Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']Cze:loveu::loveu:[/quote]
czeee:loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:Rudy jest EXTRA :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
wiem :errrr:a jaki mieciutki:loveu:
musze sie wybrac do Tzta z fujkiem .. tylko musze poczekac na 1 snieg zeby Rudy łazenga siedział w domu:evil_lol: potem i tak si eprzyzwyczai do sniegu i znowu calymi dniami bedzie łazic na kotki:roll:
ostatnio siedzialam w aucie i czekalam na tzta i glupek zeskoczyl z drzewa na auto:grin: myslalam ze zawału dostane hahaha

Posted

[quote name='caroolcia']nie rob mi foty - nie nie nie ja bez make - upu :evil_lol:

[URL]http://images33.fotosik.pl/42/99df1c71780c0414.jpg[/URL][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rudy spal wtedy:eviltong:

bosz siedzialam w poczekalni u lekarza prawie 2 godz.:mdleje: tylko po to zeby mi podpisal kartke ze moge siedziec przed komputerem :mdleje:

Posted

[quote name='evaxon']

bosz siedzialam w poczekalni u lekarza prawie 2 godz.:mdleje: tylko po to zeby mi podpisal kartke ze moge siedziec przed komputerem :mdleje:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to Ty musiałaś od lekarza mieć że możesz siedzieć?? :crazyeye::crazyeye:

ja to chyba tez pójde ale do psychiatry.... że moge siedzieć jak muli i że zapewnia że z głową mam na tyle wpożo, że nie popełnie sekupu i nie rozwale kompecka :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to Ty musiałaś od lekarza mieć że możesz siedzieć?? :crazyeye::crazyeye:

ja to chyba tez pójde ale do psychiatry.... że moge siedzieć jak muli i że zapewnia że z głową mam na tyle wpożo, że nie popełnie sekupu i nie rozwale kompecka :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin: nie .. znaczy tak.. znaczy .. no ja do pracy musze mniec zaswiadczenie ze moge siedziec przed kompem ...

psychiatra ci juz nic nie pomoze:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]cześć :)

Rudy :loveu::loveu: [URL]http://images34.fotosik.pl/41/8d818327161cc0b9.jpg[/URL] ja chcę takiego kotka :)
[/FONT][/COLOR][/B][/quote]
hejka:multi:
ja tez bym go chciala:loveu:

dogo muli i mnie:angryy: :placz:

Posted

Cześć córcia :loveu: :multi: Uff, udało się mi się wejść do Ciebie :roll: nie chciało mnie wpuścić chyba z pół godziny :angryy: ale wytrwała jestem :lol:

[url]http://images33.fotosik.pl/42/99df1c71780c0414.jpg[/url] słodki kiciuś :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand:

Effuś nie denerwuj się już :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no juz nie bede:loveu:
[quote name='Paula_']Cześć córcia :loveu: :multi: Uff, udało się mi się wejść do Ciebie :roll: nie chciało mnie wpuścić chyba z pół godziny :angryy: ale wytrwała jestem :lol:

[URL]http://images33.fotosik.pl/42/99df1c71780c0414.jpg[/URL] słodki kiciuś :loveu:[/quote]
czesc mamcia:multi:

:loveu:wiemmm hihi
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ewuś i jak na zawołanie... dogo ruszyła z kopyta :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda ze za godzinie juz tak kolorowo nie bedzie heheh

Posted

[quote name='bonita']Heloł to ja :multi: pamiętacie mnie jeszcze :cool3:

(Taka sliczna blondynka:loveu:śliczna i mądra:diabloti:)[/quote]
:hmmmm: nie:cool1:

:diabloti:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']I skromna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
łoo a takiej to juz wogole:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']korzystom ze dogo jak blyskawica i ciem odwiedzam coby Ci pedziec dobrywieczorek EFFFUNIU ;-)[/quote]
witaj sniezynko:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze ewunia... jakaż to kara nas spotkała... wiedziałam że za dużo grzeszymy :placz::placz: pójde do częstochowy... ino naprawcie szybko dogo :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze ewunia... jakaż to kara nas spotkała... wiedziałam że za dużo grzeszymy :placz::placz: pójde do częstochowy... ino naprawcie szybko dogo :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ale na kolanach ??:diabloti:

[quote name='zuzolandia']jak milo hehehehehe az mie polaskotalo pod kolankiem heheheh[/quote]
Madzia cie połaskotała??:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]moge sie i czołgać... w imie dogo i psiny i .. :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
pocipciach i wroci :loveu::loveu::loveu: