Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool2: ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]prawidłowy koment ;)[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nawet bardzo prawidlowy ....
ale ja bym chyba nie dała bym rady tam posród tych butelek:shake::shake::shake::diabloti::evil_lol:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']sluchaj LALA zawsze mozna potem na szybsza emeryturke isc.....na tzw chorobe zawodową hehehehehehe..........kielichową .......heheeheh.........
witankooooooooo[/quote]
buahahahahah to jak kielichowa sie liczy to ja juz emerytka powinnam byc:grin:

Posted

[quote name='evaxon']nawet bardzo prawidlowy ....
ale ja bym chyba nie dała bym rady tam posród tych butelek:shake::shake::shake::diabloti::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]daz rade.... wierze w ciebie... najwyżej bedzie manko ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]daz rade.... wierze w ciebie... najwyżej bedzie manko ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:placz: kiedy ja sie nigdzie nie wybieram :evil_lol:
jutro ide złożyc to Cv do kawiarni:cool1:

Posted

[quote name='evaxon']:placz: kiedy ja sie nigdzie nie wybieram :evil_lol:
jutro ide złożyc to Cv do kawiarni:cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tam też można robić manko :p

CV złożyć..... czyli na casting na pracownika sie wybierasz :razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tam też można robić manko :p

CV złożyć..... czyli na casting na pracownika sie wybierasz :razz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:lol:

tak :cool3: jesli bedzie szefowa i bedzie miala czas to odrazu rozmowa bedzie:razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)tylko się dobrze podpisz [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol: postaram sie uzyc swojego nazwiska:evil_lol:

Posted

[COLOR=Olive][B]Witam z poważnego ranka :eviltong: nie wiem jak to zrobiłam że już wstałam...i kto mnie do tego zmusił :mad: ale stwierdzam że czas Was wszystkich pobudzić :diabloti::evil_lol:
WSTAWAAAAAĆ !!!!!!!!
[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Purple]Czeeeee Babo:p :loveu:
Przyjszłam obudzić Cię i Twą śpiącą córcię :evil_lol:[/COLOR][/B]

[quote name='evaxon'] a najgorsze jest to ze nie wiem jak wyjdzie ze szkola:-( bo jest tak ze co roku trzeba odbyc praktyki tydzien na polnocy kraju tydzien na poludniu.. one sa platne - no ale kto mi da 2 razy w roku tydzien wolnego :roll:
po 2 na drugim roku sa praktyki 4 tygodniowe tez obowiazkowe:cool1: + 2 tygodnie polnoc i poludnie:roll: jesli pracowala bym w gastrono,mii to jest szansa dogadania sie z kolesiem od praktyk ze czesc odbyje w swoim zakladzie pracy ... ale tylko czesc:cool1:lipa jak ni ewiem :placz: mam dola:placz: ide po batonika:evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]aaaa tam Effcia.. nie łam się... wszystko można załatwić...
weźmiesz se urlopa i już:) w razie czego można i o bezpłatny poprosić... jak mus to mus;) jak trafisz na normalnego pracodawcę, a nie na czuba jakiego... to się dogadacie;) w końcu Ty masz w sobie tyle ciepła i dobra... :loveu: na pewno urzekniesz tego pracodawcę swym niewątpliwie nieodpartym urokiem :loveu: :loveu: :loveu:
będzie dobrze :loveu:

[COLOR=DarkOrchid][I][FONT=Book Antiqua]to mówiłam ja te mądrości... Zuzkowa... :cool3: :evil_lol:[/FONT] :diabloti:[/I][/COLOR]
[/COLOR][/B]

Posted

heloł - troche mnie nie bylo ale nadrobiłam ;) i jak z tym CV :cool3::cool3::cool3:

urlopa ci dadza, najwyżej o bezpłatny poprosić - to może bardziej przychylnym okiem roważą podanie hi hi ;) a spróbowac mozna zawsze... zrezygnować też więc sie nie zastanawiaj tylko próbuj, próbuj :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witam z poważnego ranka :eviltong: nie wiem jak to zrobiłam że już wstałam...i kto mnie do tego zmusił :mad: ale stwierdzam że czas Was wszystkich pobudzić :diabloti::evil_lol:
WSTAWAAAAAĆ !!!!!!!!
[/B][/COLOR][/quote]
juz nie spie nie spie..tylko nie krzycz:razz:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi:Ewuś ...wstawaj ...cza zanieść to CV / ;) /[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol: juz wstałam:multi:
a Cv zaniose pozniej:diabloti:

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]Czeeeee Babo:p :loveu:
Przyjszłam obudzić Cię i Twą śpiącą córcię :evil_lol:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=Purple]aaaa tam Effcia.. nie łam się... wszystko można załatwić...
weźmiesz se urlopa i już:) w razie czego można i o bezpłatny poprosić... jak mus to mus;) jak trafisz na normalnego pracodawcę, a nie na czuba jakiego... to się dogadacie;) w końcu Ty masz w sobie tyle ciepła i dobra... :loveu: na pewno urzekniesz tego pracodawcę swym niewątpliwie nieodpartym urokiem :loveu: :loveu:
będzie dobrze :loveu:

[COLOR=DarkOrchid][I][FONT=Book Antiqua]to mówiłam ja te mądrości... Zuzkowa... :cool3: :evil_lol:[/FONT] :diabloti:[/I][/COLOR]
[/COLOR][/B][/quote]
helołłłł:multi:

tylko jezeli załozymy ze pracowała bym w tej kawiarni to niestety z miesiecznym urlopem moge sie pozegnac:cool1: bo to nie jest praca badz co badz w fabryce:roll:
zreszta nie wiem sama... chyba w tytm roku zrezygnuje z nauki:roll: odłoże kase i za rok pojde i wrazie czego jak bede musiala sie zwolnic z pracy to przynajmniej bede miala za co opłacic szkole:roll:

poza tym ...moim pracodawca bedzie kobieta ( o ile wogole bedzie):evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']CZeść Ewunu :)

Widzę, że zakładamy klub poszukiwaczy pracy :p[/quote]
heloł:multi:

:lol: a czy zakładajac taki klubnie nalezy nam si ejakas dotacja z uni??:lol::evil_lol:

[quote name='teqquila']Witanko Babo :) napewno bedzie dobrze zobaczysz :)
ja teraz tez musze odbyc praktyki 150 h :evil_lol::evil_lol: hehe tylko kiedy ja to zrobie :evil_lol::evil_lol:[/quote]
hejj:multi:
:evil_lol: nie zazdroszcze :eviltong:

a teraz czas na kawe:cool1:

Tigrze sie odkleja:mdleje: sniadania nie chciała zjesc:roll: jak juz sie przemogla to zjadla 1/3 ....

Posted

dzin dybry....dziolcha jak nie czujesz ze to TA robota to ja olej:diabloti:praca nie zajac a ze szkola moze byc tak jak u mnie ..ja tez mowilam za rok , za poltora ....skonczylo sie na mowieniu bo praca ,bo to, bo tamto, zainwestuj w siebie ....

chociaz ostatnio zaczelam sie zastanawiac jakbym sie czula jako ta starsza pani na wykladach ...ale teraz to juz lenistwo....

Posted

[quote name='evaxon']

tylko jezeli załozymy ze pracowała bym w tej kawiarni to niestety z miesiecznym urlopem moge sie pozegnac:cool1: bo to nie jest praca badz co badz w fabryce:roll:
zreszta nie wiem sama... chyba w tytm roku zrezygnuje z nauki:roll: odłoże kase i za rok pojde i wrazie czego jak bede musiala sie zwolnic z pracy to przynajmniej bede miala za co opłacic szkole:roll:

poza tym ...moim pracodawca bedzie kobieta ( o ile wogole bedzie):evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kobiety szefowe to .... delikatnie mówiąc zołzy.... nie polecam :shake::shake:

a ja złożyłam dziś CV do TESCO :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ze szkoły prosze mi nie rezygnowac :mad: bo jak przerwiesz to mozesz nie skonczyc i co wtedy:roll:

szukaj pracy ale zaznaczaj ze sie uczysz i bedziesz potrzebowała takich a takich przerw na praktyki i tyle - rozsadny pracodawca sie zgodzi - nie ma co kombinować, bo przekombinujesz :eviltong:

Posted

[quote name='dealer']dzin dybry....dziolcha jak nie czujesz ze to TA robota to ja olej:diabloti:praca nie zajac a ze szkola moze byc tak jak u mnie ..ja tez mowilam za rok , za poltora ....skonczylo sie na mowieniu bo praca ,bo to, bo tamto, zainwestuj w siebie ....

chociaz ostatnio zaczelam sie zastanawiac jakbym sie czula jako ta starsza pani na wykladach ...ale teraz to juz lenistwo....[/quote]
heloł:loveu::diabloti:
haha no ale jesli nie znajde pracy ni ebede miala na szkole:evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kobiety szefowe to .... delikatnie mówiąc zołzy.... nie polecam :shake::shake:

a ja złożyłam dziś CV do TESCO :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ta babeczka jest bardzo sympatyczna :roll:

hahaa bedziesz pracowac w ochronie??:lol:

[quote name='caroolcia']ze szkoły prosze mi nie rezygnowac :mad: bo jak przerwiesz to mozesz nie skonczyc i co wtedy:roll:

szukaj pracy ale zaznaczaj ze sie uczysz i bedziesz potrzebowała takich a takich przerw na praktyki i tyle - rozsadny pracodawca sie zgodzi - nie ma co kombinować, bo przekombinujesz :eviltong:[/quote]
wiesz jesli chodzi o dni wolne do szkoly to mysle ze nie bylo by problemu bo to kwestia dogadania sie z 3 pozostalymi pracownicami ...gozej te praktyki na 2 roku:cool1:

Posted

[quote name='evaxon']
:lol: a czy zakładajac taki klubnie nalezy nam si ejakas dotacja z uni??:lol::evil_lol:
[/QUOTE]
tak tak, z unii i europarlamentu :multi:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja złożyłam dziś CV do TESCO :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
:evil_lol: w UK jesli się chce pracować w TESCO trzeba przejść zajebiste testy psychologiczne :p
przykład:

uszereguj od największej do najmniejszej:
125896
116985
145873
139582
165294
108563

albo:

czy podane wartości są takie same:
1,5 = 1 1/2
0,25 = 1/4
3,75 = 3 3/4

albo:

podkreśl poprawnie napisane wyrazy (oczywiście wyrazy sa po ang, ale podam przykłady byście wiedziały o co chodzi)

książka księżeka księżna
biurenko burieko biurko
telefoon telfon telefon

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ostatnio kumpel zdawał, siedziało koło niego 2 murzynów, i wszystko zgapiali od niego :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Kate I Luka']tak tak, z unii i europarlamentu :multi:

:evil_lol: w UK jesli się chce pracować w TESCO trzeba przejść zajebiste testy psychologiczne :p
przykład:

125896
116985
145873
139582
165294
108563

albo:

1,5 = 1 1/2
0,25 = 1/4
3,75 = 3 3/4

albo:

podkreśl poprawnie napisane wyrazy (oczywiście wyrazy sa po ang, ale podam przykłady byście wiedziały o co chodzi)

książka księżeka księżna
biurenko burieko biurko
telefoon telfon telefon

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ostatnio kumpel zdawał, siedziało koło niego 2 murzynów, i wszystko zgapiali od niego :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o rany i jeszcze raz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kobiety szefowe to .... delikatnie mówiąc zołzy.... nie polecam :shake::shake:

[COLOR=Red]ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

a ja złożyłam dziś CV do TESCO :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Kate I Luka']tak tak, z unii i europarlamentu :multi:

przykład:

125896
116985
145873
139582
165294
108563

albo:

1,5 = 1 1/2
0,25 = 1/4
3,75 = 3 3/4

albo:

książka księżeka księżna
biurenko burieko biurko
telefoon telfon telefon

:diabloti: ostatnio kumpel zdawał, siedziało koło niego 2 murzynów, i wszystko zgapiali od niego :diabloti:[/quote]
:crazyeye:buahahaha
[quote name='caroolcia']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o rany i jeszcze raz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]dobra, już nie będę krzyczeć :)

CZEŚĆ POPOŁUDNIOWĄ PORĄ :multi::multi::multi:
[/COLOR][/B][/quote]
:razz:nadal krzyczysz:diabloti:

no wiec byłam.....

najpierw wydrukowac CV bo ja mam tylko kolorowy tusz:siara: siedzialam tam 30 min :roll: bo jakas babka kserowala chyba encyklopedie:mdleje:
wydrukowalam poszlam zlozyc CV ii..... i sie przerazilam:evil_lol: jak tam bylam ostatni raz( jakies 3 lata temu :roll:) bylo to ze tak powiem "male" jak zobaczylam ich asortyment na dzien dzisiejszy :crazyeye: to szczena mi opadla:evil_lol:
pelno kaw, herbat, ciast , lodow... i bog wie co oni tam jeszcze maja:evil_lol:

rozmowe mam na 11 w niedziele:cool1: