Jagoda1 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wesoło u Ciebie, witaj... A do "zaawansowanych" próbowałaś? Quote
Cimi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='evaxon']haha no chciałam:evil_lol: :angryy: czesc:multi::multi:[/QUOTE] No niestety :roll:. Mi dlatego zmienial tytul szanowna pani mod od szatanskich :evil_lol: :lol: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]heloł!!! :multi::multi: weszka też nie umiała zmienić tytułu... nie wiem czy nie prosiła Vectry o zmiane... coś nie działało i basta :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [COLOR=blue][I][B]A mi się podoba ten Wasz letni tytuł:loveu:[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]Do lata...do lata... piechotą będę szła...la, la , la:evil_lol: [/B][/I][/COLOR] Quote
e.v.a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='Jagoda*']Wesoło u Ciebie, witaj... A do "zaawansowanych" próbowałaś?[/quote] witanko :) no zawsze tak sie zmioenialo w zaawansowanych :razz: a teraz nie chce:shake: [quote name='Cimi']No niestety :roll:. Mi dlatego zmienial tytul szanowna pani mod od szatanskich :evil_lol: :lol:[/quote] echh musze tez sie do moda zgłosic [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]heloł!!! :multi::multi: weszka też nie umiała zmienić tytułu... nie wiem czy nie prosiła Vectry o zmiane... coś nie działało i basta :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hej hej:multi: ale ja umie:placz: juz tyle razy zmienialam:placz: a teraz poprostu sie nie da:shake: [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]A mi się podoba ten Wasz letni tytuł:loveu:[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]Do lata...do lata... piechotą będę szła...la, la , la:evil_lol: [/B][/I][/COLOR][/quote] :loveu::evil_lol: to moze niech poczeka do lata??:evil_lol: jestem jestem wypilam se 2 piffka i ide zaraz spac:p jutro znowu do pracy :placz: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='evaxon'] ale ja umie:placz: juz tyle razy zmienialam:placz: a teraz poprostu sie nie da:shake: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a myślisz że weszka to ułomek?? :razz::razz: też umiała, wiedziała jak... ale tytuł sie nie zmieniał, i musiał wkroczyć mod-wybawiciel :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak idziesz spać??? :crazyeye::crazyeye: nie ić :razz::razz: choo do mnie.... nie ma nowych zdjęć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='evaxon']witanko :) no zawsze tak sie zmioenialo w zaawansowanych :razz: a teraz nie chce:shake: :loveu::evil_lol: to moze niech poczeka do lata??:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]więc po co zmieniać ...lato niedaleczko :grins:[/B][/COLOR][/FONT] jestem jestem wypilam se 2 piffka i ide zaraz spac:p jutro znowu do pracy :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak 2 piffka to siem nie dziwiem żeś śpiąca :evil_lol:...pije się 1 albo 3 :evil_lol::evil_lol: nie ić do pracy ....:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cimi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='evaxon'] jutro znowu do pracy :placz:[/QUOTE] A ja za niedlugo urlop :evil_lol:. Jeszcze tylko 3 tygodnie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [I][B]Witam :) nic nie czytałam,bo nie mam siły :eviltong: idę zaraz spać i wstanę chyba jutro o 13 :evil_lol:[/B][/I] Quote
Imbirka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dzieńdoberek pracusiu:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hand: berek EFFUŚ :multi::multi:.... co dziś czytasz w pracy :razz::razz:...:grins: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
teqquila Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [B][COLOR="Green"]Witaneczko Efuniu :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a myślisz że weszka to ułomek?? :razz::razz: też umiała, wiedziała jak... ale tytuł sie nie zmieniał, i musiał wkroczyć mod-wybawiciel :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] błehehehehe [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak idziesz spać??? :crazyeye::crazyeye: nie ić :razz::razz: choo do mnie.... nie ma nowych zdjęć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote] no idem :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak 2 piffka to siem nie dziwiem żeś śpiąca :evil_lol:...pije się 1 albo 3 :evil_lol::evil_lol: nie ić do pracy ....:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha no tez prawda 2 pifka to takie ni w ząb ni w oko :evil_lol: od przyszlego tyga zaczynam pic 3:evil_lol:... muszem:placz: [quote name='Cimi']A ja za niedlugo urlop :evil_lol:. Jeszcze tylko 3 tygodnie :evil_lol:[/quote] buahahaha nono jeszcze 3 tygi i swieta i wolne pare dni:multi: dzis widzialam grafik i pracuje w sylwka:lol!: :mdleje: [quote name='Rinuś'][I][B]Witam :) nic nie czytałam,bo nie mam siły :eviltong: idę zaraz spać i wstanę chyba jutro o 13 :evil_lol:[/B][/I][/quote] pfffff:obrazic: [quote name='Medorowa']Cze kobiałko pracująca:grins:[/quote] cze kobieto opierda...obijajaca sie:grins: Quote
e.v.a Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Imbirka']Dzieńdoberek pracusiu:multi::multi::multi:[/quote] :loveu::multi: [quote name='Alicja'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hand: berek EFFUŚ :multi::multi:.... co dziś czytasz w pracy :razz::razz:...:grins: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] berek Alcia:loveu: buahaha... dzis nie czytałam:shake: w piatek zostawilam sobie deklaracje do wpisania bo pomyslalam ze mi sie bedzie nudzic... ale nie zobaczylam jaka ona długa i ze składa sie z 3 czesci:grin: 7h siedzialam nad nia hahaha masakra juz nigdy nie bede sobie zostawiac pracy na inne dni:evil_lol: ale jutro chyba laba bedzie:evil_lol: trza kupic nowa gazete hihi [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witaneczko Efuniu :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] :loveu:siemankoo a tak wogole to... jakas choroba mnie łapie:placz: w nocy mialam goraczke chyba:roll: trzeslam sie jak galareta ..mialam dreszcze :shake: glowa bolala.. masakra:shake: wpracy tez kiepsko sie czylam oczy bolaly ...narazie jest lepiej ..obym sie nie rozchorowala:angryy: a poza tym ... dogo mi mulii:bigcool: dogo mi muuuliii:bigcool::2gunfire::comp26::chainsaw::grab::mdleje: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kup jakąś fajna gazetkę jutro ...a potem nam strescisz ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Eff :) :multi::multi::multi: nie daj się choróbsku :) trzymam kciuki żeby sobie poszła choroba jak najdalej od Ciebie :) Buziaki :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kup jakąś fajna gazetkę jutro ...a potem nam strescisz ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol:mam nadzieje ze juz cos nowego w kioskach jest:evil_lol: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Eff :) :multi::multi::multi: nie daj się choróbsku :) trzymam kciuki żeby sobie poszła choroba jak najdalej od Ciebie :) Buziaki :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] witaj :loveu: bys potrzymala zeby dopgo lepiej chodzilo:razz: czy wam tez tak muli??:placz: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='evaxon'] czy wam tez tak muli??:placz:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mi muli tylko jak wchodzę żeby napisać nową wiadomość...a tak to w miarę dobrze chodzi[/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mi nie muli... :grins: i w końcu QR..de dotarłaś do siebie :cool1: choróbsku mówimy stanowcze NIE :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mi muli tylko jak wchodzę żeby napisać nową wiadomość...a tak to w miarę dobrze chodzi[/B][/FONT][/COLOR][/quote] bleee a mi caly czas muli :angryy: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mi nie muli... :grins: i w końcu QR..de dotarłaś do siebie :cool1: choróbsku mówimy stanowcze NIE :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :obrazic: szczesciara :evil_lol: no qr.. wkoncu doratlam do ciebie...de :evil_lol: :loveu: a ja ten tego mam nowy baner ...:cool1::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ten tego :hmmmm: letnia galeria i zimowy baner... równowaga w przyrodzie pełną gębą :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cześć cór :loveu: A nie masz w pracy necika? Baneros wypasos :evil_lol: Quote
Recommended Posts