Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images27.fotosik.pl/317/f7830f5fc47ad078.jpg[/url]

extra torcik :loveu:

Ło rany ....nie na moje nogi takie buciki :shake:

witaj Kujonku :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

czescccc:multi:
juz sie doczekac nie moge kiedy bede mogla je założyć :evil_lol:

jestem juz po geografii fizycznej :multi: ogolnie test pisałam jakies 10 min :razz: mam nadzieje ze zaliczyłam :lol:

a jutro egzamin z turystyki:mdleje: nie bedzie tak łatwo :shake::shake: a przecież wieczorem trza się pójść odstresować :lol: facet idzie na imprezę beze mnie:mad: wiec chyba wyskocze do łodzi :lol:

Posted

[quote name='Wyjąte']k Efff jak to idzie bez Ciebie? Ja bym go :mad::mad::mad::mad:
:diabloti:
To pewnie, Ty tez idź bez niego! :evil_lol:[/quote]

a niech se idzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
idzie na męską parapetówe:razz: ahahahha będę się nad nim znęcać jutro :grin:

tym czasie co on bedzie sie bawic z chłopcami ja tez się bede bawić i tez z chłopcami :grin:

[quote name='rwpb']Eff, nigdzie nie idź. Zasiadaj do nauki. Jako przyszła właścicielka Ogólnoświatowej Sieci Hoteli "Efhotels" musisz być najlepsza.

:diabloti:[/quote]
buiahahahah Efhotels :grin: dobre:lol::evil_lol:
a wlaśnie że ide :eviltong: ale dopiero o 20 :roll:

p,s. nie chce mi sie uczyc:/

Posted

Eff, nigdzie nie idź. Zasiadaj do nauki. Jako przyszła właścicielka Ogólnoświatowej Sieci Hoteli "Efhotels" musisz być najlepsza.

:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']

p,s. nie chce mi sie uczyc:/[/quote]

Nie tylko Tobie.. Mam w poniedziałek ostatni egzamin i odkąd wzięłam notatki do ręki cały czas jestem na pierwszej stronie :shake: Ale na dogo wskaźnik postów rośnie :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']Nie tylko Tobie.. Mam w poniedziałek ostatni egzamin i odkąd wzięłam notatki do ręki cały czas jestem na pierwszej stronie :shake: Ale na dogo wskaźnik postów rośnie :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:[/quote]
kochana... do poniedziałku kupa czasu :diabloti:ja egzamin mam jutro :lol: mózg mi napuchł maxymalnie już :roll::lol::evil_lol:
ja jeszcze 4 egzaminy z jutrzejszym i po sesji :multi::multi::multi::mdleje:

Posted

przyszłam zameldować ze właśnie wstałą... impreza była udana głowa napierdziela ze ho ho kostka jeszcze bardziej sie rozwaliła a na dzisiejszy egzamin nic nie umie:mdleje:

Posted

[quote name='evaxon']przyszłam zameldować ze właśnie wstałą... impreza była udana głowa napierdziela ze ho ho kostka jeszcze bardziej sie rozwaliła a na dzisiejszy egzamin nic nie umie:mdleje:[/quote]

Paluszek i główka to szkolna wymówka, jak mówi przysłowie ;)

Ale wierzę w Ciebie, na pewno zdasz :) Trzymam kciuki ;), No, jednego, bo drugi jest mi potrzebny do naciskania spacji :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Paluszek i główka to szkolna wymówka, jak mówi przysłowie ;)

Ale wierzę w Ciebie, na pewno zdasz :) Trzymam kciuki ;), No, jednego, bo drugi jest mi potrzebny do naciskania spacji :diabloti:[/quote]
a kac to tez szkolna wymówka??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
qr... jeszcze jade autem do szkoly bo kumpel wczoraj ledwo na nogach stał wiec ze tak powiem dzis pewnie i tak lepiej sie czuje niz on hahahaha

Posted

no rano znaczy jak wstalam okazalo sie ze zgubiłam legitymacje:mdleje:

na szczęście znalazła się w aucie u kolegi ...leżała pomiędzy pustymi butelkami :lol:

a egzamin chyba do przodu :multi:

Posted

[quote name='rwpb'] Wiedziałem, że tak będzie. Jesteś wielka :lol:[/quote]

taaaa wyniki za jakies 9 dni zobaczymy :lol:

no a w sobote prawo :placz::placz::placz:i architektura:placz::placz::placz:
[quote name='jbk']Oczywiście, że do przodu ;) A co by było, jakby się legitymacja nie znalazła?[/quote]
pewnie bym yla jakies 50pln do tyłu :mdleje:

Posted

[quote name='evaxon']taaaa wyniki za jakies 9 dni zobaczymy :lol:

no a w sobote prawo :placz::placz::placz:i architektura:placz::placz::placz:

pewnie bym yla jakies 50pln do tyłu :mdleje:[/quote]

E, to jeszcze nie tak źle, że 50 ;)

Posted

[quote name='evaxon']no a w sobote prawo :placz::placz::placz:i architektura:placz::placz::placz:[/quote]
Ja w Ciebie wierzę :lol: Sieć hoteli czeka :diabloti:

Posted

[quote name='rwpb']Ja w Ciebie wierzę :lol: Sieć hoteli czeka :diabloti:[/quote]

Ja mam nadzieję, że w tej sieci będzie można się z psami zatrzymać :)