Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i QPA NIENAWIŚCI :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:roll: no wiesz.. tak przy jedzeniu o qpach :roll:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak nie pracuje... przecież widzisz.. ciągle jestem :grins:

[COLOR=Red][I]:grins: przeca wiem i cieszkam ;)
[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i QPA NIENAWIŚCI :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]że niby KTO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....JO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]że niby KTO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....JO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ni... łoni.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ni... łoni.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:placz::placz::placz:we mnie nie ma ksztyny nienawiści a ty mnie tu nóóż w plecy ....no tak zostaniecie se we 2/3 jak już nóż dojdzie do serca :placz::placz::placz:

no dobra ....kilku mogłabym z zimną krwią zamordować :angryy:poćwiartować ,:angryy: wytrymować :angryy:, zasolić :angryy:...itd .....:diabloti::diabloti::diabloti:

OKI .....ZOSTAJĘ ....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: tak szybko się mnie nie pozbędziecie :eviltong:
[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']no ja qpy tez ni ejem :roll:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I].....dziwilabym się przeogromnie jakbyś jadła ...:hmmmm:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I].....dziwilabym się przeogromnie jakbyś jadła ...:hmmmm:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
hahaha ja tez:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']haha moze Madzia nam wkoncu odpowie:evil_lol:

[/quote]
A gdzie Cię swędzi?? :roll: To Ci powiem, czy jest to miejsce do drapania:roll:
[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]widzę że Tigra ma ten sam syndrom co Salsa - bliskość ponad wszystko :) :evil_lol: a Ty uważaj jak się odsuwasz krzesełkiem od kompa....bo możesz ją niechcący zahaczyć ;)
Śliczna mordeczka :loveu:
Żółwika też takiego kiedyś miałam :):loveu:
[/COLOR][/B][/quote]
Ja mojemu najechałam już nawet kółkiem od krzesełka no łapę:cool1::cool1::cool1: i to nieraz :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']

Ja mojemu najechałam już nawet kółkiem od krzesełka no łapę:cool1::cool1::cool1: i to nieraz :evil_lol:[/quote]

[B][COLOR=Olive]sadystka :evil_lol::evil_lol: ;)

ja Salsie kiedyś kółkiem na ogon...ale skubana jest twarda i nawet nie zapiszczała :crazyeye: zresztą ona nigdy nie piszczy...co mnie dziwi :evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']
Ja mojemu najechałam już nawet kółkiem od krzesełka no łapę:cool1::cool1::cool1: i to nieraz :evil_lol:[/quote]

łoj ty niedobra :mad:
:evil_lol:

zanim od dotrze na koniec stołu zdarze sie przespac....:eviltong:
[URL]http://images24.fotosik.pl/81/0c93c0453f52bb63.jpg[/URL]

heloł eFki :multi:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]sadystka :evil_lol::evil_lol: ;)

ja Salsie kiedyś kółkiem na ogon...ale skubana jest twarda i nawet nie zapiszczała :crazyeye: zresztą ona nigdy nie piszczy...co mnie dziwi :evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/B][/quote]
Medor też nie piszczy:crazyeye::crazyeye:Kiedyś jechał kawałek drogi z przytrzaśniętą łapą:mdleje: Gdyby nie to, że się trochę kręcił, był niespokojny, nie zauważyłabym:oops:
Ale on ma u mnie wesoło:oops::oops::oops::evil_lol:
[quote name='caroolcia']łoj ty niedobra :mad:

[/quote]
Sam się pcha:shake::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']A gdzie Cię swędzi?? :roll: To Ci powiem, czy jest to miejsce do drapania:roll:

juz nigdzie mnie nie swedzi:cool1:

i czym tu sie chwalic:shake::cool1:
[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]sadystka :evil_lol::evil_lol: ;)

[/COLOR][/B][/quote]
zgadzam sie:eviltong:
ty dez :cool1:

[quote name='caroolcia']łoj ty niedobra :mad:

zanim od dotrze na koniec stołu zdarze sie przespac....:eviltong:
[URL]http://images24.fotosik.pl/81/0c93c0453f52bb63.jpg[/URL]

heloł eFki :multi:[/quote]
:grin: buahahahha
[quote name='AgusiaTerierka']Cześć Ewcia, a gdzie nowe zdjęcia ptaszyny...?[/quote]
heloł:multi:
a ni ma:eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Medor też nie piszczy:crazyeye::crazyeye:Kiedyś jechał kawałek drogi z przytrzaśniętą łapą:mdleje: Gdyby nie to, że się trochę kręcił, był niespokojny, nie zauważyłabym:oops:
Ale on ma u mnie wesoło:oops::oops::oops::evil_lol:

Sam się pcha:shake::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
gdzie jechal? czym jechał :crazyeye::evil_lol:

[quote name='caroolcia']a raczej rybci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:hmmmm:
kiedy ja rybek nie mam :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']

i czym tu sie chwalic:shake::cool1:

[/quote]
Ja się nie chwale, ja sie żale:roll::roll::roll:
[quote name='evaxon']gdzie jechal? czym jechał :crazyeye::evil_lol:

[/quote]
Samochodem:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ja się nie chwale, ja sie żale:roll::roll::roll:

Samochodem:diabloti:[/quote]
bidna Madzialenka:shake:

:crazyeye:o w morde i łapke mu drzwiami ??:hmmmm: czy to wykonalne??

Posted

[quote name='evaxon']bidna Madzialenka:shake:

:crazyeye:o w morde i łapke mu drzwiami ??:hmmmm: czy to wykonalne??[/quote]
Bardzo:cool1::cool1::cool1: Może kiedyś uda mi się to Tobie zademonstrować:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Bardzo:cool1::cool1::cool1: Może kiedyś uda mi się to Tobie zademonstrować:diabloti:[/quote]
:lol:moze lepiej nie...

macie Tigre ...

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/81/b3c3b20ffff840dc.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/420/673dae9539c9a6b8.jpg[/IMG][/URL]

a ja spadam :)
do juterkaaa:loveu:

Posted

Cześć córcia :multi:

[url]http://images24.fotosik.pl/81/0c93c0453f52bb63.jpg[/url] ale nuuudy :evil_lol: ;)

[url]http://images26.fotosik.pl/81/2d3ccfd10e327112.jpg[/url] moja wnusia radosna :loveu: