e.v.a Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='teqquila']Witaj Efunia :evil_lol: no ladne rzeczy sie tu dzieja w nocy kurna a mi korki poszły a nie miałam zapasowych :evil_lol: :evil_lol: a co do strazy masz?? chcesz w :mad: :mad: bom Ci nalot zrobimy ze biednego psa meczysz i do weta nie poszłas z taka brzytka rana :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol:a co ty myslisz ze ja nie mam na co kasy wydawac:diabloti: na poczatku sierpnia musze jej preventica kupic jeszcze ... bleee a do strazy nic nie mam :eviltong: aa wlansie witaj:loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc gaduły....:loveu: [/B][/quote] siemanko:multi::loveu: opuszczam was:placz: wybaczcie ze co niektorych nie odwiedzilam :-( ale niestety ... bark czasu i mulace dogo:angryy: teraz czas odłaczyc kompka:placz: bede wieczorkiem bo w kuchni jest juz miejsce na niego :evil_lol: bay bay aj low was :loveu: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon'] :grin: nikt tu nie mowi o trojkacie nie ma :diabloti: [/quote] [I][B]oni to mieli w domyśle :mad: dawaj śniadanie!![/B][/I] Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon'] bede wieczorkiem bo w kuchni jest juz miejsce na niego :evil_lol: [/QUOTE] dla chcącego nic trudnego :) do potem :hand: :hand: Quote
basia2202 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 cześc laski :) znaczy się Ewcia i Tigra ;) ściskam wieczornie i spadam... bom dziś okrutnie zdołowana i podłamana :-( Quote
teqquila Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ok zgodze sie ze Tigra laska ale Efa :evil_lol: :evil_lol: tom nie bardzoo :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jednak zajrzałam... lepiej mi się zrobiło po 2-gim spaczerze i zabawie piłeczką z Zuzanką:) [quote name='teqquila']ok zgodze sie ze Tigra laska ale Efa :evil_lol: :evil_lol: tom nie bardzoo :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hmm... no nie wiem... nie mogę oceniać w ciemno tak negatywnie, bo nie widziałam przecie ;) a przykrości robić nie będę:) w ciemno zakładam, że obie są laski :lol: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [I][B]Ewaaaa gdzie jesteś?? :razz: komputer za ciężki i nie dajesz rady przenieść go do kuchni??:diabloti:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='olekg18']Czesc braciszku:)[/quote] [I][B]Ewa a Ty wiesz że masz barat geja??[/B][/I] Quote
Paula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Cześć córcia :multi: Paskudna ta ranka :-( Niech się goi szybko :kciuki: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)u mnie na liczniku twoja 600 stronka:p :knajpa::knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']dla chcącego nic trudnego :) do potem :hand: :hand:[/quote] :diabloti: hejj juz jest potem :multi: [quote name='basia2202']cześc laski :) znaczy się Ewcia i Tigra ;) ściskam wieczornie i spadam... bom dziś okrutnie zdołowana i podłamana :-([/quote] witaneczko z wieczora:cool3: ojojj a cos ty taka podłamana?? [quote name='teqquila']ok zgodze sie ze Tigra laska ale Efa :evil_lol: :evil_lol: tom nie bardzoo :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a kysz [quote name='Rinuś'][I][B]Ewaaaa gdzie jesteś?? :razz: komputer za ciężki i nie dajesz rady przenieść go do kuchni??:diabloti:[/B][/I][/quote] :evil_lol:juz jestem jestem :) Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='olekg18']Czesc braciszku:)[/quote] czesc siostrzyczko :) [quote name='Rinuś'][I][B]Ewa a Ty wiesz że masz barat geja??[/B][/I][/quote] wiem [quote name='olekg18']Wie..........................[/quote] no wlasnie wiem [quote name='bonita']Cze Ewa :loveu:[/quote] cze:loveu: [quote name='paula_z']Cześć córcia :multi: Paskudna ta ranka :-( Niech się goi szybko :kciuki:[/quote] witaneczko :) dziekujemy za kciukaski :p dzis Tigra zapomniala o łapce i mi wybiegła z klatki z zaczela biec do auta:evil_lol: gdybyscie widziały jej minke jak zobaczyła ze nigdzie nie jedziemy:placz::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)u mnie na liczniku twoja 600 stronka:p :knajpa::knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] ooo t o pijemy :multi::drink1::cunao::drink1: Quote
basia2202 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti: witaneczko z wieczora:cool3: ojojj a cos ty taka podłamana??[/quote] ech.. zajrzyj do nas to poczytasz.. za dużo to pisania... ale.. już mi lepiej trochę:) p.s. Ewcia.. chodź nowe foty zobaczysz!!:) i kociamber się u nas pojawił:) Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='basia2202']ech.. zajrzyj do nas to poczytasz.. za dużo to pisania... ale.. już mi lepiej trochę:) p.s. Ewcia.. chodź nowe foty zobaczysz!!:) i kociamber się u nas pojawił:)[/quote] zaraz do was wpadne:cool3: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/32/5a1f851b534a8acb.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/32/1e70e7bafaf843fc.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/32/a4c2d050734f2ede.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/32/0d8a76ac3deaf21b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/32/1f13a065ba149f77.jpg[/IMG][/URL] Quote
goldenka245 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Chciałam powiedzieć, że masz ładnego psa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha xd spać mi sie chce ;P Quote
Rinuś Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='goldenka245']Chciałam powiedzieć, że masz ładnego psa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha xd spać mi sie chce ;P[/quote] [I][B]nie dosyć że wszystkim sie podlizuje to jeszcze pomyliła psa ze skunksem :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
goldenka245 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]nie dosyć że wszystkim sie podlizuje to jeszcze pomyliła psa ze skunksem :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] Kto jeszcze chętny na mój wpis do swojej galerii? Dziś wyjątkowo gratis:diabloti: Normalnie 50zł więc jaka okazja :D Effka 50zł za wczorajszy wpis, Kasssia tak samo :D:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts