Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Są 2 wersje banerka
1.
[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/916/polowanieczaszacz261263ms0.png[/IMG]

2.
[IMG]http://img240.imageshack.us/img240/8034/polowaniecz2qe3.jpg[/IMG]

:evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Madziu!
Mi osobiście bardziej do gustu przypadł pierwszy bannerek, ma żywsze kolory, ten drugi... czegoś mu brak :hmmmm:
A ten co masz teraz w podpisie :loveu: No i w końcu można cieszyć oczy moim ukochanym Mikulińskim :sweetCyb:
Moja mama jak patrzyła na jego zdjęcia w nowej fryzurce, oczu nie mogła oderwać. Bardzo jej się spodobał i powiedziała, że chciałaby, żeby Aris miał takie kolorki. Chyba w snach :roflt: Ale Mikuś jest naprawdę śliczny :loveu:

[QUOTE]
[URL]http://img444.imageshack.us/img444/5618/p6300029ec7.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Buuu :placz: Ostatnie wspomnienia kitki... Madzia, przestań żyć przeszłością :scream_3: Daaaawaaaj nowe foty!

Posted

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu!
Mi osobiście bardziej do gustu przypadł pierwszy bannerek, ma żywsze kolory, ten drugi... czegoś mu brak :hmmmm:
A ten co masz teraz w podpisie :loveu: No i w końcu można cieszyć oczy moim ukochanym Mikulińskim :sweetCyb:
Moja mama jak patrzyła na jego zdjęcia w nowej fryzurce, oczu nie mogła oderwać. Bardzo jej się spodobał i powiedziała, że chciałaby, żeby Aris miał takie kolorki. Chyba w snach :roflt: Ale Mikuś jest naprawdę śliczny :loveu:

Buuu :placz: Ostatnie wspomnienia kitki... Madzia, przestań żyć przeszłością :scream_3: Daaaawaaaj nowe foty![/quote]

Każdy mówi co innego:lol: Na razie zostanie ten w podpisie. Dosyć zmian na dzisiaj:lol:

Jak to w snach! Wystarczy wizyta u fryzjera i wybielanie:evil_lol: Będzie Miki 2

Będą za jakiś czas:p

[quote name='Pegaza']a mi się ostatni podoba tylko zrób go dłuższy:p
ide poleżakowac na balkon papa[/quote]

ciekawe jak....jak go rozciągnę to pixelki pouciekają i się rozmażą:roll:

A masz chociaż słoneczko na tym balkonie?:cool3:

Posted

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/816.gif[/IMG]moja terapia słoneczna

ta chciałabyś:razz:
lece Ty gaduło bo specjalnie mnie przytrzymujesz :mad:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']E Ty!
Jak Cie wzial szal to porob mi troszke bannerkow tyz :oops:[/quote]

W wolnych chwilach to mogę się trochę pobawić:p

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Boshe ile wy tu gadacie, a to dopiero poczatek wakacji :shake: :eviltong: Ale czas mie goni, więc tylko przejrzałam cudne zdjęcia morskie z Mikusiem :loveu: - jestem ciekawa jak Oskarek zareagowałby na morze, jeszcze nie miał okazji się w nim kąpać, ale mam nadzeję, że to nadrobimy :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Śliczne makro kwiatowo-ślimaczkowe :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Rewelacyjny Mikuś w locie - super Ci wyszły te zdjęcia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i widziałam, ze zmieniłaś image małego - wygląda równie słodko i brawa, ze się zdecydowałaś i sama odwazyłaś się ciachnąć mu kucora, mi jeszcze tej odwagi brak :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Boshe ile wy tu gadacie, a to dopiero poczatek wakacji :shake: :eviltong: Ale czas mie goni, więc tylko przejrzałam cudne zdjęcia morskie z Mikusiem :loveu: - jestem ciekawa jak Oskarek zareagowałby na morze, jeszcze nie miał okazji się w nim kąpać, ale mam nadzeję, że to nadrobimy :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Śliczne makro kwiatowo-ślimaczkowe :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Rewelacyjny Mikuś w locie - super Ci wyszły te zdjęcia :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i widziałam, ze zmieniłaś image małego - wygląda równie słodko i brawa, ze się zdecydowałaś i sama odwazyłaś się ciachnąć mu kucora, mi jeszcze tej odwagi brak :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Cześć Sis:p
Miło, że mimo zalatania wpadłaś do nas na pogaduchy:loveu: Dzię-ku-je-my:multi:

Do odważnych świat należy:razz:

Daria wszystko przez Ciebie!! Takie ciemne chmury idą, że normalnie się zaczynam bać..:placz:

Posted

Ja tak na szybkiego wklejam zdjęcia i idę, bo tak zaczęło lać i walić piorunami, że jeszcze mnie porazi:placz: Hihi...a Miki patrzy na kropelki na szybie i jak spadną poza okno to patrzy na parapet:lol:

Dzisiejszy Miki
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/367/tnp7110001br4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/6632/tnp7110002xo1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/3534/tnp7110003ts3.jpg[/IMG]

Posted

:turn-l: A u mnie świeci słonko, a u mnie świeci słonko :turn-l:
Madzia :scream_3: Nie uciekaj! Bo Cię Ariskiem poszczuję :diabloti: A właśnie siedzi na biurku i pilnuje, co ja piszę :lol:

[quote]
[URL]http://img255.imageshack.us/img255/6632/tnp7110002xo1.jpg[/URL]
[/quote]
Widok z lotu ptaka :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i widziałam, ze zmieniłaś image małego - wygląda równie słodko i brawa, ze się zdecydowałaś i sama odwazyłaś się ciachnąć mu kucora, mi jeszcze tej odwagi brak :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

No następnej się w głowie przewraca :roll:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No następnej się w głowie przewraca :roll:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Spokojnie Anusia u Nas to nie tak prędko, podobają mi się Masterkowo-Torkowe fryzurki, ale nie mam przekonania, ze Oskarkowi takowa będzie pasowała, aczkolwiek uwielbiam go takiego rozczochranego, porannego :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Spokojnie Anusia u Nas to nie tak prędko, podobają mi się Masterkowo-Torkowe fryzurki, ale nie mam przekonania, ze Oskarkowi takowa będzie pasowała, aczkolwiek uwielbiam go takiego rozczochranego, porannego :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

No ja prosze bez zadnych wyglupow, bo moj swiatopoglad calkiem legnie w gruzach :(
Mikus i Oskarek zawsze mieli kitki, a teraz co sie porobilo :placz:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No ja prosze bez zadnych wyglupow, bo moj swiatopoglad calkiem legnie w gruzach :(
Mikus i Oskarek zawsze mieli kitki, a teraz co sie porobilo :placz:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]I zapewniam, ze Oskarcio z kitka zostanie :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S Madziu jakbyś miała nadmiar wolnego czasu to i Nam możesz jakiś bannerek zrobić z Morzem w tle :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Oskarkowy bannerek jest przepiekny :loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]To był w sumie mój pierwszy i jak na razie ostatni bannerek jaki zrobiłam :lol: Ale chciałabym coś nowego, ten już tak długo mamy ;) co jedna nie oznacza, że kiedyś do niego wrócimy, bo mimo iż jest skromny :cool3: to też mi się bardzo podoba :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]