Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:no to współczuwam ...
no tak jajniczek jak najbardziej :razz:mam ma rację
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
buuu mam nadzieje ze do jutra przestanie bolec bo nie nawidze lekarzy:placz:

no ale narazie boli dalej :shake:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hej hej Tigierkowa :loveu:[/quote]
hej hej Gizmolowa:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']

:shake: niestety nie...
bylo dobrze przez chwil pare ale wyszlam z psem i spowrotem bole wrocily:roll:
mama mnie uswiadomila ze wyrostek jest po 2 stronie:grin: hahah no ale mozliwe ze to jajnik dal o sobie znac:roll: nie wiem narazie siedze skurczona bo tak najmniej mnie boli :razz: wzielam jakies 2 tablety i czekam az przestanie bolec:cool1:[/quote]
Biedaczysko:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='evaxon']
siedze zgięta w poł i umieram :placz:
nie dosc ze spalam 5 godzin to jeszcze co jakis czas sie budzilam:placz:
to chyba jelito mni etak nawala:placz: juz nie wytrzymóje..:placz:i do tego wszystkiego od wczoraj mnie kręgosłup boli:placz: zaraz umre:placz:[/QUOTE]

Widzę, że Ty też umierasz :evil_lol:, bo ja ostatnio też :evil_lol:, ale jeszcze nie wiem dokładnie co to jest i muszę sprawdzić w książce albo cus takiego :lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Oć psytulajska .......:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu:
[quote name='Cimi']Widzę, że Ty też umierasz :evil_lol:, bo ja ostatnio też :evil_lol:, ale jeszcze nie wiem dokładnie co to jest i muszę sprawdzić w książce albo cus takiego :lol:[/quote]
haha jak sprawdzisz to mi powiedz:evil_lol:

2 fotki bo tylko Tyle mi dał fotosik:cool1:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/107/367aaf320d21d137.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/33/b4857ae01b088fe3.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Cześć córcia :loveu: Współczuwam bóli :glaszcze: Jak się czujesz?

Chyba fotosik też szwankuje, bo mi się foty ładują godzinę i to nie wszystkie :angryy:

Posted

[quote name='Paula_']Cześć córcia :loveu: Współczuwam bóli :glaszcze: Jak się czujesz?

Chyba fotosik też szwankuje, bo mi się foty ładują godzinę i to nie wszystkie :angryy:[/quote]
mi dziisaj wszystko muli:angryy: fotosik... dogo.. i inne strony tez:roll: gadu pada co chwile... ło boze co za dzien :shake:

czesc mamcia:multi:

czuje sie lepiej :roll: moge chodzic lezec ( wczesniej nie moglam bo bolalo)
ale strasznie boli jak naciskam :roll: to chyba jajko :placz: jak nie przestanie bolec do jutra to chyba czeka mnie wizyta u lekarza:roll: no i czas znowu zrobic usg:roll: czy tam jakas choroba mnie nie atakuje:placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: Effuńcia USG koniecznie ...nie zwlekaj ...

net muli masakrycznie ......dokładnie wszystko :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:shake: tak nie lubi echodzic do lekarzy :angryy: zawsze jakies chorubsko mi wynajda:angryy: bleeee

ufff a myslalam ze tylko ja z tego powodu cierpie:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbirka']Cześć Effcia :glaszcze: ja też mam dzisiaj kiepski dzionek... jedna tragedia po drugiej:cool3::cool3:[/quote]
hejj:multi:
:shake: nie lubie takich dni jak ten...

[quote name='Medorowa']Mi też wszystko muli masakrycznie:roll::roll:[/quote]
sie chwalisz czy zalisz??:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Już sie poprawiłam :multi::multi::multi:

Pozdrawiam i cmokam ślicznotę z fotek :loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
:evil_lol:

:loveu:

Posted

Łoooooooo bidulko co ja tu czytam .......
mialam taki napad w czwartek jak mnie siekło z prawej strony dolu brzucha to myslalam ze umre ...bol straszny ...pierwsze co to wyrostek i od razu mnie zimne poty oblaly ...ale zgielam noge podciagnelam niemalze do nosa wiec to nie wyrostek ;-)
wiec co? pewnie jajniczek ...bolało jak diabli wzielam 3 tablety na raz i czekalam az zacznie dzialac koszmar ...........w sumie caly czwartek spedzilam na prochach....teraz juz nie boli ale wszystsy mnie do lekarza wyganiaja a ja siem bojammmmm...swego czasu u pana doktóra od kobiet;-) bylam przynajmniej 4 razy w miesiacu wiec mam traume ;-)

zdrowkaaaaaaaaaaaaaaaa Effuniu !!!!!!!!!!! i nie zwlekaj z wityta ( i kto to mowi ) ;-)