Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']Czytałam:roll::roll::roll: Susarką suszy się włochy:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a dlacemu........ja nie suszę .....:hmmmm: ...a to obowiązkowe :roll:...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dobry Ewucha :loveu: Witam bo małej przerwie gaduło :multi: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpadłam do letniej i ubłoconej galerii bo jusz nie kce zimy :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Cześć córka :loveu: Gdzie się szlajasz w sobotni wieczór :grins: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze mała EFF:multi::loveu:.......... :hmmmm:nadal zajmujesz się ornitologią :razz:...tylko nie mów że polecialas za bocianami bo one tera bardzo daleko są :roll:..co jednak tłumaczyłoby twoją nieobecność :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Gdzieś Ty? Też Cię dogo wkurza? :angryy: Witaj EFF poleciana za bocianami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]to ja też a cooo... cześć EFF poleciana z bocianami :) :evil_lol::evil_lol: wszystkich chyba wkurza dogo :roll: Pozdrowienia i buziaki :loveu: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Effa.. nie opuszczaj nas... przy 666 razie ODŚWIEŻ... ładuje sie dogo.. choooo do nas/mnie bo chyba inni nie mają tyle cierpliwości co ja:roll::oops: :hmmmm: a może to nie cierpliwość... ino uzależnienie?? NIEEE!!!! przeca nie jestem uzależniona.... ZERO nałogów :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a dlacemu........ja nie suszę .....:hmmmm: ...a to obowiązkowe :roll:...[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roll:Alu tak... to jest obowiazkowe:diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry Ewucha :loveu: Witam bo małej przerwie gaduło :multi:[/quote] dobry Justynucha:loveu: :multi:witam:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpadłam do letniej i ubłoconej galerii bo jusz nie kce zimy :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ty nie wpadaj bo potem bedzie płacz:shake::eviltong: [quote name='Paula_']Cześć córka :loveu: Gdzie się szlajasz w sobotni wieczór :grins: :evil_lol: ;)[/quote] czesc mam:loveu: o tej godzinie juz spałam:) a czesniej bylam w kinie i na pizzy z Tztkiem:p i jego małym bratherem :p Quote
e.v.a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze mała EFF:multi::loveu:.......... :hmmmm:nadal zajmujesz się ornitologią :razz:...tylko nie mów że polecialas za bocianami bo one tera bardzo daleko są :roll:..co jednak tłumaczyłoby twoją nieobecność :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] cze duza Al:multi::loveu::evil_lol: buahahahahaha no teraz to mnie powalilas na kolana... nowa xywa ewy bociani ornitolog :grin: [quote name='Pysia']Gdzieś Ty? Też Cię dogo wkurza? :angryy: Witaj EFF poleciana za bocianami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] tuu :multi:tuuu :multi: niestety.... dogo mnie bardzo wqrza:angryy: witaj Pyś:loveu::multi: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]to ja też a cooo... cześć EFF poleciana z bocianami :) :evil_lol::evil_lol: wszystkich chyba wkurza dogo :roll: Pozdrowienia i buziaki :loveu: [/FONT][/B][/COLOR][/quote] buahahah wymiekam z was:evil_lol: :roll: :loveu:dziekiii Quote
e.v.a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Effa.. nie opuszczaj nas... przy 666 razie ODŚWIEŻ... ładuje sie dogo.. choooo do nas/mnie bo chyba inni nie mają tyle cierpliwości co ja:roll::oops: :hmmmm: a może to nie cierpliwość... ino uzależnienie?? NIEEE!!!! przeca nie jestem uzależniona.... ZERO nałogów :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaj uzalezniona od dogomuła Madzialeno:loveu::loveu::loveu::loveu: ja niedawno wstałam:eviltong: glowa mnie nawala :shake: masakra bleee [quote name='Medorowa']Dotarłam:Cool!::mdleje:[/quote] :evil_lol: wstawaj Madź bo pyszczek ubrudzisz:evil_lol: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='evaxon'] ty nie wpadaj bo potem bedzie płacz:shake::eviltong: [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]za późno :diabloti::diabloti: se wpadłam i basta :eviltong: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] a czesniej [U][B]bylam w kinie i na pizzy z Tztkiem[/B][/U]:p i jego małym bratherem :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zaś Ci zrobił niespodzianke... kino, pizza... ehhhh... jakie to romantyczne[/B][/COLOR][/FONT] :loveu: [quote name='evaxon']witaj [B][U]uzalezniona[/U][/B] od dogomuła Madzialeno:loveu::loveu::loveu::loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] NIE! NIE UZALEŻNIONA jak już :razz::razz: aaaa... witojcie witojcie :evil_lol: szlaken trafen mnie ten dogen :angryy::angryy: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [B][COLOR="Green"]Witaj Efunia :evil_lol: a czym byliscie w kiinie??:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witaj Efunia :evil_lol: [U] a czym byliscie w kiinie?[/U]?:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a tramwajem :diabloti: :eviltong::eviltong::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj bocianiuszko :loveu::loveu::loveu:...jestem wrócona z gór :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zaś Ci zrobił niespodzianke... kino, pizza... ehhhh... jakie to romantyczne[/B][/COLOR][/FONT] :loveu: [B]:evil_lol:zapomnialas dodac młodszy brat:evil_lol:[/B] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] NIE! NIE UZALEŻNIONA jak już :razz::razz: [COLOR=Black]TAK TAK UZALEZNIONA;) [/COLOR] aaaa... witojcie witojcie :evil_lol: :loveu: szlaken trafen mnie ten dogen :angryy::angryy: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] mnie tez:roll: [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witaj Efunia :evil_lol: a czym byliscie w kiinie??:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] witaj:multi: hehe no a jak myslisz??:evil_lol: autem:razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a tramwajem :diabloti: :eviltong::eviltong::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye:no co ty.. ja i tramwaj:grin: :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj bocianiuszko :loveu::loveu::loveu:...jestem wrócona z gór :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hej hej :multi: oo ale ci fajnie:razz: chcialam fotki dac ale fotoszit odmawia wspolpracy:roll: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 hehehehehe tramfffaj ehhehheh Effa pewno nawet nie wie kaj bilet skasowac heheheheheh witaj droga wrocilam se juz do dogonalogu ehheehehehheh Quote
Imbirka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Helloł Effcia:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a170.gif[/IMG]berek Effcia[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 [quote name='zuzolandia']hehehehehe tramfffaj ehhehheh Effa pewno nawet nie wie kaj bilet skasowac heheheheheh witaj droga wrocilam se juz do dogonalogu ehheehehehheh[/quote] buahaha nie no nie przesadzajmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek Zuzolina:multi: [quote name='Imbirka']Helloł Effcia:multi::multi::multi::multi:[/quote] heloł Bimberka:multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a170.gif[/IMG]berek Effcia[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ooo jaka sliczna tęczucha:loveu: witaj Al:multi: bleee dogo muli znowu :placz::placz::placz: Quote
teqquila Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [B][COLOR="Green"]siemnako Efuniu :diabloti:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 [CENTER]kilka fot [/CENTER] Rudy:loveu: foty z telefona TZta:roll: tez chce taki telefon:roll: ale TZ nie chce sie wymienic na stale:evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/41/c216ac700e5e620f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/41/8d818327161cc0b9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/111/6473937c6076f8e7.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/42/99df1c71780c0414.jpg[/IMG][/URL] Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/111/bb772637bb8c6a79.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/42/fe2c15f5ba8b36c9.jpg[/IMG][/URL] sikajacy ludzik z knajpki:evil_lol: tym razem moj talefon:p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/42/e39e4f1a935d675b.jpg[/IMG][/URL] [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]siemnako Efuniu :diabloti:[/COLOR][/B][/quote] siemmm :loveu: Quote
Recommended Posts