Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images27.fotosik.pl/317/f7830f5fc47ad078.jpg[/url] extra torcik :loveu: Ło rany ....nie na moje nogi takie buciki :shake: witaj Kujonku :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ooo w jakie buciki zainwestowałaś :) :cool3::cool3: ładne, ładne :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 czescccc:multi: juz sie doczekac nie moge kiedy bede mogla je założyć :evil_lol: jestem juz po geografii fizycznej :multi: ogolnie test pisałam jakies 10 min :razz: mam nadzieje ze zaliczyłam :lol: a jutro egzamin z turystyki:mdleje: nie bedzie tak łatwo :shake::shake: a przecież wieczorem trza się pójść odstresować :lol: facet idzie na imprezę beze mnie:mad: wiec chyba wyskocze do łodzi :lol: Quote
Wyjątek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Efff jak to idzie bez Ciebie? Ja bym go :mad::mad::mad::mad: :diabloti: To pewnie, Ty tez idź bez niego! :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Wyjąte']k Efff jak to idzie bez Ciebie? Ja bym go :mad::mad::mad::mad: :diabloti: To pewnie, Ty tez idź bez niego! :evil_lol:[/quote] a niech se idzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: idzie na męską parapetówe:razz: ahahahha będę się nad nim znęcać jutro :grin: tym czasie co on bedzie sie bawic z chłopcami ja tez się bede bawić i tez z chłopcami :grin: [quote name='rwpb']Eff, nigdzie nie idź. Zasiadaj do nauki. Jako przyszła właścicielka Ogólnoświatowej Sieci Hoteli "Efhotels" musisz być najlepsza. :diabloti:[/quote] buiahahahah Efhotels :grin: dobre:lol::evil_lol: a wlaśnie że ide :eviltong: ale dopiero o 20 :roll: p,s. nie chce mi sie uczyc:/ Quote
rwpb Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Eff, nigdzie nie idź. Zasiadaj do nauki. Jako przyszła właścicielka Ogólnoświatowej Sieci Hoteli "Efhotels" musisz być najlepsza. :diabloti: Quote
Wyjątek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='evaxon'] p,s. nie chce mi sie uczyc:/[/quote] Nie tylko Tobie.. Mam w poniedziałek ostatni egzamin i odkąd wzięłam notatki do ręki cały czas jestem na pierwszej stronie :shake: Ale na dogo wskaźnik postów rośnie :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Wyjątek']Nie tylko Tobie.. Mam w poniedziałek ostatni egzamin i odkąd wzięłam notatki do ręki cały czas jestem na pierwszej stronie :shake: Ale na dogo wskaźnik postów rośnie :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:[/quote] kochana... do poniedziałku kupa czasu :diabloti:ja egzamin mam jutro :lol: mózg mi napuchł maxymalnie już :roll::lol::evil_lol: ja jeszcze 4 egzaminy z jutrzejszym i po sesji :multi::multi::multi::mdleje: Quote
apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zdasz......;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [COLOR=Purple][B]cześć studentka! :lol: łeee.. tam takie parę egzaminów...;) zdasz na 5 i pójdziesz balować :evil_lol: buziaki i trzymam kciuki!;) [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 przyszłam zameldować ze właśnie wstałą... impreza była udana głowa napierdziela ze ho ho kostka jeszcze bardziej sie rozwaliła a na dzisiejszy egzamin nic nie umie:mdleje: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='evaxon']przyszłam zameldować ze właśnie wstałą... impreza była udana głowa napierdziela ze ho ho kostka jeszcze bardziej sie rozwaliła a na dzisiejszy egzamin nic nie umie:mdleje:[/quote] Paluszek i główka to szkolna wymówka, jak mówi przysłowie ;) Ale wierzę w Ciebie, na pewno zdasz :) Trzymam kciuki ;), No, jednego, bo drugi jest mi potrzebny do naciskania spacji :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='jbk']Paluszek i główka to szkolna wymówka, jak mówi przysłowie ;) Ale wierzę w Ciebie, na pewno zdasz :) Trzymam kciuki ;), No, jednego, bo drugi jest mi potrzebny do naciskania spacji :diabloti:[/quote] a kac to tez szkolna wymówka??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: qr... jeszcze jade autem do szkoly bo kumpel wczoraj ledwo na nogach stał wiec ze tak powiem dzis pewnie i tak lepiej sie czuje niz on hahahaha Quote
e.v.a Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 no rano znaczy jak wstalam okazalo sie ze zgubiłam legitymacje:mdleje: na szczęście znalazła się w aucie u kolegi ...leżała pomiędzy pustymi butelkami :lol: a egzamin chyba do przodu :multi: Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wiedziałem, że tak będzie. Jesteś wielka :lol: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Oczywiście, że do przodu ;) A co by było, jakby się legitymacja nie znalazła? Quote
e.v.a Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='rwpb'] Wiedziałem, że tak będzie. Jesteś wielka :lol:[/quote] taaaa wyniki za jakies 9 dni zobaczymy :lol: no a w sobote prawo :placz::placz::placz:i architektura:placz::placz::placz: [quote name='jbk']Oczywiście, że do przodu ;) A co by było, jakby się legitymacja nie znalazła?[/quote] pewnie bym yla jakies 50pln do tyłu :mdleje: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='evaxon']taaaa wyniki za jakies 9 dni zobaczymy :lol: no a w sobote prawo :placz::placz::placz:i architektura:placz::placz::placz: pewnie bym yla jakies 50pln do tyłu :mdleje:[/quote] E, to jeszcze nie tak źle, że 50 ;) Quote
rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='evaxon']no a w sobote prawo :placz::placz::placz:i architektura:placz::placz::placz:[/quote] Ja w Ciebie wierzę :lol: Sieć hoteli czeka :diabloti: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='rwpb']Ja w Ciebie wierzę :lol: Sieć hoteli czeka :diabloti:[/quote] Ja mam nadzieję, że w tej sieci będzie można się z psami zatrzymać :) Quote
rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']A Ty czego nie śpisz? :diabloti:[/quote] Pewnikiem się uczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts