e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Loona']Przestawisz się na marchew :evil_lol:[/quote] haha no co ty zima idzie marchew droga:evil_lol: [quote name='caroolcia']no co ty!!!! to jakies tanie to pifko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a tam piffko piffko .... zrzuta na jabola:diabloti::evil_lol: [quote name='teqquila']Efuniu no co kaloszki i w droge kochana :evil_lol::evil_lol:[/quote] to ja na pontoniku przypłyne:evil_lol: Quote
teqquila Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 moze byc na pontoniku :) byle bys dotarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='teqquila']moze byc na pontoniku :) byle bys dotarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :lol: tak jest :cool1::diabloti::evil_lol: Quote
Loona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 To może suchary ze smalcem? :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Loona']To może suchary ze smalcem? :diabloti:[/quote] i ogoreczkiem :diabloti: Quote
Loona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Widzisz jake dobre żarełko :evil_lol: A jakie tanie :evil_lol: Na bilety Ci starczy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Loona']Widzisz jake dobre żarełko :evil_lol: A jakie tanie :evil_lol: Na bilety Ci starczy :evil_lol:[/quote] :multi::multi::multi::multi: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Efka gotowanie na takim poziomie w zupełności by mi wytarczyło :cool3: ty zagryche a my z Loonka organizujemy konkrety :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dobry wieczór Ewcia :loveu: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='caroolcia']Efka gotowanie na takim poziomie w zupełności by mi wytarczyło :cool3: ty zagryche a my z Loonka organizujemy konkrety :evil_lol:[/quote] na takim poziomie czyli suchar+smalec_ ogorek?? :cool3::cool3::cool3:nooo to mi sie jeszcze bardziej to podoba:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Ewcia :loveu:[/quote] noo bryyyy bryyyy:razz::razz::razz: Quote
Paula Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witanko córa :loveu: [quote name='evaxon']echhhh cos mi sie wydaje ze ciaza urojona sie zbliza wielkimi krokami:placz:oczywiscie nie moja tylko Tigry:roll: cycuchy jej chyba urosly :roll: jeszcze jakies 10 dni i sie okaze czy sie mylilam czy nie:roll:[/quote] O qrde, współczuwam :roll: Jeśli masz weta w Pabianicach, któremu ufasz i dałabyś mu ciąć Tigrę, to podsuń mu pomysł, żeby się przyłączył do marcowej akcji :razz: [url]http://images21.fotosik.pl/412/40e59be402f93519.jpg[/url] guziczki :loveu: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='paula_z']Witanko córa :loveu: O qrde, współczuwam :roll: Jeśli masz weta w Pabianicach, któremu ufasz i dałabyś mu ciąć Tigrę, to podsuń mu pomysł, żeby się przyłączył do marcowej akcji :razz: [URL]http://images21.fotosik.pl/412/40e59be402f93519.jpg[/URL] guziczki :loveu:[/quote] witaj mama:loveu: :cool1:ja tez wspolczuwam sobie bo znowu igra sie bedzie mna opiekowac:evil_lol: no mam takiego weta od lat tego samego, ale to nie jest jakas wielka klinika i wydaje mi sie ze to by bylo nie oplacalne dla nich ..tymbardziej ze gadalam z wetem ze jak cos to bym w taka akcje ja wyciachala ... :loveu: Quote
basia2202 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='evaxon']witaj mama:loveu: :cool1:ja tez wspolczuwam sobie bo znowu igra sie bedzie mna opiekowac:evil_lol: no mam takiego weta od lat tego samego, ale to nie jest jakas wielka klinika i wydaje mi sie ze to by bylo nie oplacalne dla nich ..tymbardziej ze gadalam z wetem ze jak cos to bym w taka akcje ja wyciachala ... :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]uuu.. to Tigrusia będzie Cię teraz całować... zaciągać na swoje posłaniee...:evil_lol::roll: ale w sumie to jej też współczuwam... ech...[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]uuu.. to Tigrusia będzie Cię teraz całować... zaciągać na swoje posłaniee...:evil_lol::roll: ale w sumie to jej też współczuwam... ech...[/COLOR][/B][/quote] :grin: nie no nie bedzie mnie wyciagac na posłanie swoje:evil_lol: bedzie wchodzic na moje posłanie:lol: a ty nie pitol mi tu tylko podziwiaj foty Tigry na podusi bo chciałas:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='evaxon'] haha ale na szkole nie miala bym:grin: [/quote] Dobra, mniejsza o większość:evil_lol::evil_lol::diabloti: Widziałam kuci kuci tasiu taniu:loveu: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Dobra, mniejsza o większość:evil_lol::evil_lol::diabloti: Widziałam kuci kuci tasiu taniu:loveu:[/quote] :lol: :hmmmm: co widziałas?? Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='evaxon']:lol: :hmmmm: co widziałas??[/quote] Nie badź taka ciekawska:obrazic::diabloti: Quote
Loona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Wracam ze strony Arki, w Pcach dwie lecznice brały udział w tym roku, jedna za sukę brała 180 zł, a przy drugiej nie ma ceny, ale widzę po adresie, że to wet do którego chodziłam i wiem że jest drogi :roll: Musiałabyś zadzwonić i się zapytać :cool3: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie badź taka ciekawska:obrazic::diabloti:[/quote] aaa Tigre widzialass:diabloti: taka sama?? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/80/40715504e14e39ff.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/412/b3b7fb1cbbf231cd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/79/4671804795ff42ab.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/412/7bcb18986d3386bb.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/78/d495230c50f1dadd.jpg[/IMG][/URL] [quote name='Loona']A gdzie do weta chodzisz?[/quote] [quote name='Loona']Wracam ze strony Arki, w Pcach dwie lecznice brały udział w tym roku, jedna za sukę brała 180 zł, a przy drugiej nie ma ceny, ale widzę po adresie, że to wet do którego chodziłam i wiem że jest drogi :roll: Musiałabyś zadzwonić i się zapytać :cool3:[/quote] ja jak patrzylam w marcu to nie bylo lecznic z p-ce:roll: ja chodze na podlesna Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Podobną:diabloti:Tyle, że tamta była sucha:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Podobną:diabloti:Tyle, że tamta była sucha:loveu::loveu::loveu:[/quote] a mokra nie jest fajna:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='evaxon']a mokra nie jest fajna:diabloti:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Ale wolę suchą:p Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: byłam tu czy nie ........a moze byłam z Madzialeną ....:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts