e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool2: ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]prawidłowy koment ;)[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] nawet bardzo prawidlowy .... ale ja bym chyba nie dała bym rady tam posród tych butelek:shake::shake::shake::diabloti::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 sluchaj LALA zawsze mozna potem na szybsza emeryturke isc.....na tzw chorobe zawodową hehehehehehe..........kielichową .......heheeheh......... witankooooooooo Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='zuzolandia']sluchaj LALA zawsze mozna potem na szybsza emeryturke isc.....na tzw chorobe zawodową hehehehehehe..........kielichową .......heheeheh......... witankooooooooo[/quote] buahahahahah to jak kielichowa sie liczy to ja juz emerytka powinnam byc:grin: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='evaxon']nawet bardzo prawidlowy .... ale ja bym chyba nie dała bym rady tam posród tych butelek:shake::shake::shake::diabloti::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]daz rade.... wierze w ciebie... najwyżej bedzie manko ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]daz rade.... wierze w ciebie... najwyżej bedzie manko ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :placz: kiedy ja sie nigdzie nie wybieram :evil_lol: jutro ide złożyc to Cv do kawiarni:cool1: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='evaxon']:placz: kiedy ja sie nigdzie nie wybieram :evil_lol: jutro ide złożyc to Cv do kawiarni:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tam też można robić manko :p CV złożyć..... czyli na casting na pracownika sie wybierasz :razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)tylko się dobrze podpisz [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tam też można robić manko :p CV złożyć..... czyli na casting na pracownika sie wybierasz :razz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :lol: tak :cool3: jesli bedzie szefowa i bedzie miala czas to odrazu rozmowa bedzie:razz: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)tylko się dobrze podpisz [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :lol: postaram sie uzyc swojego nazwiska:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [COLOR=Olive][B]Witam z poważnego ranka :eviltong: nie wiem jak to zrobiłam że już wstałam...i kto mnie do tego zmusił :mad: ale stwierdzam że czas Was wszystkich pobudzić :diabloti::evil_lol: WSTAWAAAAAĆ !!!!!!!! [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Ewuś ...wstawaj ...cza zanieść to CV / ;) /[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [B][COLOR=Purple]Czeeeee Babo:p :loveu: Przyjszłam obudzić Cię i Twą śpiącą córcię :evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='evaxon'] a najgorsze jest to ze nie wiem jak wyjdzie ze szkola:-( bo jest tak ze co roku trzeba odbyc praktyki tydzien na polnocy kraju tydzien na poludniu.. one sa platne - no ale kto mi da 2 razy w roku tydzien wolnego :roll: po 2 na drugim roku sa praktyki 4 tygodniowe tez obowiazkowe:cool1: + 2 tygodnie polnoc i poludnie:roll: jesli pracowala bym w gastrono,mii to jest szansa dogadania sie z kolesiem od praktyk ze czesc odbyje w swoim zakladzie pracy ... ale tylko czesc:cool1:lipa jak ni ewiem :placz: mam dola:placz: ide po batonika:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]aaaa tam Effcia.. nie łam się... wszystko można załatwić... weźmiesz se urlopa i już:) w razie czego można i o bezpłatny poprosić... jak mus to mus;) jak trafisz na normalnego pracodawcę, a nie na czuba jakiego... to się dogadacie;) w końcu Ty masz w sobie tyle ciepła i dobra... :loveu: na pewno urzekniesz tego pracodawcę swym niewątpliwie nieodpartym urokiem :loveu: :loveu: :loveu: będzie dobrze :loveu: [COLOR=DarkOrchid][I][FONT=Book Antiqua]to mówiłam ja te mądrości... Zuzkowa... :cool3: :evil_lol:[/FONT] :diabloti:[/I][/COLOR] [/COLOR][/B] Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 CZeść Ewunu :) Widzę, że zakładamy klub poszukiwaczy pracy :p Quote
teqquila Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witanko Babo :) napewno bedzie dobrze zobaczysz :) ja teraz tez musze odbyc praktyki 150 h :evil_lol::evil_lol: hehe tylko kiedy ja to zrobie :evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 heloł - troche mnie nie bylo ale nadrobiłam ;) i jak z tym CV :cool3::cool3::cool3: urlopa ci dadza, najwyżej o bezpłatny poprosić - to może bardziej przychylnym okiem roważą podanie hi hi ;) a spróbowac mozna zawsze... zrezygnować też więc sie nie zastanawiaj tylko próbuj, próbuj :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witam z poważnego ranka :eviltong: nie wiem jak to zrobiłam że już wstałam...i kto mnie do tego zmusił :mad: ale stwierdzam że czas Was wszystkich pobudzić :diabloti::evil_lol: WSTAWAAAAAĆ !!!!!!!! [/B][/COLOR][/quote] juz nie spie nie spie..tylko nie krzycz:razz: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi:Ewuś ...wstawaj ...cza zanieść to CV / ;) /[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :lol: juz wstałam:multi: a Cv zaniose pozniej:diabloti: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]Czeeeee Babo:p :loveu: Przyjszłam obudzić Cię i Twą śpiącą córcię :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]aaaa tam Effcia.. nie łam się... wszystko można załatwić... weźmiesz se urlopa i już:) w razie czego można i o bezpłatny poprosić... jak mus to mus;) jak trafisz na normalnego pracodawcę, a nie na czuba jakiego... to się dogadacie;) w końcu Ty masz w sobie tyle ciepła i dobra... :loveu: na pewno urzekniesz tego pracodawcę swym niewątpliwie nieodpartym urokiem :loveu: :loveu: będzie dobrze :loveu: [COLOR=DarkOrchid][I][FONT=Book Antiqua]to mówiłam ja te mądrości... Zuzkowa... :cool3: :evil_lol:[/FONT] :diabloti:[/I][/COLOR] [/COLOR][/B][/quote] helołłłł:multi: tylko jezeli załozymy ze pracowała bym w tej kawiarni to niestety z miesiecznym urlopem moge sie pozegnac:cool1: bo to nie jest praca badz co badz w fabryce:roll: zreszta nie wiem sama... chyba w tytm roku zrezygnuje z nauki:roll: odłoże kase i za rok pojde i wrazie czego jak bede musiala sie zwolnic z pracy to przynajmniej bede miala za co opłacic szkole:roll: poza tym ...moim pracodawca bedzie kobieta ( o ile wogole bedzie):evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']CZeść Ewunu :) Widzę, że zakładamy klub poszukiwaczy pracy :p[/quote] heloł:multi: :lol: a czy zakładajac taki klubnie nalezy nam si ejakas dotacja z uni??:lol::evil_lol: [quote name='teqquila']Witanko Babo :) napewno bedzie dobrze zobaczysz :) ja teraz tez musze odbyc praktyki 150 h :evil_lol::evil_lol: hehe tylko kiedy ja to zrobie :evil_lol::evil_lol:[/quote] hejj:multi: :evil_lol: nie zazdroszcze :eviltong: a teraz czas na kawe:cool1: Tigrze sie odkleja:mdleje: sniadania nie chciała zjesc:roll: jak juz sie przemogla to zjadla 1/3 .... Quote
agbar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dzin dybry....dziolcha jak nie czujesz ze to TA robota to ja olej:diabloti:praca nie zajac a ze szkola moze byc tak jak u mnie ..ja tez mowilam za rok , za poltora ....skonczylo sie na mowieniu bo praca ,bo to, bo tamto, zainwestuj w siebie .... chociaz ostatnio zaczelam sie zastanawiac jakbym sie czula jako ta starsza pani na wykladach ...ale teraz to juz lenistwo.... Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='evaxon'] tylko jezeli załozymy ze pracowała bym w tej kawiarni to niestety z miesiecznym urlopem moge sie pozegnac:cool1: bo to nie jest praca badz co badz w fabryce:roll: zreszta nie wiem sama... chyba w tytm roku zrezygnuje z nauki:roll: odłoże kase i za rok pojde i wrazie czego jak bede musiala sie zwolnic z pracy to przynajmniej bede miala za co opłacic szkole:roll: poza tym ...moim pracodawca bedzie kobieta ( o ile wogole bedzie):evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kobiety szefowe to .... delikatnie mówiąc zołzy.... nie polecam :shake::shake: a ja złożyłam dziś CV do TESCO :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ze szkoły prosze mi nie rezygnowac :mad: bo jak przerwiesz to mozesz nie skonczyc i co wtedy:roll: szukaj pracy ale zaznaczaj ze sie uczysz i bedziesz potrzebowała takich a takich przerw na praktyki i tyle - rozsadny pracodawca sie zgodzi - nie ma co kombinować, bo przekombinujesz :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [quote name='dealer']dzin dybry....dziolcha jak nie czujesz ze to TA robota to ja olej:diabloti:praca nie zajac a ze szkola moze byc tak jak u mnie ..ja tez mowilam za rok , za poltora ....skonczylo sie na mowieniu bo praca ,bo to, bo tamto, zainwestuj w siebie .... chociaz ostatnio zaczelam sie zastanawiac jakbym sie czula jako ta starsza pani na wykladach ...ale teraz to juz lenistwo....[/quote] heloł:loveu::diabloti: haha no ale jesli nie znajde pracy ni ebede miala na szkole:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kobiety szefowe to .... delikatnie mówiąc zołzy.... nie polecam :shake::shake: a ja złożyłam dziś CV do TESCO :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ta babeczka jest bardzo sympatyczna :roll: hahaa bedziesz pracowac w ochronie??:lol: [quote name='caroolcia']ze szkoły prosze mi nie rezygnowac :mad: bo jak przerwiesz to mozesz nie skonczyc i co wtedy:roll: szukaj pracy ale zaznaczaj ze sie uczysz i bedziesz potrzebowała takich a takich przerw na praktyki i tyle - rozsadny pracodawca sie zgodzi - nie ma co kombinować, bo przekombinujesz :eviltong:[/quote] wiesz jesli chodzi o dni wolne do szkoly to mysle ze nie bylo by problemu bo to kwestia dogadania sie z 3 pozostalymi pracownicami ...gozej te praktyki na 2 roku:cool1: Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='evaxon'] :lol: a czy zakładajac taki klubnie nalezy nam si ejakas dotacja z uni??:lol::evil_lol: [/QUOTE] tak tak, z unii i europarlamentu :multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja złożyłam dziś CV do TESCO :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :evil_lol: w UK jesli się chce pracować w TESCO trzeba przejść zajebiste testy psychologiczne :p przykład: uszereguj od największej do najmniejszej: 125896 116985 145873 139582 165294 108563 albo: czy podane wartości są takie same: 1,5 = 1 1/2 0,25 = 1/4 3,75 = 3 3/4 albo: podkreśl poprawnie napisane wyrazy (oczywiście wyrazy sa po ang, ale podam przykłady byście wiedziały o co chodzi) książka księżeka księżna biurenko burieko biurko telefoon telfon telefon :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ostatnio kumpel zdawał, siedziało koło niego 2 murzynów, i wszystko zgapiali od niego :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']tak tak, z unii i europarlamentu :multi: :evil_lol: w UK jesli się chce pracować w TESCO trzeba przejść zajebiste testy psychologiczne :p przykład: uszereguj od największej do najmniejszej: 125896 116985 145873 139582 165294 108563 albo: czy podane wartości są takie same: 1,5 = 1 1/2 0,25 = 1/4 3,75 = 3 3/4 albo: podkreśl poprawnie napisane wyrazy (oczywiście wyrazy sa po ang, ale podam przykłady byście wiedziały o co chodzi) książka księżeka księżna biurenko burieko biurko telefoon telfon telefon :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ostatnio kumpel zdawał, siedziało koło niego 2 murzynów, i wszystko zgapiali od niego :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o rany i jeszcze raz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='evaxon']juz nie spie nie spie..tylko nie krzycz:razz: [/quote] [B][COLOR=Olive]dobra, już nie będę krzyczeć :) CZEŚĆ POPOŁUDNIOWĄ PORĄ :multi::multi::multi: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kobiety szefowe to .... delikatnie mówiąc zołzy.... nie polecam :shake::shake: [COLOR=Red]ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] a ja złożyłam dziś CV do TESCO :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']tak tak, z unii i europarlamentu :multi: :evil_lol: w UK jesli się chce pracować w TESCO trzeba przejść zajebiste testy psychologiczne :p przykład: uszereguj od największej do najmniejszej: 125896 116985 145873 139582 165294 108563 albo: czy podane wartości są takie same: 1,5 = 1 1/2 0,25 = 1/4 3,75 = 3 3/4 albo: podkreśl poprawnie napisane wyrazy (oczywiście wyrazy sa po ang, ale podam przykłady byście wiedziały o co chodzi) książka księżeka księżna biurenko burieko biurko telefoon telfon telefon :diabloti: ostatnio kumpel zdawał, siedziało koło niego 2 murzynów, i wszystko zgapiali od niego :diabloti:[/quote] :crazyeye:buahahaha [quote name='caroolcia']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o rany i jeszcze raz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]dobra, już nie będę krzyczeć :) CZEŚĆ POPOŁUDNIOWĄ PORĄ :multi::multi::multi: [/COLOR][/B][/quote] :razz:nadal krzyczysz:diabloti: no wiec byłam..... najpierw wydrukowac CV bo ja mam tylko kolorowy tusz:siara: siedzialam tam 30 min :roll: bo jakas babka kserowala chyba encyklopedie:mdleje: wydrukowalam poszlam zlozyc CV ii..... i sie przerazilam:evil_lol: jak tam bylam ostatni raz( jakies 3 lata temu :roll:) bylo to ze tak powiem "male" jak zobaczylam ich asortyment na dzien dzisiejszy :crazyeye: to szczena mi opadla:evil_lol: pelno kaw, herbat, ciast , lodow... i bog wie co oni tam jeszcze maja:evil_lol: rozmowe mam na 11 w niedziele:cool1: Quote
Recommended Posts