Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']
ta babeczka jest bardzo sympatyczna :roll:

hahaa bedziesz pracowac w ochronie??:lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.... czyli szefowa taka jak JA :p takich to ze świecą szukać :candle:

haha... no co ty... w dyrekcji... inna fucha mnie nie interesuje :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Kate I Luka']

:evil_lol: w UK jesli się chce pracować w TESCO trzeba przejść zajebiste testy psychologiczne :p
przykład:

uszereguj od największej do najmniejszej:

[SIZE=3][B][COLOR=Blue]165294
145873
139582
125896
116985
108563[/COLOR][/B][/SIZE]

albo:

czy podane wartości są takie same:
1,5 = 1 1/2 [SIZE=3][COLOR=Blue][B]TAK [/B][/COLOR][/SIZE]
0,25 = 1/4 [SIZE=3][COLOR=Blue][B]TAK [/B][/COLOR][/SIZE]
3,75 = 3 3/4 [SIZE=3][COLOR=Blue][B]TAK [/B][/COLOR][/SIZE]

albo:

podkreśl poprawnie napisane wyrazy (oczywiście wyrazy sa po ang, ale podam przykłady byście wiedziały o co chodzi)

[U][SIZE=3][COLOR=Blue][B] książka[/B][/COLOR][/SIZE][/U] księżeka księżna
biurenko burieko [U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]biurko[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U]
telefoon telfon [U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]telefon[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi::multi: ZDAŁAM!!!!!! ide do TESCO :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...to na mus muszę obiad w sobotę ugotować bo w niedziele o 11 kciukaski będę zaciskać:p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol: oj musisz musisz:cool3::evil_lol:
[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]nie było wykrzykników, nie było krzyków :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
:mdleje::mad:
[quote name='dealer']przypomnij mi ze mam w niedziele trzymac lapki:p[/quote]
przypomne:multi:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.... czyli szefowa taka jak JA :p takich to ze świecą szukać :candle:
[COLOR=Magenta]buahhahahahha[/COLOR][/B][B]
haha... no co ty... w dyrekcji... inna fucha mnie nie interesuje :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Magenta][B]:lol::lol::lol:sie wie[/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi::multi: ZDAŁAM!!!!!! ide do TESCO :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Magenta][B]brawoooo:multi:
jestem z ciebie dumna:loveu::diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']

[COLOR=Magenta][B]brawoooo:multi:
jestem z ciebie dumna:loveu::diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]och... eh.....nie było łatwo..:evil_lol:. ale dałam rade :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]och... eh.....nie było łatwo..:evil_lol:. ale dałam rade :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:brawo ...w nagrode dostaniesz w środę sernik na zimno ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:brawo ...w nagrode dostaniesz w środę sernik na zimno ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że jak w środe??? :crazyeye: o czymś nie wiem?? Ty przyjeżdżasz do mie?? czy ja do Ciebie ???? :hmmmm: nie uważałam na tej lekcji :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że jak w środe??? :crazyeye: o czymś nie wiem?? Ty przyjeżdżasz do mie?? czy ja do Ciebie ???? :hmmmm: nie uważałam na tej lekcji :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)....to już jak Ci pasi ....ale będzie sernik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]och... eh.....nie było łatwo..:evil_lol:. ale dałam rade :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:brawo ...w nagrode dostaniesz w środę sernik na zimno ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:cool1: tez bym chciała:roll::placz:

Posted

[quote name='evaxon']:loveu:

:cool1: tez bym chciała:roll::placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no nie płakaj ....ale wątpie co bym w całości ten serniczek do Cia dowiozła ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no nie płakaj ....ale wątpie co bym w całości ten serniczek do Cia dowiozła ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
aa no chyba ze tak :evil_lol:

Posted

Cześć córcia :multi: Poczytałam o Twoich dylematach, związanych ze szkołą i pracą, mimo wszystko będę trzymać kciuki za rozmowę w niedzielkę. Nie wiem, co Ci doradzić :roll: Może weź tę pracę, idź do szkoły, odłóż na czesne, a jak nie dadzą Ci urlopu na 2 roku, to się zwolnisz i poszukasz innej :cool1: ;)

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi::multi: ZDAŁAM!!!!!! ide do TESCO :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....ile amatorek na serniczek .......
o nie nie ...jade tylko do Madzi ......dalej się nie wypuszczam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']
najpierw wydrukowac CV bo ja mam tylko kolorowy tusz:siara: siedzialam tam 30 min :roll: bo jakas babka kserowala chyba encyklopedie:mdleje:
wydrukowalam poszlam zlozyc CV ii..... i sie przerazilam:evil_lol: jak tam bylam ostatni raz( jakies 3 lata temu :roll:) bylo to ze tak powiem "male" jak zobaczylam ich asortyment na dzien dzisiejszy :crazyeye: to szczena mi opadla:evil_lol:
pelno kaw, herbat, ciast , lodow... i bog wie co oni tam jeszcze maja:evil_lol:

rozmowe mam na 11 w niedziele:cool1:[/quote]
BęDę mocno trzymać:kciuki::kciuki:

Alu wyślesz mi priorytetem kawałek serniczka:razz::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']BęDę mocno trzymać:kciuki::kciuki:

Alu wyślesz mi priorytetem kawałek serniczka:razz::diabloti:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B];)do świąt dojdzie[/B][/I][/COLOR][/FONT] :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B];)do świąt dojdzie[/B][/I][/COLOR][/FONT] :p[/quote]
:roll::roll:Dobre i to:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'];)[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]tysz poślę ....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Ale mi większy, mi większy, bo byłam pierwsza:lol!::lol!:;):evil_lol:
[quote name='caroolcia']a jak dojdzie do Madziu to o własnych nozkach wyjdzie z paczuszki :evil_lol:[/quote]
Buhahhahaaaa:evil_lol::evil_lol: