Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']haha no chciałam:evil_lol:

:angryy:

czesc:multi::multi:[/QUOTE]

No niestety :roll:. Mi dlatego zmienial tytul szanowna pani mod od szatanskich :evil_lol: :lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]heloł!!! :multi::multi:

weszka też nie umiała zmienić tytułu... nie wiem czy nie prosiła Vectry o zmiane... coś nie działało i basta :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=blue][I][B]A mi się podoba ten Wasz letni tytuł:loveu:[/B][/I][/COLOR]

[COLOR=blue][I][B]Do lata...do lata... piechotą będę szła...la, la , la:evil_lol: [/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Jagoda*']Wesoło u Ciebie, witaj...

A do "zaawansowanych" próbowałaś?[/quote]
witanko :)
no zawsze tak sie zmioenialo w zaawansowanych :razz: a teraz nie chce:shake:

[quote name='Cimi']No niestety :roll:. Mi dlatego zmienial tytul szanowna pani mod od szatanskich :evil_lol: :lol:[/quote]
echh musze tez sie do moda zgłosic

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]heloł!!! :multi::multi:

weszka też nie umiała zmienić tytułu... nie wiem czy nie prosiła Vectry o zmiane... coś nie działało i basta :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hej hej:multi:

ale ja umie:placz: juz tyle razy zmienialam:placz: a teraz poprostu sie nie da:shake:

[quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]A mi się podoba ten Wasz letni tytuł:loveu:[/B][/I][/COLOR]

[COLOR=blue][I][B]Do lata...do lata... piechotą będę szła...la, la , la:evil_lol: [/B][/I][/COLOR][/quote]
:loveu::evil_lol: to moze niech poczeka do lata??:evil_lol:

jestem jestem wypilam se 2 piffka i ide zaraz spac:p jutro znowu do pracy :placz:

Posted

[quote name='evaxon']

ale ja umie:placz: juz tyle razy zmienialam:placz: a teraz poprostu sie nie da:shake:

[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a myślisz że weszka to ułomek?? :razz::razz: też umiała, wiedziała jak... ale tytuł sie nie zmieniał, i musiał wkroczyć mod-wybawiciel :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']witanko :)
no zawsze tak sie zmioenialo w zaawansowanych :razz: a teraz nie chce:shake:
:loveu::evil_lol: to moze niech poczeka do lata??:evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]więc po co zmieniać ...lato niedaleczko :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

jestem jestem wypilam se 2 piffka i ide zaraz spac:p jutro znowu do pracy :placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak 2 piffka to siem nie dziwiem żeś śpiąca :evil_lol:...pije się 1 albo 3 :evil_lol::evil_lol:

nie ić do pracy ....:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a myślisz że weszka to ułomek?? :razz::razz: też umiała, wiedziała jak... ale tytuł sie nie zmieniał, i musiał wkroczyć mod-wybawiciel :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
błehehehehe

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak idziesz spać??? :crazyeye::crazyeye: nie ić :razz::razz: choo do mnie.... nie ma nowych zdjęć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote]
no idem :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak 2 piffka to siem nie dziwiem żeś śpiąca :evil_lol:...pije się 1 albo 3 :evil_lol::evil_lol:

nie ić do pracy ....:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hahaha no tez prawda 2 pifka to takie ni w ząb ni w oko :evil_lol: od przyszlego tyga zaczynam pic 3:evil_lol:...

muszem:placz:

[quote name='Cimi']A ja za niedlugo urlop :evil_lol:. Jeszcze tylko 3 tygodnie :evil_lol:[/quote]
buahahaha nono jeszcze 3 tygi i swieta i wolne pare dni:multi: dzis widzialam grafik i pracuje w sylwka:lol!: :mdleje:

[quote name='Rinuś'][I][B]Witam :) nic nie czytałam,bo nie mam siły :eviltong: idę zaraz spać i wstanę chyba jutro o 13 :evil_lol:[/B][/I][/quote]
pfffff:obrazic:

[quote name='Medorowa']Cze kobiałko pracująca:grins:[/quote]
cze kobieto opierda...obijajaca sie:grins:

Posted

[quote name='Imbirka']Dzieńdoberek pracusiu:multi::multi::multi:[/quote]
:loveu::multi:

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hand: berek EFFUŚ :multi::multi:....

co dziś czytasz w pracy :razz::razz:...:grins:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
berek Alcia:loveu:

buahaha... dzis nie czytałam:shake: w piatek zostawilam sobie deklaracje do wpisania bo pomyslalam ze mi sie bedzie nudzic... ale nie zobaczylam jaka ona długa i ze składa sie z 3 czesci:grin: 7h siedzialam nad nia hahaha masakra juz nigdy nie bede sobie zostawiac pracy na inne dni:evil_lol:

ale jutro chyba laba bedzie:evil_lol: trza kupic nowa gazete hihi

[quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witaneczko Efuniu :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
:loveu:siemankoo

a tak wogole to... jakas choroba mnie łapie:placz: w nocy mialam goraczke chyba:roll: trzeslam sie jak galareta ..mialam dreszcze :shake: glowa bolala.. masakra:shake: wpracy tez kiepsko sie czylam oczy bolaly ...narazie jest lepiej ..obym sie nie rozchorowala:angryy:

a poza tym ...

dogo mi mulii:bigcool: dogo mi muuuliii:bigcool::2gunfire::comp26::chainsaw::grab::mdleje:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Eff :) :multi::multi::multi:

nie daj się choróbsku :)
trzymam kciuki żeby sobie poszła choroba jak najdalej od Ciebie :)

Buziaki :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kup jakąś fajna gazetkę jutro ...a potem nam strescisz ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol:mam nadzieje ze juz cos nowego w kioskach jest:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Eff :) :multi::multi::multi:

nie daj się choróbsku :)
trzymam kciuki żeby sobie poszła choroba jak najdalej od Ciebie :)

Buziaki :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
witaj :loveu:

bys potrzymala zeby dopgo lepiej chodzilo:razz:

czy wam tez tak muli??:placz:

Posted

[quote name='evaxon']

czy wam tez tak muli??:placz:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mi muli tylko jak wchodzę żeby napisać nową wiadomość...a tak to w miarę dobrze chodzi[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mi muli tylko jak wchodzę żeby napisać nową wiadomość...a tak to w miarę dobrze chodzi[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
bleee a mi caly czas muli :angryy:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mi nie muli... :grins:
i w końcu QR..de dotarłaś do siebie :cool1:

choróbsku mówimy stanowcze NIE :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:obrazic: szczesciara
:evil_lol: no qr.. wkoncu doratlam do ciebie...de :evil_lol:

:loveu:

a ja ten tego mam nowy baner ...:cool1::evil_lol: