Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Effuniu ...gdzie TY :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [URL]http://images28.fotosik.pl/126/d8592f070beb0d07.jpg[/URL] co una tu jak zbity krolik patrzy???? EFFA DA FOTY BO EFFA NOS AJLAWIUU hihihihihi Quote
Paula Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasna cholera.... 24 godz. nie było mnie na kompku i nigdzie nic do nadrabiania :crazyeye::crazyeye: czy wyście powariowały???? :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mnie nie było 48 h i mam w h.. nadrabiania :roll: [URL]http://images33.fotosik.pl/78/96a28d1bb2416f01.jpg[/URL] :grin: Cze cór :loveu: Nie fochaj i dawaj fotki wnusi, bo pod choinkę dostaniesz rózgę :eviltong: :diabloti: Quote
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jestem zameldować że u nas jest piekny zimowy poranek a jak u was?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Całuski we faflutki proszę przekazać :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze Eff...................:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam w ten sobotni poranek (?) :multi::multi::multi: Miziaki i buziaki dla Tigry :) :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='Medorowa']Widziałam psa od dooooppy strony:grins::grins: [URL]http://images26.fotosik.pl/126/a7def0e5d6380dbf.jpg[/URL][/quote] suuperrrrr:cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: doberek Eff :grins::loveu: w blogasku w którym nie bedzie już fotasków :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] doberek Alcia :) beda beda [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi: Będą coś czuję że EFF się z nami droczy ;) :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] hej hejjjj:loveu: hihi nooo masz racje:p [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hej Eff fajną masz tę Tigrę..............wiesz:razz::razz::razz: [/B][/COLOR][/quote] siemanko:multi: wiemm:loveu: [quote name='apple']no i co tam?:bye::bye::bye:[/quote] a nic tam:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='caroolcia']ale u sasiadów impreza ....... [URL]http://images27.fotosik.pl/125/3702287d19406fd7.jpg[/URL] :evil_lol:[/quote] hahaa mieszkam na ostatnim pietrze [quote name='agbar']dzien dobry...czytam sobie ze fot nie bedzie.... i dobrze:grins:[/quote] yyy a to niby dlaczemu dobrze??:razz: [quote name='Rinuś'][I][B]Chyba sukę :diabloti: doberek :loveu:[/B][/I][/quote] haha berek :) [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasna cholera.... 24 godz. nie było mnie na kompku i nigdzie nic do nadrabiania :crazyeye::crazyeye: czy wyście powariowały???? :roll::cool1: piękne fotecki pieknej modelki ogladnęła piekna klockowa.... P.S. jeszcze nic nie piłam jakby coś :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye::evil_lol: :loveu: [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witaj Efa slyszalam ze fot nie bedzie :crazyeye: no co ty nie ro tego :eviltong:[/COLOR][/B][/quote] witanko:multi: a gdzie slyszalas???:lol: Quote
e.v.a Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Effuniu ...gdzie TY :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tuuutaaajjjj [quote name='zuzolandia'][URL]http://images28.fotosik.pl/126/d8592f070beb0d07.jpg[/URL] co una tu jak zbity krolik patrzy???? EFFA DA FOTY BO EFFA NOS AJLAWIUU hihihihihi[/quote] hahahaha no daa daaa [quote name='Paula_']Mnie nie było 48 h i mam w h.. nadrabiania :roll: [URL]http://images33.fotosik.pl/78/96a28d1bb2416f01.jpg[/URL] :grin: Cze cór :loveu: Nie fochaj i dawaj fotki wnusi, bo pod choinkę dostaniesz rózgę :eviltong: :diabloti:[/quote] hihi oj mam nie przesadzajj.... okiiii:loveu: [quote name='apple']Jestem zameldować że u nas jest piekny zimowy poranek a jak u was?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Całuski we faflutki proszę przekazać :loveu::loveu::loveu:[/quote] u nas zimy brak:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze Eff...................:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='clockwork']:helo::helo::helo:[/quote] co jest??:evil_lol: jestem załamana... komp mi umarł... musiałam wymieniac całe zasilanie i chyba karta graficzna pada:cool1: jesli sie komp jutro wlaczy to bede z fotami jak sie nmie wlaczy to mnei nei bedzie:evil_lol: KWM:loveu: Quote
caroolcia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='evaxon']hahaa mieszkam na ostatnim pietrze :lol:[/quote] hmmm to moze ufo ladowało ..... :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='evaxon']hahaa mieszkam na ostatnim pietrze [/quote] [I][B]Zawsze kogoś zagniesz :evil_lol:[/B][/I] Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effuniu ...jestem .....czuwam :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znaczy co................. że nie bedzie cie tu bo komp coś nie teges?? to bądź tu bez kompka... jakże by tak bez CIA :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 do CIA to EFFFA se robote zalatwia hihihihihi Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']do CIA to EFFFA se robote zalatwia hihihihihi[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i temu kompek nie działo??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: aaaaaaaaaa rozumia... dostanie z CIA taki full wypas... funkiel nówka nieśmigany :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 nioooooooooo a stary to na hasiok bo szmelc i tylee Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']nioooooooooo a stary to na hasiok bo szmelc i tylee[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że co... mam Pawcia na hasiok??? bo stary i szmelc? :roll::roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 aaaaaaaaaa jo niy wiym jakiz to Pawcio ihihihiih musza go przetrestowac wtedy Ci powiem czy szmelc i juz ino na hasiok sie nadowo hihihihihihi Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']aaaaaaaaaa jo niy wiym jakiz to Pawcio ihihihiih musza go przetrestowac wtedy Ci powiem czy szmelc i juz ino na hasiok sie nadowo hihihihihihi[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jo ci powia ... je sztyc montyr .... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]jo ci powia ... je sztyc montyr .... [/COLOR][/FONT][/B][/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jo jak nieiwerny Tomus musza pomacac coby uwierzyc :eviltong: Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jo jak nieiwerny Tomus musza pomacac coby uwierzyc :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a mikołaja ty macała że w niego wierzy ... hę?? :razz::razz::razz: ida do wyra .. CiPa!!![/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jo ci powia ... je sztyc montyr .... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='zuzolandia']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jo jak nieiwerny Tomus musza pomacac coby uwierzyc :eviltong:[/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a mikołaja ty macała że w niego wierzy ... hę?? :razz::razz::razz: ida do wyra .. CiPa!!![/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='zuzolandia']macala macala ;-) dobrołnoc ;-)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ja......... Mikolaj wymacany :razz::razz: Pawcio mus do macania się stawić :razz::razz: u mnie czlonek z ukrycia:evil_lol:wygłaskany :razz: Sodomja i Gomorja;)...............:multi::multi::multi:..............:evil_lol::evil_lol:tak lubię :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Berek Effunia :loveu::loveu:z CIA[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts