Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 hop hop Ewcia, nie spal sie na słonku :loveu: Quote
Akadna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']hop hop Ewcia, nie spal sie na słonku :loveu:[/QUOTE] [COLOR=deepskyblue]a jak sie spalisz to wstaw nam tu swoje zdjeciexD[/COLOR] Quote
Loona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Kogo obchodzi zjarana Efffa :roll: Dawaj tych ratowników :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Loona']Kogo obchodzi zjarana Efffa :roll: Dawaj tych ratowników :diabloti:[/QUOTE] ratownicy ratownikami - ale Ewka podobno z jakims miesniakiem nad to morze jechala :siara: :siara: Quote
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Przyszłąm sprawdzić czy wszystko na miejscu się znajduje :) Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']nie zapomnij zyrandola powycierac:diabloti:[/quote] To Ty taka duzia jesteś :evil_lol: Córcia, wyślij mi tego ratownika priorytetem :razz: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Łoj z tego co widze to Effa bedzie miała co zbierac tyle chetnych na tych ratowników ze hej;-) jakby co to ja by lam jedna z pierwszych co chcieli takiego wodniaka ;-) heeheeheheheheheh reszta do kolejki ;-) eheheheh Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='zuzolandia']Łoj z tego co widze to Effa bedzie miała co zbierac tyle chetnych na tych ratowników ze hej;-) jakby co to ja by lam jedna z pierwszych co chcieli takiego wodniaka ;-) heeheeheheheheheh reszta do kolejki ;-) eheheheh[/quote] ;) O niedoczekanie :mad: Ja byłam pierwsza na słoneczny patrol :eviltong: Ewcia tatusia przywiezie :grins: Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ewuniu oluś tęskni:( I się nie spotkamy bo w piątek jade w pizdu(na zlot) :(:(:(:(:( :( Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [CENTER]:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/CENTER] Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='olekg18']Ewuniu oluś tęskni:( I się nie spotkamy bo w piątek jade w pizdu(na zlot) :(:(:(:(:( :([/quote] Proszę się tu wyrażać bardziej kulturnie:diabloti:, ja pilnuję porządku w Ubłoconej galerii:diabloti::evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 O ty o Ty! Jak śmiesz mi zwracać uwagę ty ty MOderatorko ! hihihih :) Ja jestem na dgm jak admin tylko taki cicho ciemny :P Szacunek sie należy :P hheheh Quote
zuzolandia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Eeeee tam jak chcesz tatusia to go bedziesz miała;-) ja to chłopa chce młodego preznego i z owłosiona klatą ;-) heheeheh....do geriatryków to bez kolejki ;-) heheeheheh Quote
e.v.a Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 witajcie moje kochane wariatki:loveu: echh to co dobre szybko sie konczy wiec juz jestem ... wyjazd byl jednym slowem -ZAJEBISTY tydzien z moim facetem qtory tylko kilka krotnie mial male zalamanie formy :evil_lol: wiec ze tak powiem nie wykonczylam go psychicznie do konca:evil_lol: caly tydzien mielismy piekne słoneczko:loveu: no tylko na 2 dzien po przyjezdzie padało ale pojechalismy na hel pozwiedzac :) dawno sie tak dobrze nie bawilam:loveu: nie wiem co pisac bo wszystko bylo super!:cool3: codzienne zachody słonca nad zatoka, piwko ....:loveu:achh jak romantycznie nad morzem zachody kiepskie bo słonko nie schodzilo do wody :shake: Quote
e.v.a Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [FONT=Tahoma]jak jechalismy juz pod koniec trasy cos nam zaczelo buczek w autku przy skrecaniu ( z wieksza predkoscia) chyba cos z układem kierownicy albo z kolami:roll: wiec lekkiego stracha mielismy ... tymbardziej ze czekala nas droga powrotna .... ale to jeszcze nic.... droge powrotna mielismy okropna:shake: zaczeło sie od tego ze sie spoznilismy na prom do gdyni bo chcielismy jeszcze sobie zwiedzic przed wyjazdem , no wiec postanowilismy pojechac autkiem po drodze zatankowalismy grubo ponad polowe baku i ruszylismy w droge...niedaleko gdyni zachcialo mi sie siusiu:oops: i konieczny byl przystanek:evil_lol: zalatwilam swoja potrzebe wchodze do auta a tam smierdzi na całego paliwem:roll: zagladamy pod auto a tam wyciek z baku... przestraszylismy sie na maxa.. nie dosc ze straszne korki to jeszcze nam kapalo:shake: naszczescie na trasie byl mechanik ... ktory nam nie pomogł:roll: powiedzial ze nie ma czasu .. to nic ze mowimy mu ze przed nami prawie 400km..powiedzial ze kilka metrow dalej jesk kolejny ...pojechalismy patrzymy a tam lakiernik.. mowi nam ze nam nie pomoze ale ze to napewno jest przebity bak gdzies tak i przeba bedzie wsadzic rurke... no i mowi ze parenascie metrow dalej jest mechanik jedziemy a tam serwis mercedesa:mdleje: wjechalismy a tam mlodzi mechanicy i co ? i nam pomogli! sprawidzili i powiedzieli ze na łaczeniu jest uszkodzony i zeby nie kapalo trzeba albo wymienic odrazu albo wyjezdziz to paliwo zeby bylo mniej niz polowa baku echh.. no to my w dalsza droge .. fruu.. jedziemy i nam smierdzi wiec strwierdzilismy ze musimy zlac to paliwko podjechalismy do kolejnego mechanika hehe a my zero karnistra :mdleje: naszczescie dali nam swoj zlali paliwko i chceli tylko na piwko :) wiec dalismy im 20pln i pojechalismy dalej do gdyni ..pozwiedzalismy i ruszylismy okolo 20:30 w trase do domu..... na autostradzie niestety szybko nie moglismy jechac bo balismy sie tej awarii ukladu kierowniicy lub kol wiec gora 100 w porywach do 120 . w opewnym momecie marek zwolnil tak do 90 bo koleiny byly straszne i parezymy a przed nami z tira wylatuje drewniana paleta prosto pod koła:crazyeye:naszczescie bylismy na tyle daleko i na tyle wolno jechalismy ze zatrzymalismy auto dosłownie kilka metrow od niej lecacej .... ufff serce mialam w gardle...naszczescie koles jadacy za nami tez jechal wolno i zdazył wyhamowac.... masakra:shake: [/FONT] Quote
e.v.a Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 w pewnym momecie zaswiecila nam sie rezerwa..(mielismy jakies 50km do zrobienia na rezerwie) no i zaczelo sie poszukiwanie orlena ( bo tam tankuje ) i jak na złosc zadnego nie bylo przejechalismy ponad 30 km a tam brak jakiej kolwiek stacji hahaha jedziemy kolejne kilometry a tam lasy i lasy :grin: no coz ...jak by zgasł mielismy jeszcze troche paliwka bo zlalismy ..ale brak lekja haha wiec jak cos to butelka noz i do dziela... rezerwa nam sie pali a my nadal jedziemy ..nagle w oddali ujrzelismy orlen... jedziemy jedziemy a tam brak zjazdu :grin: po chwili zjazd i radosc w oczach TZta -niezapomniane przezycie:grin: patrzymy a tam przerwa do 24:15 ....a byla 24 no wiec odpoczelismy sobie zatankowalismy i dalej w droge - juz szczesliwie i bez sensacjii :) to narazie tyle :) potem was poodwiedzam :* Quote
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kochana Ewuniu, to Ty na jakimś rajdzie samochodowym chyba byłaś :) Tydzień urlopu nad morzem, wszystkie obślinione na ratowników czekają, a Ty nas jakimiś tam opowieściami o cieknącym baku raczysz :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
basia2202 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 czeeee Ewuchaaa!! :multi: :multi: :multi: fajnie, że wróciłaś:cool3: przeczytam wszystko potem, bo ni mom czasu teraz;) buzi buzi :loveu: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:cool3:wow ...Effcia wrócona z Rajdu Gdynia-Óć:evil_lol: witanko:multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Loona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ooo, właśnie, dawaj tych ratowników :eviltong: I Mareczka tez możesz nam pokazać :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 EWA BYŁA NA NIESTRZEŻONEJ PLAŻY!!:placz::placz::placz::placz: Nie będzie fotek ratowników!:placz::placz: Quote
Paula Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Cześć córcia mła kochana :loveu: Cieszkam, że wyjazd udany :multi: a przygody w drodze nie zazdraszczam :shake: ale przynajmniej masz co opowiadać ;) Dawaj tego słonecznego patrola :evil_lol: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [SIZE=4][COLOR=navy][B]FOTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mmmmmmmmmmmmmmmm to trasa pierwsza klasa hahahahhahahahhaha i jak "schudłaś" :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts