Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Efff...wstawaj ......idziemy na zakupy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]uuuuuuuu Efff wstawaj Ala cie dzisiaj sponsoruje :diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj szopomaniaczko :multi::multi: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pożycz mi troszkę tej rzeczki bo koło mnie nie ma a chciałabym żeby Salsa popływała ;) :evil_lol:

aaaaa....miłych zakupów Nic Niechcąca EFFuniu :) :eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]taka zimna woda a Tigrusia moczy łapeczki :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images32.fotosik.pl/153/91c38a25a033dda2.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
ona kombinowała jak znowu sie wypluskac:razz:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]te foty już widziałam:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote]
:shake:nie nie nei ich jeszcze nie wlepialam:eviltong:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Efff...wstawaj ......idziemy na zakupy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie spie nie spie:multi:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]uuuuuuuu Efff wstawaj Ala cie dzisiaj sponsoruje :diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:bigcool::bigcool::sweetCyb:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witaj szopomaniaczko :multi::multi: ;) :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]pożycz mi troszkę tej rzeczki bo koło mnie nie ma a chciałabym żeby Salsa popływała ;) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]aaaaa....miłych zakupów Nic Niechcąca EFFuniu :) :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
siemka:multi:
nie oddam:eviltong:

juz mi sie wszystko chce:multi: znaczy nei chce mi sie isc po cos na obiad bo rodzice mnie zostawili:placz:mala biedna samotna ewusie:placz:bez jedzonka:placz:

Posted

[quote name='evaxon']witanko:multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty Ewa u siebie robisz jazda do mnie o zapylaniu wykładać :evil_lol:popcorn juz przygotowałam i czekam na wykład:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Efff...wstawaj ......idziemy na zakupy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]idem z Wami............. bo mój kasz się już skończył

co będziemy kupować????[IMG]http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif[/IMG]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]idem z Wami............. bo mój kasz się już skończył

co będziemy kupować????[IMG]http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba NiC ...Effa poszła sama :razz:

cze Efffffa ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:lol: nie płakaj nie płakaj głowa na miejscu :evil_lol:

ide se spac:p
zmeczona na maxa jestem :mdleje:
zamontowalam sobie dzis nowe swiatełko:loveu:
jeszcze tylko nowy karnisz ij jakas ladna firaneczka , stoliczke, nowe łozko(musze czekac az brat sie wyprowadzi:mdleje: i pokoik wreszcie skonczont bedzie:multi:
jeszcze musze przekonac mame zeby oddala mi swoj nowy telewizor i sobie kupila wiekszy :evil_lol:[/quote]
Fajnie, ja też się biorę pomału za to, by mój pokoik wygladał, tak ja powinien wyglądać, czyli tak jak chce:grins::grins:
[quote name='evaxon']nie wybrzydzaj:razz:

no ja tez musze spróbować te therm line bo ich nie bralam...
te Red Acid sa trudno dostepne , sprowadzane ze stanow i dosc drogie bo ponad 100pln:roll:

co do diety to białego pieczywa i makaronow nie jem w ogóle. pieczywo jasne zastepuje razowym albo pełnoziarnistym.
nie jem tez panierowanych mies i ryb, smażę na bez tłuszczu , badz gotuje lub piekę.
no i przede wszystkim białko, duzo bałka.
serki wiejskie, tunczyk w puszce itd itp.

po treningu ( czy li po porannych cwiczeniach ) musisz zjkesc białkowe sniadanko. jesli nie cwiczysz z rana mozesz zjesc sobie jakies weglowodanki bo dadza ci energii na reszte dnia i sie spala . obiag to jakies miesko lub rybka + warzywa. surówki , gotowane, gotowane na parze do wyboru do koloru :) . kolacja oczywiscie musi byc jedzona!! i musi to byc tez białko. np. tunczyk z puszki w sosie własnym , albo serek wiejski. kolacje jedz jakies 2h przed snem albo nawet godzinke przed snem. nie rob tak ze jesz o 18 a idziesz spac o 24 bo zwalniasz metabolizm. oczywiscie w ciagu dnia warzywa surowe i owoce . a no i 2 sniadanko tez cos lekkiego moze byc musli z jogurtem. albo kanapka jakas :) z chuda wedlinka i pomidorkiem , ogorkie, sałata. kiełkami , papryka co tam chcesz :).
co do owocow toogranicz banany. a jedz np. ananasa - pomaga w dietach, no i jabłka . mandarynki, pomarancze, melony co tam chcesz :).
hmm co tam jeszcze :hmmmm: no przedewszystkim nie głodz sie i nie wymyslaj jakis 1000 kalorii:shake: lepiej jedz zdrowo i nie najadaj sie do syta :) no i cwicz.[/quote]
Ja to wszystko Ewciu wiem - no może poza tym różnicami, że nauczona jestem jeść trzy godziny przed snem i o ananasach słyszałam inną opinię:roll:No ale ile diet, tyle opiniii;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co ty Ewa u siebie robisz jazda do mnie o zapylaniu wykładać :evil_lol:popcorn juz przygotowałam i czekam na wykład:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hahaha
o zaplaniu kochana to ty chyba wiesz juz wszystko:grin:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]idem z Wami............. bo mój kasz się już skończył[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]co będziemy kupować????[IMG]http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif[/IMG][/COLOR][/B]
[/quote]
oki to za tydzien albo dwa:multi:

jeszcze nie wiem :eviltong:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cze Effa.... jak tam łikend??? chce ci sie?? chce ci sie?? chce ci sie?? chce ci sie?? chce ci sie?? chce ci sie?? :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
niee juz mi sie nie chce:shake:bo jutro do pracy:placz:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]chyba NiC ...Effa poszła sama :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Efffffa ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
cze Ala:multi:
[quote name='Medorowa']Fajnie, ja też się biorę pomału za to, by mój pokoik wygladał, tak ja powinien wyglądać, czyli tak jak chce:grins::grins:

Ja to wszystko Ewciu wiem - no może poza tym różnicami, że nauczona jestem jeść trzy godziny przed snem i o ananasach słyszałam inną opinię:roll:No ale ile diet, tyle opiniii;)[/quote]
hahaha po malu powiadasz:evil_lol:

ananas ma po 1 malo kalorii , a po 2 zawieraja enzym ktory przyspiesza wchlanianie białka ktore w odchudzaniu odgrywa bardzo wazna role, oczywiscie mowa o ananasie swieżym a nie z puszki :)

Posted

[quote name='evaxon']

hahaha po malu powiadasz:evil_lol:

ananas ma po 1 malo kalorii , a po 2 zawieraja enzym ktory przyspiesza wchlanianie białka ktore w odchudzaniu odgrywa bardzo wazna role, oczywiscie mowa o ananasie swieżym a nie z puszki :)[/quote]
No już prawie wszystko jest, a może jednak nie:hmmmm::evil_lol::evil_lol: Potrzebuję jeszcze fajnej firaneczki i zasłonki, no i żółtą roletę, no i szafę chcę taką... taką... taką no inną niż mam:roll:

Ale ja nie przepadam za ananasem:roll::roll::roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']No już prawie wszystko jest, a może jednak nie:hmmmm::evil_lol::evil_lol: Potrzebuję jeszcze fajnej firaneczki i zasłonki, no i żółtą roletę, no i szafę chcę taką... taką... taką no inną niż mam:roll:

Ale ja nie przepadam za ananasem:roll::roll::roll::evil_lol:[/quote]
no ja szafe mam naszczescie, ale jeszcze firaneczki i karniszek jakis nowy i stoliczek i lozeczko hhehehehe

to co marudzisz:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']no ja szafe mam naszczescie, ale jeszcze firaneczki i karniszek jakis nowy i stoliczek i lozeczko hhehehehe

to co marudzisz:diabloti:[/quote]
Szafe to ja też mam:roll::roll: Ino nie taką jak chcę:evil_lol:

Bo lubbiem:grins:

Posted

[quote name='Medorowa']Szafe to ja też mam:roll::roll: Ino nie taką jak chcę:evil_lol:

Bo lubbiem:grins:[/quote]
a ja mam nowa i nie musze nowej :eviltong:

chcesz fotke:diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']I co się chwalisz:roll::icon_roc::icon_roc:

Niee:roll:[/quote]
informuje:diabloti:

foty for juu:loveu::loveu::loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/165/7537b86bb56cee42.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/156/afb12ce1eacb8d93.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/164/bd07a8917e703e57.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/156/1526a9da1fa74a90.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/164/f9cfb05d028744ce.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz: a ja ....uwielbiam .....ananasa :roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja tez ale wole te z puszki:cool3:

Posted

[quote name='evaxon']
o zaplaniu kochana to ty chyba wiesz juz wszystko:grin:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale japkowa chciała żebyś ją wyedukowała jak sie szukać :roll: żeby NIE ZAPYLIĆ ;)

cze Efffffaaa

idziesz do prcy jutro??? a ne możesz tak jak ja poprosić siostry żeby za ciebie poszła ?? :grins: :eviltong::eviltong::diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]z puszeczki delikatniejszy :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
mniamm....
[quote name='Medorowa']Eeee weź no Ty lepiej idź już spać, bo jutro do pracy:roll::roll::roll::roll:[/quote]
zaraz ide :roll:
[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]ananas = bleeeee :razz::razz::roll:[/B][/COLOR][/quote]
powiedział co wiedział :grin:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale japkowa chciała żebyś ją wyedukowała jak sie szukać :roll: żeby NIE ZAPYLIĆ ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[B]buahahahahaha [/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze Efffffaaa[/COLOR][/FONT][/B]
[B]cze Madź[/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]idziesz do prcy jutro??? a ne możesz tak jak ja poprosić siostry żeby za ciebie poszła ?? :grins: :eviltong::eviltong::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
nie mam siostry:placz: