teqquila Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [B][COLOR="Green"]Witaj Efa :diabloti: no to siem cieszkam ze ci sie praca podoba :evil_lol: ciekawe jak dlugo :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Effuniu:multi::loveu::multi: nasza zapracowana :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [COLOR=DarkRed][B]jezusie nazareński dopełzlam do końca tej gaduliny..................:cool1: ( nie czytałam no coś ty.jeszcze aż tak nie zgłupłam) acha wiem tylko że pracujesz...............znaczy się NIC nie robisz:diabloti: i czekasz JUż:crazyeye::crazyeye::crazyeye: na wypłatę w głowie sie nie mieści jaka ta dzisiejsza młodzież ...............zachłanna:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Cze pracująca Effuniu:multi: Ale to jest staż, czy praca:cool3: To tyle, co miałam do powiedzenia;);) Quote
zuzolandia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 wowowowo Effa prace zaczela i jej ni ma.... ale terozki week jest wiec gdzie lazisz kofffana ????? i zmien se napis galeryji bo ludzi straszysz tym latem ;-) Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effunia :hmmmm::candle:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 O boshe nie było mnie trochę a tu tak nagadane :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Effunia, wracaj do nas... dogo już się odmuliło.... chyba;) Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]EWWWWWWWWWWW :razz::razz: jestem a cie niet :roll: przybądź tu kochana... bedziem pić browca ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 witam wszystkich bardzo serdecznie:multi: bywam sporadycznie... bo dogo doprowadza mnie do szału:cool1: jak sie calkowicie odmuli to was wzystkie poodwiedzam:loveu: a i Tigierke zamieszcze tutaj:cool3: Medowa to jest staz:razz: no a tak poza tym to jest niedziela jutro na 7:30:mdleje: spac mi sie nie chce:roll: pewnie usne okolo 2 albo 3 haha czyli sie nie wyspie:shake: tak za wami tesknie:placz: [SIZE=1] wczoraj jadac na zakupy z tztem poklócilam sie z nim i przez 1,5h na zakupach sie nie odzywalismy ani slowem do siebie:roll: to byly najszybsze i najgorsze zakupy w moim zyciu:angryy: nie mialam ochoty grzebac miedzy wieszaczkami itd:roll: kupilam sobie sweterek... widzialam kilka fajnych rzeczy ale nie mialam ochoty poprzymierzac.. chcialam jak najszybciej kupic sweter i wyjsc :roll::shake:[/SIZE] [SIZE=1]najblizsze 2 tygodnie zapowiadaja sie bardzo kiepskie:shake: jutro mama idzie do szpitala a za tydzien TZ:shake: juz mi sie wszystkiego odechciewa:-( najchetniej poszla bym spac i przespala to wszystko:shake: jeszcze w tej durnej pracy zmno jak cholera caly piatek przesiedzialam pod kocykiem z ciepla herbatka :shake: jak tak dalej pojdzie to za tydzien bede chora:angryy: [SIZE=2]no to sobie ponarzekalam:loveu:kocham dogo :evil_lol: KWM:loveu: wracam jak odmuli DGM:diabloti:[/SIZE][/SIZE] Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='evaxon']witam wszystkich bardzo serdecznie:multi: :multi::multi::multi: tak za wami tesknie:placz: :placz::placz::placz: [SIZE=1] [SIZE=2]no to sobie ponarzekalam:loveu:kocham dogo :evil_lol: :hmmmm: KWM:loveu: wracam jak odmuli DGM:diabloti:[/SIZE][/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]KCM:loveu::loveu::loveu: mogłaś napisać postrafiam was wszystkich ćule :loveu::loveu::loveu:i też byśmy wiedzialy że tesknisz :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Eff... to ja szcymam za mame, TeZeta... mam nadzieje że to nic poważnego........ gdzie ty pracujesz że LEZYSZ pod kocem? :razz::razz: nie ic spać.... jeszcze chooooo;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]KCM:loveu::loveu::loveu: mogłaś napisać postrafiam was wszystkich ćule :loveu::loveu::loveu:i też byśmy wiedzialy że tesknisz :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha no to KWC:loveu::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Eff... to ja szcymam za mame, TeZeta... mam nadzieje że to nic poważnego........ gdzie ty pracujesz że LEZYSZ pod kocem? :razz::razz: nie ic spać.... jeszcze chooooo;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] no u mamy zabieg:roll: raczej nie powazny ( bynajmniej tak mowi) a z TZtem to nie mam pojecia:shake: badania roznego rodzaju ( juz mial jakos w czerwcu isc ale byly strajki) echhh hahaha pod kocem to ja w domu lezalam :evil_lol: no nie spie jeszcze :p przed snem chyba trza sie napic??:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='evaxon'] [SIZE=1]najblizsze 2 tygodnie zapowiadaja sie bardzo kiepskie:shake: jutro mama idzie do szpitala a za tydzien TZ:shake: juz mi sie wszystkiego odechciewa:-( najchetniej poszla bym spac i przespala to wszystko:shake: jeszcze w tej durnej pracy zmno jak cholera caly piatek przesiedzialam pod kocykiem z ciepla herbatka :shake: jak tak dalej pojdzie to za tydzien bede chora:angryy: [/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: Effuś dasz radę ...będzie dobrze :glaszcze: uchi do góry ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: Effuś dasz radę ...będzie dobrze :glaszcze: uchi do góry ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no muszem muszem dac rade:roll: oby tylko dodatkowo dogo mni enie zdolowalo:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='evaxon']no muszem muszem dac rade:roll: oby tylko dodatkowo dogo mni enie zdolowalo:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: jeszcze MY som tukej ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: jeszcze MY som tukej ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no wy som wy som ale jak dogo mul sie wlancza to wy znikac:shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='evaxon']no wy som wy som ale jak dogo mul sie wlancza to wy znikac:shake::shake::shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na GG tysz my som :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [COLOR=Purple][B]Kochani.. ogromna prośba... [U]to wątek szczeniaków[/U], które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), [U]zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876[/URL] [/U]podnoście ten wątek - pliiissssss[/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]na GG tysz my som :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no gy gy ostatnio tysz padalo mi:roll: ni ewspomne o necie:mdleje: :angryy: wszystki mi sie wali ostatnio:placz::placz::placz: [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]Kochani.. ogromna prośba... [U]to wątek szczeniaków[/U], które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), [U]zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876[/URL] [/U]podnoście ten wątek - pliiissssss[/B][/COLOR][/quote] bylam juz ;) Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='evaxon']no gy gy ostatnio tysz padalo mi:roll: ni ewspomne o necie:mdleje: :angryy: wszystki mi sie wali ostatnio:placz::placz::placz: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale GG chyba już naprawili :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale GG chyba już naprawili :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak jak dogo??:evil_lol: znowu mi muli:cool1: ide spac:loveu: dobranoc:loveu: do jutra:loveu: chyba:loveu: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć EFF :multi::multi: milutkiego dnia z rana życzę :) Pozdrawiam ciepło :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts