego psiaka do zabaw zamiast 2-go Yorka :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='tigrunia'] Chyba kupię Jessice jakiegoś dużego psiaka do zabaw zamiast 2-go Yorka :evil_lol:[/quote] nawet mogę Ci rasę podpowiedzieć...:diabloti: Witaj Magda!:lol: Quote
PositiveThought Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Władka :loveu: już dawno u Cię tylu zdjęć nie było :razz: Mikulinski zakochany, u lala... teraz nie masz wyjscia, musisz mu dziewczynę sprawić, goldenkę :evil_lol: nie wiedziałam, że te złote to takie kopary :shake: Mikuś supcio błyszczący Quote
Mi. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Magda']hej! dziękuję:oops: Działkę mam nad morzem pod Kołobrzegiem (jakieś 20 min). Rejon Gąsek, Pleśnej. Co prawda do morza jest 25 min pieszo, ale tereny takie fajne, że szybko mija. Goldenek to sunia mojej koleżanki. W ostatniej chwili dowiedziałam się, że przyjedzie (nie była planowana), ale na szczęście okazała się łagodna. Wulkan energii, ale M wiernie dotrzymywał jej kroku:p[/quote] [I]No fajnie, że przyjechała bo nudziło by mu się zapewnie:cool3:[/I] [I]Jeej ja też tak chce:eviltong:.[/I] [I]a tutaj już po szaleństwach na plazy?;)[/I] [URL]http://img233.imageshack.us/img233/7657/p6281755qh9.jpg[/URL] Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='AlKil']nawet mogę Ci rasę podpowiedzieć...:diabloti: [/quote] Ojj nie - aż tak dużego nie chce :evil_lol: Collie mi się marzy :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No, no, Mikuliński miał towarzycho niezłe :lol: Quote
Kasia_zg Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Świetną towarzyszke zabaw miał Mikuś:loveu: swoją drogą to ma chłopak gust bo śliczniutka z niej dziewczyna;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Władka, a jak tam Wasze ogrodzenie przy chałupie? Stoi już?? Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='AmiX']To aż takie zabawy były:evil_lol: [URL]http://img230.imageshack.us/img230/7876/p7081797tf8.jpg[/URL] śliczne pieski to i portrecik śliczny:loveu: [URL]http://img142.imageshack.us/img142/3935/p7081792fb5.jpg[/URL][/quote] Były gorsze, ale nie wypadało focić:diabloti: Rzeczywiście fajne ujęcie, ale szkoda, że nie na tle jakiejś zieleni - tylko burdelu...:lol: [quote name='tigrunia']Jenyyy Władka - zakochałam sie :loveu: W plaży, morzu, widokach, psiakach :loveu: Achhhh cóż za raj :loveu: Chyba kupię Jessice jakiegoś dużego psiaka do zabaw zamiast 2-go Yorka :evil_lol:[/quote] hihi to miło, że się podoba. Jutro znowu tam jedziemy. A wiesz, że ja też zastanawiałam się nad dużym psem? Dzięki Lunie wiedziałam gdzie jest M. W wysokich krzakach było ją widać, a mały dzielnie jej towarzyszył. Nie było problemów z puszczaniem ich wolno. Mogłam się też zająć innymi sprawami, kaczka odpoczęła:eviltong: [quote name='AlKil']nawet mogę Ci rasę podpowiedzieć...:diabloti: Witaj Magda!:lol:[/quote] Hej Ewa! W mojej rodzinie przybyły dwa czarne niufy z Lednickiego Zakola. Jeden szczenior i drugi 3-letni. Chyba nie wiedzą na co się narazili:evil_lol: [quote name='PositiveThought']Władka :loveu: już dawno u Cię tylu zdjęć nie było :razz: Mikulinski zakochany, u lala... teraz nie masz wyjscia, musisz mu dziewczynę sprawić, goldenkę :evil_lol: nie wiedziałam, że te złote to takie kopary :shake: Mikuś supcio błyszczący[/quote] Noo.... sama się zdziwiłam, że ich aż tyle. Trzeba Was czasami rozpieszczać, bo marudzicie:eviltong: Te złote to diabły z ADHD. Raz przyszła wymazana w .... koopie (fuj!). Dobrze, że ja nie musiałam jej myć:cool1: A ciągnie jak parowóz. [quote name='Mi.'][I]No fajnie, że przyjechała bo nudziło by mu się zapewnie:cool3:[/I] [I]Jeej ja też tak chce:eviltong:.[/I] [I]a tutaj już po szaleństwach na plazy?;)[/I] [URL]http://img233.imageshack.us/img233/7657/p6281755qh9.jpg[/URL][/quote] Pewnie tak... z nim to nigdy nie wiadomo. Raz mu się nudzi raz nie... Jest uzależniony od zabawy z kaczką. Tak. W sumie na działce byliśmy 3 dni, a dopiero w domu spał 1,5 dnia. Pierwszy raz tak długo:loveu: [quote name='madziasto4']No, no, Mikuliński miał towarzycho niezłe :lol:[/quote] Kawał baby. A byś widziała jaki szedł dumny u jej boku:razz: Psy z wioski mogły tylko zazdrościć. [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Świetną towarzyszke zabaw miał Mikuś:loveu: swoją drogą to ma chłopak gust bo śliczniutka z niej dziewczyna;)[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] hihi wybrał blondynę:loveu: [quote name='madziasto4']Władka, a jak tam Wasze ogrodzenie przy chałupie? Stoi już??[/quote] Stoi! Już od dwóch tygodni. Niedługo mają przyjechać robić nam podjazd i chodnik. Ogród jest do połowy skończony. Teraz czekamy na trawę. Najgorsze jest to, że zasraniec jak raz wsadził głowę pod płot to udało mu się przejść na drugą stronę i teraz wychodzi...:angryy: Na razie nie ma mowy o samodzielnych wycieczkach po ogrodzie - do tego dochodzi znaczenie terenu na roślinach. Nie wiem... na działce czeka aż wyjdziemy na spacer za bramkę, a tutaj:niewiem: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nie od dzisiaj wiadomo, że goldenki lubią wodę [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/3333/p7081822kj2.jpg[/IMG] a yorki jak to yorki:diabloti: [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/1983/p7081836iv0.jpg[/IMG] [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/9981/p7081824ic3.jpg[/IMG] [IMG]http://img151.imageshack.us/img151/6773/p7081838pr2.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7357/p7081837pc5.jpg[/IMG] Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Magda'] A wiesz, że ja też zastanawiałam się nad dużym psem? Stoi! Już od dwóch tygodni. Niedługo mają przyjechać robić nam podjazd i chodnik. Ogród jest do połowy skończony. Teraz czekamy na trawę. Najgorsze jest to, że zasraniec jak raz wsadził głowę pod płot to udało mu się przejść na drugą stronę i teraz wychodzi...:angryy: Na razie nie ma mowy o samodzielnych wycieczkach po ogrodzie - do tego dochodzi znaczenie terenu na roślinach. Nie wiem... na działce czeka aż wyjdziemy na spacer za bramkę, a tutaj:niewiem:[/QUOTE] Właściwie to czemu nie, warunki na dużego piesa macie :cool3: No to fajowo macie, z kolei u nas na dole działki posiana trawa już rośnie, ale z ogrodzeniem stoimy w miejscu, ani jednego słupka nie ma wkopanego, robotnicy nawalają :mad: Ale ci Kaszubi już tacy niesłowni są, trzeba się po prostu przyzwyczaić... Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Warunki mamy, ale zaraz studia i nie chcę zostawiać rodziców z dodatkowym obciążeniem. M to pojedzie ze mną i mają wolne. Marzy mi się samojed, albo berneńczyk, albo wilczak:loveu: no... york też może być hihi Madźka u nas jest to samo. Niektórzy to potrafią wyłączyć telefon na kilka tygodni i się nie odezwać, a praca czeka:angryy: Sama budowa to kosztowała tyle nerwów, że się wszystkiego odechciewa. Ja mam teraz dylemat jak urządzić do końca pokój. Ściany są gołe, a przydałyby się jakieś dodatki:roll: Dzisiaj byłam szukać ładnej firanki i też żadna mi się nie podobała... Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Magda']Warunki mamy, ale zaraz studia i nie chcę zostawiać rodziców z dodatkowym obciążeniem. M to pojedzie ze mną i mają wolne. Marzy mi się samojed, albo berneńczyk, albo wilczak:loveu: no... york też może być hihi[/quote] A, jak zamierzasz wyjechać z domu na studia to się nie dziwię. [quote name='Magda']Madźka u nas jest to samo. Niektórzy to potrafią wyłączyć telefon na kilka tygodni i się nie odezwać, a praca czeka:angryy: Sama budowa to kosztowała tyle nerwów, że się wszystkiego odechciewa.[/QUOTE] A, to nasi jeszcze lepsi. Mówią, że zrobią w poniedziałek. Poniedziałek mija, nikogo nie ma. Dzwonimy, przepraszają, będą w środę. Jest środa, nikogo nie ma, oczywiście żadnego telefonu, że nikt nie przyjedzie. I jeśli my nie zadzwonimy, to potrafią się miesiącami nie odzywać (tak, miesiącami- ziemię to nam orali i utwardzali na posianie trawy ze 3 miesiące), jakby tak miało być. My dzwonimy, tak, tak, przepraszają, zrobią na pewno, przyjadą w przyszły wtorek. Jest przyszły wtorek, nikogo nie ma, żadnego telefonu. Kutwa, no powiesić takich tylko :evil_lol: A żeby było śmieszniej, to takich niesłownych to mieliśmy już kilku- najpierw facet od luster, 2-óch stolarzy (to jeszcze w czasie remontu mieszkania), no i ci przeklęci Kaszubi :evil_lol: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Cholibcia a tak narzekają, że nie ma roboty:mad: Ceny też kosmiczne, no ale co zrobić... Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No niestety, ale mam nadzieję, że ogrodzenie stanie jeszcze w tym roku :evil_lol: Jutro przed południem przyjeżdżają do nas goście z Wawy. Ścieram kurze właśnie, i tyklo łazienka mi jeszcze zostanie. A wieczorem mam jeszcze 3 godziny jazdy elką :cool3: Cholera, ale jak długo się czeka na egzaminy! Ile Ty czekałaś na teoretyczny i praktyczny? Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Ja czekałam... tydzień:lol: hihi miałam szczęście i weszłam za kogoś innego. Tego samego dnia miałam teorię i praktykę. W sumie wszystko zaczęło się o 11;30 a skończyło o 13. Dzisiaj moja mama poszła się zapisać i ma termin na 20 sierpnia. Czyli normalnie miesiąc. 3h? Jejciu... chyba bym nie wytrzymała. Ja miałam zawsze po 2h i w zupełności mi starczyło. Godzina za krótko, ale 2 w sam raz. Wczoraj odebrałam prawko. Nie siedziałam za kierownicą prawie miesiąc i teraz mam lekkiego stresa... jutro mam jechać na działkę:eek: Quote
Ola&Kika Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ale z Mikiego przystojny podrywacz;) I fryzure ma super, a wyczytałam że sama go strzyżesz, świetnie Ci to wychodzi : D Quote
ewa2909 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wspaniale zdjecia znad morza.Cudny Mikus i goldenka przepiekna. Quote
AlKil Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Magda'] Hej Ewa! W mojej rodzinie przybyły dwa czarne niufy z Lednickiego Zakola. Jeden szczenior i drugi 3-letni. Chyba nie wiedzą na co się narazili:evil_lol: [/quote] Jak to na co??? Na miłość do grobowej deski, kilkadziesiąt kilo serdeczności:loveu::loveu::loveu: Już ich za to lubię!!!:loveu: Quote
PositiveThought Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 oj, macie problemy z tymi robotnikami :shake: wujcio też ma działeczkę gołą nad jeziorkiem, wszyscy mówią, żeby się budował, a on nie chce, bo rodzina woli nad morze, a dystans takie sam. Namawiam żeby moi kupili, ale jakoś nie idzie... to Mikuchna kąpać w morzu niet? ajj, komu się duże szczęście nie marzy... aj, u mnie w domu w przyszłości to chlew będzie :evil_lol: psow stado, kotów wataha... i konie też jakieś :p Quote
Pegaza Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cze Madzia:p gratuluje zdanego prawka:p jesu jak Miki wpatrzony byl w tą goldenke:lol: Władka zazdroszcze Ci :razz: tego okna nad łozkiem... kochani zapraszam na sląsk tutaj slowni są ludzie...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [url]http://img387.imageshack.us/img387/6706/p7061775bd3.jpg[/url] hyyyyyyyyyy ten straszny potwor!! :eek2: cze Wladka! koszalinskie ludzie kryjta sie! Wladka nadjezdza :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cze Władziu! Fajne fotki i fajny ten obiekt uczuć Mikusia :loveu: Co do robotników to niestety tak jest...u nas jak remontowali to przychodzili rano, czekali aż my przyjdziemy a jak my wyszlismy to oni od razu za nami myk na inną robotę i tak se remontowali kilka chałup w jednym czasie...:cool1: Myślałam, że pozabijam gołymi ryncami :diabloti: Quote
Recommended Posts