AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Słodkości z Mikiego... Ślemy mnóstwo całusków:iloveyou: :bye: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Witam wszystkich w ten sloneczny, aczkolwiek wietrzny dzionek:multi: Dopiero teraz mam okazje sie z wami "zobaczyc", bo od samego rana trwaja generalne porzadki w domu. Przed chwilka skonczylam sprzatac, myc okna i dekorowac mieszkanie:lol: Jeszcze zostalo okno w kuchni....ale to potem. Dzisiaj lece z przyjaciolmi do kina z okazji mojego zblizajacego sie swieta:cool3: Ale wieczorkiem obowiazkowo wpadam do was. Zycze milego weekendu!! Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Hej MadziU!! Życzymy miłego weekendu!! Ale Cudny! I ten wilgotny nosecek...:loveu: :loveu: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej MadziU!! Życzymy miłego weekendu!! Ale Cudny! I ten wilgotny nosecek...:loveu: :loveu: Czesc Gosia:multi: Co u ciebie? Zaraz zobacze czy nie ma nowych zdjec w twojej galerii.:p Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czesc Gosia:multi: Co u ciebie? Zaraz zobacze czy nie ma nowych zdjec w twojej galerii.:p A własnie, ze są, bo jest weekedn. :cool3: Książki w kąt, ważniejsza Dogomania. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Cześc Madziu :) a na co idziecie do kina?? urodzinki sie zbliżają co :cool3: :cool3: śliczny Mikuś Quote
Magda Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A własnie, ze są, bo jest weekedn. :cool3: Książki w kąt, ważniejsza Dogomania. :evil_lol: :evil_lol: Pewnie, ze tak! W koncu od czego jest weekend:evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziu :) a na co idziecie do kina?? urodzinki sie zbliżają co :cool3: :cool3: śliczny Mikuś A idziemy na "Epoke Lodowcowa2". Podobno fajna, a my sie nudzimy:evil_lol::evil_lol: Oj tak urodzinki.......szkoda, ze nie 20:lol: Jeszcze trzeba poczekac Quote
Daga_i_Oskar Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Oj tak urodzinki.......szkoda, ze nie 20:lol: Jeszcze trzeba poczekac a co tak sie tej 20 nie mozesz doczekać?? Potem sie bedziesz jeszcze odmładzała zoabczysz :lol: :lol: Ja w tym roku ostatnie "naście" a i tak jakos siakoś staro się czuje :oops: :cool3: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a co tak sie tej 20 nie mozesz doczekać?? Potem sie bedziesz jeszcze odmładzała zoabczysz :lol: :lol: Ja w tym roku ostatnie "naście" a i tak jakos siakoś staro się czuje :oops: :cool3: A bo chyba najlepszy czas to studia.........Troche samodzielnosci, wyjazdy na narty w kolezankami i kolegami. Ja tak mowie, bo zazdroszcze bratu:lol: W tym roku jedzie do USA, a glownie na Alaske. Hihi ma plany otworzyc kawiarnie z kolega jak zarobi troche pieniedzy. Ma dopiero 23 lata i duzo planow Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Magda_Miki napisał(a):Pewnie, ze tak! W koncu od czego jest weekend:evil_lol: Prawda. :evil_lol: :evil_lol: Ja to nawet po weekendzie czasem ksązki odpycham od siebie... :eviltong: Koniecznie opowiedz jak było w kinie, moze kiedys też na "Epokę Lodowcową2" pójdę. :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 cześć Madziu :lol: miłego oglądania "Epoki..." ;) no a Miki jak zwykle pięknie wyszedł na zdjęciu :loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Mikuś słodziachny :loveu: No a Na Epokoe tez bym sobie poszła :lol: Quote
AlKil Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 A gdzie recenzja z filmu ?:multi: Bo nie wiem czy mam iść z synkiem, czy go samego wysłać :evil_lol: Quote
Magda Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Madziu! Gdzie się podziewasz? :cool3: Juz jestem;) Film bardzo mi sie podobal. Byl smieszny i przede wszystkim nie byl nudny:lol: Szkoda tylko, ze trwal 1,5h. Dzisiaj jestem wczesniej bo mam rekolekcje:cool3: Ale niestety lekcje tez mam......... Milego dzionka wam zycze!! Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Czesć Madziu :multi: :new-bday::new-bday::laola: :new-bday: :new-bday: Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego Dagusia&Oscarek :BIG: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 no prosze, Magda ma swieto i sie nie chwali... czyzbys, kochana chciala uniknac imprezy?:mad: nic z tego :lol: sto lat Magdusiu!!! Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Magda, wszystkiego najlepszego ! :cunao::cunao::drink1::drink1::drinking::drinking::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 i my życzymy STO LAT! :multi::multi::multi::multi::multi: Rośnij duża, dzielna, zdrowa. W 100% procentach odlotowa. Nie zaglądaj do kieliszka, bo ci będzie grała kiszka. Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki. Śmiej się dużo, ucz się mało. Na klasówkach ściągaj śmiało. Bądź pomocna jak komputer. Szybka jak japoński skuter. Sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szarlotka. Te życzenia są dla Ciebie, byś poczuła się jak w niebie! :BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 My też się przyłącamy do życzeń ;) [SIZE="1"]Ja nie mam wierszyka- wybacz :oops: ;) [SIZE="1"]Ale napiszę coś miłego od siebie ;) [SIZE="1"]A więc: Wszystkiego najlepszego Madziu z okazji urodzin, życzę Ci spełnienia marzeń, wiele radości i uśmiechu na twarzy ;) Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 no proszę urodzinki :razz: Wszystkiego Najlepszego Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :bday: Takie to szczere, proste życzenia Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia: Wiele uśmiechów, a mało żałości, Długich lat życia w szczęśliwości, Dobrego zdrowia i pomyślności, Jak najmniej smutków, dużo radości, Dużo przygód, morza wrażeń, Moc słodyczy, nic goryczy Tego Tobie, Kochana Madziu, Gonia życzy! Quote
marlena924 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 No to ja też się przyłączam :) Bukiecik dla Ciebie:) Quote
Recommended Posts