Kate I Luka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ewuś... praca nie zając, nie ucieknie :diabloti: Quote
Imbirka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 helloł zapracowana kobieto:multi::multi::multi: jezdeś już, czy jeszcze harujesz? :cool3::cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti:;) Quote
Medorowa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ewfffkka cho tu do nas:loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 olała nas:roll: jutro jakieś wolne ma i nawet dla nas czasu nie ma:cool3::cool3::cool3::cool3: w takim razie, ja sobie idem:cool3: Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='modliszka84']przepraszam za OFFa ale: [B][U] Pilnie poszukiwany tymczas Pabianice/Łódź i okolice dla boksera znalezionego dziś na drodze miedzy samochodami. Pies trafi do schronu jesli nic sie nie znajdzie... [/U] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84286[/URL][/B][/quote] :shake:echhh niestety nie pomoge:-( ale bede hopac [quote name='caroolcia']cześć Efciu toffana :loveu:[/quote] :loveu:witanecko [quote name='zuzolandia']Witojcie Kochana Efffcioooooooooo!!!!!!!!!![/quote] :evil_lol:heloł:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znalazłam sekundeczke .... i jeszcze dziś bede sie pojawiać.... :eviltong: u ciebie TEŻ :diabloti: a potem dam Ci odpocząć .... odemnie :roll: nie płacz... wróce :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie bede:placz: bede dzielna:placz: :loveu:wracaj szybko [quote name='gosikf & dogs']Heloł Effcia:loveu:[/quote] siemanko:multi: [quote name='DORRAG']Witanko Ewunia:p[/quote] dziendobrywieczor:cool3: [quote name='Kate I Luka']Ewuś... praca nie zając, nie ucieknie :diabloti:[/quote] :evil_lol: mam nadzieje Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Imbir1']helloł zapracowana kobieto:multi::multi::multi: jezdeś już, czy jeszcze harujesz? :cool3::cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti:;)[/quote] pracke skonczylam o 19:p witaneczko:multi: [quote name='madzia i medor']Ewfffkka cho tu do nas:loveu::loveu:[/quote] no ju ju:loveu::diabloti::evil_lol: [quote name='Imbir1']olała nas:roll: jutro jakieś wolne ma i nawet dla nas czasu nie ma:cool3::cool3::cool3::cool3: w takim razie, ja sobie idem:cool3:[/quote] :diabloti:nie olalam to nie ja:placz::evil_lol: no jutro i piatek mam wolny:multi::multi::multi: achhh dobrze by bylo jak by pogoda dopisala:cool3: Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='evaxon'] no jutro i piatek mam wolny:multi::multi::multi: achhh dobrze by bylo jak by pogoda dopisala:cool3:[/quote] [B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi::multi: ooOO jak zazdroszczę wolnego :loveu: Ja jutro idę na Katyń do kina :cool1: trzymam kciuki żeby pogoda była dobra :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi::multi: ooOO jak zazdroszczę wolnego :loveu: Ja jutro idę na Katyń do kina :cool1: trzymam kciuki żeby pogoda była dobra :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/B][/quote] hej:multi: :cool3:ja tez sie ciesze:cool3: ja na Katyn ide jakos na poczatku pazdziernika:razz: ma mnadzieje ze jakos sie zwolnie z pracy wczesniej bo na 19 albo 18 mam bilety :roll::roll::roll: w weekend bylam na" u pana boga w ogrodku":cool3: polecam :evil_lol: ja tez trzymam :loveu::evil_lol: Quote
Paula Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć córcia :loveu: Jak zdróweczko? Co u Tigruśki? Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='paula_z']Cześć córcia :loveu: Jak zdróweczko? Co u Tigruśki?[/quote] czesc mamka:multi: zdrowko narazie oki:cool3: az sama sie dziwie bo otaczaja mnie wirusy :roll: TZ chory ...szef chory ... ludzie na ulicy kaszla:shake:naszczescje ja sie narazie trzymam :razz: Tigierka jak to Tigierka:evil_lol: dzis byla sama w domu od jakiejs 10:30 do 18 :razz: moja mala dzielna dziewczynka grzeczna byla i wogole:loveu: aj ak dostala miche jedzonka to jadla tak szybko jak by przez miesiac nic nie jadla:evil_lol: cycuchy nadal mleczko maja ..ale juz chyba mniej:razz: no i juz nie lize boczku:multi::multi::multi: Quote
Paula Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='evaxon']no i juz nie lize boczku:multi::multi::multi:[/quote] To super :multi: A ciachasz ją w marcu? Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='paula_z']To super :multi: A ciachasz ją w marcu?[/quote] ja ja zaraz ciachne jak mi nie zejdzie z lozka:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: mam nadzieje ze wkoncu mi sie ja uda :cool1: Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hmmmm: dzień dobry czy dobranoc ......[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:....berek....;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:....berek....;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]depczę Ci po pietach witaj właścicielko Tigrosławy Szczególnej:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [COLOR=Purple][B]HEEEJ EWUUUŚKAAA!! fajnie masz, że masz wolne :roll: :lol: zazdroszczam :placz: ślemy buziaczki dla Cię i Tigierki:) [/B][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znalazłam sekundeczke .... i jeszcze dziś bede sie pojawiać.... :eviltong: u ciebie TEŻ :diabloti: a potem dam Ci odpocząć .... odemnie :roll: nie płacz... wróce :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]a do nas... a do nas też przyjdziesz? :roll: bom też tęsknić będziemy :-( buziaczki i dla Cię niebieska Klockowo:loveu: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive] ooOO jak zazdroszczę wolnego :loveu: Ja jutro idę na Katyń do kina :cool1: [/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]oo... faaajnie... koleżanka była... podobno ekstra film! :cool2: daj znać, jak się Tobie podobywać będzie;) my się też chcemy wybrać:)[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]oo... faaajnie... koleżanka była... podobno ekstra film! :cool2: daj znać, jak się Tobie podobywać będzie;) my się też chcemy wybrać:)[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Olive]dobrze dam znać :) mam nadzieję że będzie dobry :eviltong: a nie że znów najlepsze kawałki dali do reklamy żeby ludzi zachęcić (tak jak zrobili to w przypadku Świadka Koronnego, który jak dla mnie był...hmm kiepski) :roll::roll: Cześć :) [/COLOR][/B] Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a ja dzisiaj wpadam na smutno :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84666[/URL] Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [B][I][COLOR=blue]pracuj pracuj !!! a garb Ci sam urosnie !!! hehehehehe[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]doberek doberek !!!!!![/COLOR][/I][/B] Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hmmmm: dzień dobry czy dobranoc ......[/B][/FONT][/COLOR][/quote] dobry:loveu: [quote name='Kitka20']Hejka gaduły:diabloti:[/quote] siemanko:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:....berek....;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] kartofelek :eviltong: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]depczę Ci po pietach witaj właścicielko Tigrosławy Szczególnej:multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/quote] skrobiesz Ali marchewki :evil_lol::evil_lol: heloł Lusięta:multi: [quote name='dealer']juhuuuuu:hand:[/quote] :loveu:witaneczko Dilereczko [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]HEEEJ EWUUUŚKAAA!! fajnie masz, że masz wolne :roll: :lol: zazdroszczam :placz: ślemy buziaczki dla Cię i Tigierki:) [/B][/COLOR][/quote] heloł:multi: ja tez sie ciesze:loveu: buziole przekazane :) [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]dobrze dam znać :) mam nadzieję że będzie dobry :eviltong: a nie że znów najlepsze kawałki dali do reklamy żeby ludzi zachęcić (tak jak zrobili to w przypadku Świadka Koronnego, który jak dla mnie był...hmm kiepski) :roll::roll: Cześć :) [/COLOR][/B][/quote] no koronny byl taki se:roll:ale tez nie najgorszy hejjjkaaa:multi: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='caroolcia']a ja dzisiaj wpadam na smutno :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84666[/URL][/quote] buuuuu:-( echh bidne te pieski wszystkie:shake: [quote name='zuzolandia'][B][I][COLOR=blue]pracuj pracuj !!! a garb Ci sam urosnie !!! hehehehehe[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]doberek doberek !!!!!![/COLOR][/I][/B][/quote] buahahahahhaha witanko:multi: a u nas fajna pogoda:cool3: i słonko swieci :multi: i sobie niedlugo ide z Tigra pobiegac bo mam wolne dzis i jutro :loveu::eviltong::eviltong: Quote
Wyjątek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dzieńdoberek w ten słoneczny dzionek!!! :D Więcej nie napisze bo mnie upiłaś na mojej stronce :roll::eviltong: Quote
Recommended Posts