koosiek Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Póki co nic więcej nie wiem. Spytałam na wątku azylowym. Quote
gosia1701 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Perełka (Mona Liza) jest obecnie w azylu pani stwierdziła że nie ma pieniędzy na jej utrzymanie :( jest chudziutka :( ale bardzo grzeczna Quote
Igam Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Mały piesek, dużo na pewno nie jadała... Choć jak chudziutka to chyba jednak bywała głodna :( Każdy pretekst dobry :( Quote
Aimez_moi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 O mamuniu....... taka sliczna i mala sunieczka..... Koosiek i co teraz?...... Jakies deklaracje zbieramy? Quote
Aimez_moi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Koosiek....bardzo Cie prosze.....dowiedz sie jak mozesz co z mala..... Quote
koosiek Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Mona w tej chwili jest w lecznicy. Z braku czasu nie jeżdżę od jakiegoś czasu do Azylu, zresztą po ostatnich żenujących plotach jakie na swój temat usłyszałam raczej na wizytę w Azylu ochoty nie mam, więc nic więcej o suni powiedzieć nie mogę. Gosia jest wolontariuszką w Azylu, pytania kierujcie do niej. Quote
feliksik Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 o kurcze MOna wróciła - jak można po półtora roku oddać psa - co za nieodpowiedzialność Quote
Aimez_moi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Co sie stalo? Jest leczona?...jest chora czy zaglodzona? Quote
gosia1701 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 przy podnoszeniu coś ją bolało pojechała do weta (prawdopodobnie zjadła gdzieś kawałek wykałaczki) i teraz ma założony sączek wiem że napisałam strasznie ogólnie ale tylko to pamiętam :oops: bo wczoraj w schronisku było straszne zamieszanie i pracownicy mówili mi tak na szybko Quote
Aimez_moi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Super, ze jestes i w ogole mamy jakies wiadomiosci.......:) Quote
Energy Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Biedna mała:-( Czy ona miała operację, bo sączki to raczej po się zakłada, chyba? Quote
Aimez_moi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Raczej tak....... Jakos dziwne to wszystko...... Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Przeraża mnie coraz bardziej to w jakie potwory zmienia się coraz wiecej ludzi. Dziś zadałam sobie pytanie czy to kolejny stopień ewolucji człowieka, czy tak to ma wyglądać ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Mam nadzieję że jednak nie, że dobrzy, prawdziwi ludzie nie ulegną nigdy tej przemianiei że coś będzie ich chronić Jak można kolejny przypadek oddania psiaka bo co? znudził sie, niepotrzebny, nasikał w domu. ugryzł kogoś ? nic z tego nie jest powodem do oddania psiaka, więc jestem ciekawa co yuyaj było przyczyną Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Iljova, powodem oddania było pogorszenie sytuacji finansowej. Na ile jest to realny powód nie wiadomo, jak przy każdym zwrocie z adopcji. Biedna Monia, całe życie ma pod górkę :( Ulica, schronisko, byle jaki dom, znów schronisko i jeszcze ta lecznica :( Mam nadzieję, że w nagrodę za to wszystko znajdzie wreszcie odpowiedzialny dom... Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To smutne :-( Ale wierzę, że znajdzie się domek dla niej najwspanialszy i NA ZAWSZE :-) Quote
Aimez_moi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To sliczna sunieczka......:) Juz wiadomo jak tam Jej zdrowko? Quote
Recommended Posts