teqquila Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [B]le ja wychodze do parcy o 7:45 :evil_lol: Siemanos Efo :evil_lol:[/B] Quote
jbk Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Synowa! [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/3150210/441/other/std/c5fbe6a9cc.jpeg[/IMG] Quote
Alicja Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: ....... e.v.a. :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 czesc czołem :multi::multi::multi::multi: milo was widziec :loveu:a raczej przeczytac :evil_lol: czasu malo mam na cokolwiek :roll: naszczescie juz po sesji :multi: teraz tylko zostaly praktyki weekendowe :roll: no i we wrzesniu polska północna :p u nas w miare:roll: Tigra miała małe kłopoty zdrowotne... no czy male to sie okaze :roll: łapa jej nie domagała.. kulała pozniej przestała jej uzywać :roll: skomlała jak wstawala ech biedactwo... bylysmy u weta dostała zastrzyk i teraz jest na :roll:tabletkach. jest juz lepiej Tigra nie kuleje.. mam nadzieje ze to jakis stan zapalny miesnia lub sciegno , pod koniec tygodnia idziemy znowu i zobaczymy albo bedzie przeswietlenie albo i nie .. trzymajcie kciuki :) Quote
jonQuilla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kciuki trzymane :kciuki: miałaś sesje a fot z niej nie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kciuki trzymane :kciuki: miałaś sesje a fot z niej nie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] dzieki :loveu: mam nadzieje ze to nic ze stawami :roll: :evil_lol::lol:ten no no nie mam :evil_lol: Quote
basia2202 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [COLOR=Purple][B]cześć effffkuuu;) przepoczwarzyłaś się i jakoś mi tak dziwnie teraz... bo Cię poznać nie mogę:roll::cool3: mizianko dla Tigruchy :) łapa już ok? [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: i jak lapunia [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 uch czesc wam :loveu: czasu malo :roll:nawet bardzo sesja juz skonczyla sie ale teraz weekendy spędzam poza domem na praktykach , naszczescie ten jest ostatni i wakacje:multi::multi::multi::multi: noo znaczy pol wakacje bo praca:roll: z łapa ok znaczy poki co je tablety zostalo jej jeszcze chyna na 2 dni no i zobaczymy jak sie okaze ze po odstawieniu tabletek jest gożej to musimy chyba robic to przeswietlenie . odezwe sie po weekendzie :loveu::loveu::loveu: tesknie:loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zrób Tigrosławie to prześwietlonko ;) i odezwij się po weekendzie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:kolejny weekend :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ona nas nie lubi i ma nas w pOOpie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [I][B]Weekend za weekendem a jej ni ma :niewiem:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: e.v.a. ...... gdzie jesteś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: e.v.a. ...... gdzie jesteś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]noo a w ogóle to szpan nowym nickiem :diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zawieruszyła się :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kamila_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :diabloti: ale u was ciężko do zdjeć się dostać! a może by tak tytuł wątku zmienić na wakacyjny ? hę? :evil_lol: i nowości wstawić! :eviltong: jestem tu nowa, więc galerię mam do nadrobienia że hoho! :crazyeye: Quote
Recommended Posts