Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='PositiveThought']sklepik z pamiątkami, koralikami, gumeczkami, poduszkami, [COLOR=Magenta]dmuchanymi rzeczami[/COLOR], itd...[/quote]

kici kici [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG]

Posted

Dzień dobry!

[quote name='PositiveThought']dmuchane rzeczy to zazwyczaj są z dziurką w środku...[/quote]

Co wchodzę do tej galerii to o dziwnych rzeczach sie gada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

pozdrawiam ;)

Posted

Będą zdjęcia! Obiecuję:loveu: Dzisiaj dowiedziałam sie, że wyjeżdżam do Poznania na 2 tygodnie, ale będzie przez jakiś czas internet, więc zdążę wszystko pokazać:p

Wystawa się udała, ale spadł deszcz:cool1: Grr...

Posted

No to sie miniemy (o... nie ma polskich literek na kompie):lol:

Jestesmy padnieci... podroz strasznie sie dluzyla. Miki caly czas spi na moich kolanach hihi

pozdrawiamy!

Posted

No i gdzie te zdjęcia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSwait.gif[/IMG] buu

Cze Madziu, pozdrawiamy słonecznie i opowiedz coś o wystawie.

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]To jak Ty się tak dowiadujesz z dnia na dzień, że gdzieś wyjeżdzasz to może i do Bournemouth byś się wybrała, co? :cool3: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A tak swoją drogą to wiesz przyzwyczaiłam się już do Mikusia bez gumeczki i podoba mi się chłopak zwłaszcza z tym jęzorkiem na wierzchu i ze spuszczoną mordusią, normalnie żywa maskota :loveu: chciałabym taką, aj zatuliłabym ją na śmierć :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A to już niedługo prackę zaczynasz, czyli będziesz tak jak ja rzadko na kompie? Będzie mi razniej jak ktoś inny będzie miał tyle samo zaległości co ja :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mizianki dla chłopaka i pozdrowionka da Ciebie ode mnie :p[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76']No i gdzie te zdjęcia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSwait.gif[/IMG] buu

Cze Madziu, pozdrawiamy słonecznie i opowiedz coś o wystawie.[/quote]

Będą, ale komputer brata jest tak powolny, że już nie mam siły... Zdążyłam wkleić trochę zdjęć z wystawy na yorkach i dzisiaj chyba na tym zakończę (a może wieczorkiem coś pokażę;)).

Co tu mówić. Wystawa jak wystawa. Na początku pogoda była super. Nie ciepło, nie zimno, ale potem przyszła burza i wszystkich wygoniła pod namioty:cool1: Buty mi przemokły, spodnie nasiąknięte wodą do kolan, ale i tak byłam zadowolona. W końcu spotkałam Martę, Renatę i Dagmarę:loveu: Bardzo miło mi się gawędziło w przerwach między foceniem (a dużo tych przerw nie było:lol:)

[quote name='PositiveThought']dzień dobry Madzik,
pokazuj co tam masz dobrego!

:calus:[/quote]

Pokażę, pokażę:p

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]To jak Ty się tak dowiadujesz z dnia na dzień, że gdzieś wyjeżdzasz to może i do Bournemouth byś się wybrała, co? :cool3: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A tak swoją drogą to wiesz przyzwyczaiłam się już do Mikusia bez gumeczki i podoba mi się chłopak zwłaszcza z tym jęzorkiem na wierzchu i ze spuszczoną mordusią, normalnie żywa maskota :loveu: chciałabym taką, aj zatuliłabym ją na śmierć :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A to już niedługo prackę zaczynasz, czyli będziesz tak jak ja rzadko na kompie? Będzie mi razniej jak ktoś inny będzie miał tyle samo zaległości co ja :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mizianki dla chłopaka i pozdrowionka da Ciebie ode mnie :p[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Już lecę:multi: Po drodze załapie sie na Oskarka i razem przylecimy:cool3:

No, no... tylko uważaj z tym tuleniem:mad: Chcesz, żeby mu gały wyleciały od uścisku?

Nie będę rzadko, bo pracuje tylko w weekendy:eviltong: Mam 5 dni na nadrabianie:diabloti:

My również pozdrawiamy i przesyłamy buzi:loveu:

Posted

Cze Madziu:p
tylko mi tam pod tą budką nie przypalaj bo wiesz papierosy szkodzą zdrowiu:p sprzedawać innym mozesz w końcu to oni będą się truć nie Ty:lol: a prezenty ee rozdaj nam:evil_lol:

Posted

Hihi... dobra. Powysylam Wam koszulki, polary, stroje kapielowe...

Nie moge spac. Przed chwilka upieklam ciasto z bratem hihi i ten zapach uniemozliwia spokojny sen.

aaa... niech mnie ktos psytuli

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry Madziu :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Z Ciebie to zabiegana dziewczyna...[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy Cie cieplutko miłego dzionka życzymy [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/23.gif[/IMG]i slemy mocne tulaski :calus: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Mizianko dla Mikusia[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/27.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER]