e.v.a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i QPA NIENAWIŚCI :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roll: no wiesz.. tak przy jedzeniu o qpach :roll: Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='evaxon']:roll: no wiesz.. tak przy jedzeniu o qpach :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale ja nie jem.... :roll::roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak nie pracuje... przecież widzisz.. ciągle jestem :grins: [COLOR=Red][I]:grins: przeca wiem i cieszkam ;) [/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i QPA NIENAWIŚCI :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]że niby KTO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....JO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]że niby KTO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....JO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ni... łoni.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ni... łoni.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:placz::placz::placz:we mnie nie ma ksztyny nienawiści a ty mnie tu nóóż w plecy ....no tak zostaniecie se we 2/3 jak już nóż dojdzie do serca :placz::placz::placz: no dobra ....kilku mogłabym z zimną krwią zamordować :angryy:poćwiartować ,:angryy: wytrymować :angryy:, zasolić :angryy:...itd .....:diabloti::diabloti::diabloti: OKI .....ZOSTAJĘ ....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: tak szybko się mnie nie pozbędziecie :eviltong: [/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale ja nie jem.... :roll::roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no ja qpy tez ni ejem :roll: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='evaxon']no ja qpy tez ni ejem :roll:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I].....dziwilabym się przeogromnie jakbyś jadła ...:hmmmm:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I].....dziwilabym się przeogromnie jakbyś jadła ...:hmmmm:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] hahaha ja tez:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='evaxon']haha moze Madzia nam wkoncu odpowie:evil_lol: [/quote] A gdzie Cię swędzi?? :roll: To Ci powiem, czy jest to miejsce do drapania:roll: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]widzę że Tigra ma ten sam syndrom co Salsa - bliskość ponad wszystko :) :evil_lol: a Ty uważaj jak się odsuwasz krzesełkiem od kompa....bo możesz ją niechcący zahaczyć ;) Śliczna mordeczka :loveu: Żółwika też takiego kiedyś miałam :):loveu: [/COLOR][/B][/quote] Ja mojemu najechałam już nawet kółkiem od krzesełka no łapę:cool1::cool1::cool1: i to nieraz :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ja mojemu najechałam już nawet kółkiem od krzesełka no łapę:cool1::cool1::cool1: i to nieraz :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Olive]sadystka :evil_lol::evil_lol: ;) ja Salsie kiedyś kółkiem na ogon...ale skubana jest twarda i nawet nie zapiszczała :crazyeye: zresztą ona nigdy nie piszczy...co mnie dziwi :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ja mojemu najechałam już nawet kółkiem od krzesełka no łapę:cool1::cool1::cool1: i to nieraz :evil_lol:[/quote] łoj ty niedobra :mad: :evil_lol: zanim od dotrze na koniec stołu zdarze sie przespac....:eviltong: [URL]http://images24.fotosik.pl/81/0c93c0453f52bb63.jpg[/URL] heloł eFki :multi: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć Ewcia, a gdzie nowe zdjęcia ptaszyny...? Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]sadystka :evil_lol::evil_lol: ;) ja Salsie kiedyś kółkiem na ogon...ale skubana jest twarda i nawet nie zapiszczała :crazyeye: zresztą ona nigdy nie piszczy...co mnie dziwi :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] Medor też nie piszczy:crazyeye::crazyeye:Kiedyś jechał kawałek drogi z przytrzaśniętą łapą:mdleje: Gdyby nie to, że się trochę kręcił, był niespokojny, nie zauważyłabym:oops: Ale on ma u mnie wesoło:oops::oops::oops::evil_lol: [quote name='caroolcia']łoj ty niedobra :mad: :evil_lol: [/quote] Sam się pcha:shake::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Cześć Ewcia, a gdzie nowe zdjęcia ptaszyny...?[/quote] a raczej rybci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='madzia i medor']A gdzie Cię swędzi?? :roll: To Ci powiem, czy jest to miejsce do drapania:roll: Ja mojemu najechałam już nawet kółkiem od krzesełka no łapę:cool1::cool1::cool1: i to nieraz :evil_lol:[/quote] juz nigdzie mnie nie swedzi:cool1: i czym tu sie chwalic:shake::cool1: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]sadystka :evil_lol::evil_lol: ;) ja Salsie kiedyś kółkiem na ogon...ale skubana jest twarda i nawet nie zapiszczała :crazyeye: zresztą ona nigdy nie piszczy...co mnie dziwi :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] zgadzam sie:eviltong: ty dez :cool1: [quote name='caroolcia']łoj ty niedobra :mad: :evil_lol: zanim od dotrze na koniec stołu zdarze sie przespac....:eviltong: [URL]http://images24.fotosik.pl/81/0c93c0453f52bb63.jpg[/URL] heloł eFki :multi:[/quote] :grin: buahahahha [quote name='AgusiaTerierka']Cześć Ewcia, a gdzie nowe zdjęcia ptaszyny...?[/quote] heloł:multi: a ni ma:eviltong: Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Medor też nie piszczy:crazyeye::crazyeye:Kiedyś jechał kawałek drogi z przytrzaśniętą łapą:mdleje: Gdyby nie to, że się trochę kręcił, był niespokojny, nie zauważyłabym:oops: Ale on ma u mnie wesoło:oops::oops::oops::evil_lol: Sam się pcha:shake::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] gdzie jechal? czym jechał :crazyeye::evil_lol: [quote name='caroolcia']a raczej rybci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :hmmmm: kiedy ja rybek nie mam :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='evaxon'] i czym tu sie chwalic:shake::cool1: [/quote] Ja się nie chwale, ja sie żale:roll::roll::roll: [quote name='evaxon']gdzie jechal? czym jechał :crazyeye::evil_lol: [/quote] Samochodem:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja się nie chwale, ja sie żale:roll::roll::roll: Samochodem:diabloti:[/quote] bidna Madzialenka:shake: :crazyeye:o w morde i łapke mu drzwiami ??:hmmmm: czy to wykonalne?? Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='evaxon']bidna Madzialenka:shake: :crazyeye:o w morde i łapke mu drzwiami ??:hmmmm: czy to wykonalne??[/quote] Bardzo:cool1::cool1::cool1: Może kiedyś uda mi się to Tobie zademonstrować:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Bardzo:cool1::cool1::cool1: Może kiedyś uda mi się to Tobie zademonstrować:diabloti:[/quote] :lol:moze lepiej nie... macie Tigre ... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/81/b3c3b20ffff840dc.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/420/673dae9539c9a6b8.jpg[/IMG][/URL] a ja spadam :) do juterkaaa:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [URL]http://images25.fotosik.pl/81/b3c3b20ffff840dc.jpg[/URL] Tigra straszy obrożą :evil_lol: Ładne zdjęcie :loveu: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]no i spadła i jej nie ma :diabloti: Ewuś ...jutro o 11 ;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć córcia :multi: [url]http://images24.fotosik.pl/81/0c93c0453f52bb63.jpg[/url] ale nuuudy :evil_lol: ;) [url]http://images26.fotosik.pl/81/2d3ccfd10e327112.jpg[/url] moja wnusia radosna :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dobrej nocy, czy dziendoberek:razz:? Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [COLOR=Red][SIZE=5][FONT=Arial][I][B]EWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawaj .......już dochodzi 9 .....:cool1: [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Recommended Posts