caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='evaxon'] :mdleje: pijaczka:evil_lol: [/quote] ja :-o ??? Ja tylko dbam o sterylność organizmu :grins: [quote name='evaxon']snilo mi sie ze jezdzilam takim jakby Tirem ..autobusem .. ale najlepsze bylo to ze siedzialam tak jakby na dachu ale dotykałam nogami ziemie.. [/quote] :hmmmm: :thinkerg: :stupid: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć :loveu: ` [URL]http://images25.fotosik.pl/77/6c5effeb1d3766b7.jpg[/URL] Jaka minka :cool3: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 no ta minka to jedna wielka pocieszna kupa śmiechu hi hi hi Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewuniu ...tylko pamiętaj nie bij śmietanki ...bo ja boli ;) o widziałam fotki namaczanej Tigerki :evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Efka cyba na prawde chce z Tigerki szarpka zrobić bo ja tak namacza i namacza:eviltong: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']Efka cyba na prawde chce z Tigerki szarpka zrobić bo ja tak namacza i namacza:eviltong:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]czeka aż się sfilcuje :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='caroolcia']Efka cyba na prawde chce z Tigerki szarpka zrobić bo ja tak namacza i namacza:eviltong:[/quote] Albo dla fantazji chce zmienić umaszczenie, suni, oczywiście... Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Albo dla fantazji chce zmienić umaszczenie, suni, oczywiście...[/quote] mówisz??? Efka szybciej pojdzie henną :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Goopia Ewka, gooopia Ewka:lol!::lol!::lol!:: Gdzie jesteś stokroteczko:loveu: Quote
Paula Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć córcia :loveu: [quote name='evaxon']:cool3:podzielisz sie z Ewusia prawda??:loveu: bo wstalam o 14:eviltong:[/quote] Dostaniesz potrójny prezencik :razz: Moja krew :evil_lol: [url]http://images25.fotosik.pl/77/6c5effeb1d3766b7.jpg[/url] :mad: czego mi wnusie straszysz ;) Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz: Ewuniu .....gdzieżeś TY .....hop hop ! ! ! ! !:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:oops::oops:Wybaczam:oops: Brryyyyyy... :lying: [URL]http://images30.fotosik.pl/77/95b92537b12608b3.jpg[/URL][/quote] :loveu::loveu: no co cieplo w miare bylo:evil_lol: [quote name='jonQuilla'][URL]http://images25.fotosik.pl/77/6c5effeb1d3766b7.jpg[/URL] jakie spojrzenie :) :loveu::loveu:[/quote] :cool3: [quote name='caroolcia']ja :-o ??? Ja tylko dbam o sterylność organizmu :grins: :hmmmm: :thinkerg: :stupid:[/quote] buahahahahhahaha [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :loveu: ` [URL]http://images25.fotosik.pl/77/6c5effeb1d3766b7.jpg[/URL] Jaka minka :cool3:[/quote] siemanko:multi: jaka?? [quote name='caroolcia']no ta minka to jedna wielka pocieszna kupa śmiechu hi hi hi[/quote] buahhaha Quote
e.v.a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:Ewuniu ...tylko pamiętaj nie bij śmietanki ...bo ja boli ;) o widziałam fotki namaczanej Tigerki :evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] buahahahah :lol: [quote name='caroolcia']Efka cyba na prawde chce z Tigerki szarpka zrobić bo ja tak namacza i namacza:eviltong:[/quote] :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]czeka aż się sfilcuje :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :eviltong: [quote name='AgusiaTerierka']Albo dla fantazji chce zmienić umaszczenie, suni, oczywiście...[/quote] hahaha [quote name='caroolcia']mówisz??? Efka szybciej pojdzie henną :evil_lol:[/quote] :grin: dzieki za rade Quote
e.v.a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Goopia Ewka, gooopia Ewka:lol!::lol!::lol!:: Gdzie jesteś stokroteczko:loveu:[/quote] :loveu:kochana madzia, kochana madzia:loveu::evil_lol: czesc iskiereczko:loveu: [quote name='paula_z']Cześć córcia :loveu: Dostaniesz potrójny prezencik :razz: Moja krew :evil_lol: [URL]http://images25.fotosik.pl/77/6c5effeb1d3766b7.jpg[/URL] :mad: czego mi wnusie straszysz ;)[/quote] czesc mamuska:multi: :cool3:jaki jaki? twojaa:loveu: :siara: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz: Ewuniu .....gdzieżeś TY .....hop hop ! ! ! ! !:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] no tuu no tuu:multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:..no nareszcie..................................[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:..no nareszcie..................................[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :diabloti:hyhyhy wczoraj bylam w barze z TZtem i jedo 2 kumplemi( jednego znalam -bo bylam na jego weselu , a 2 poznalam wczoraj) chlopaki tak si eprzejeli ze chce im zabrac marka do domu ze pojili mnie malibu:grin: mam dosc malibu na najblizszy miesiac:grin: co chwila nie mam netu :placz:idzie sie wqr:angryy:tralalalala i do tego ta pogoda:placz: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć :multi::multi: [quote name='evaxon']pojili mnie malibu:grin: mam dosc malibu na najblizszy miesiac:grin: i do tego ta pogoda:placz:[/quote] mmm....malibu :loveu: ale w małych ilościach bo za słodkie :) mogę oddać troszkę słonka bo się u nas rozpogodziło...rano padało jak chciałam żeby świeciło słońce a teraz świeci jak ja chcę oglądać film...i nic nie widzę w kompie :) złośliwa pogoda :diabloti: Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti:hyhyhy wczoraj bylam w barze z TZtem i jedo 2 kumplemi( jednego znalam -bo bylam na jego weselu , a 2 poznalam wczoraj) chlopaki tak si eprzejeli ze chce im zabrac marka do domu ze pojili mnie malibu:grin: mam dosc malibu na najblizszy miesiac:grin: co chwila nie mam netu :placz:idzie sie wqr:angryy:tralalalala i do tego ta pogoda:placz:[/quote] to fajni cie koledzy - konkretne chłopaki co to się na rzeczy znają :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witaj, Ewcia, może "malibu", klin klinem....:razz: Quote
Paula Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witanko :multi: [quote name='evaxon']:cool3:jaki jaki?[/quote] Banknotowy :razz: jak Mikołaj przyniesie :p Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :shake:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...o nie ...tylko nie Malibu ......:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts