Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mona w tej chwili jest w lecznicy.

Z braku czasu nie jeżdżę od jakiegoś czasu do Azylu, zresztą po ostatnich żenujących plotach jakie na swój temat usłyszałam raczej na wizytę w Azylu ochoty nie mam, więc nic więcej o suni powiedzieć nie mogę. Gosia jest wolontariuszką w Azylu, pytania kierujcie do niej.

Posted

przy podnoszeniu coś ją bolało pojechała do weta (prawdopodobnie zjadła gdzieś kawałek wykałaczki) i teraz ma założony sączek
wiem że napisałam strasznie ogólnie ale tylko to pamiętam :oops: bo wczoraj w schronisku było straszne zamieszanie i pracownicy mówili mi tak na szybko

Posted

Przeraża mnie coraz bardziej to w jakie potwory zmienia się coraz wiecej ludzi. Dziś zadałam sobie pytanie czy to kolejny stopień ewolucji człowieka, czy tak to ma wyglądać ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Mam nadzieję że jednak nie, że dobrzy, prawdziwi ludzie nie ulegną nigdy tej przemianiei że coś będzie ich chronić

Jak można kolejny przypadek oddania psiaka bo co? znudził sie, niepotrzebny, nasikał w domu. ugryzł kogoś ? nic z tego nie jest powodem do oddania psiaka, więc jestem ciekawa co yuyaj było przyczyną

Posted

Iljova, powodem oddania było pogorszenie sytuacji finansowej. Na ile jest to realny powód nie wiadomo, jak przy każdym zwrocie z adopcji.

Biedna Monia, całe życie ma pod górkę :( Ulica, schronisko, byle jaki dom, znów schronisko i jeszcze ta lecznica :( Mam nadzieję, że w nagrodę za to wszystko znajdzie wreszcie odpowiedzialny dom...

Trochę zaoffuję...
Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354
Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-(