feliksik Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 a gdzie ona pójdzie po tej lecznicy? ma jakieś DT? Quote
gosia1701 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='feliksik']a gdzie ona pójdzie po tej lecznicy? ma jakieś DT?[/QUOTE] Perełka po pobycie w lecznicy wróci do azylu :( Quote
Iljova Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 to smutne :-( ,że po takim czasie będzie musiała wrócić do schroniska :-( Quote
Aimez_moi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pewnie nie mamy szans aby Ja umiescic gdzies w hoteliku? Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja bym ja widziala w fajnym hoteliku..... czekajaca na domek....:) Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Tak tylko w tych fajnych ciężko o miejsce teraz :-( Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 o to chodzi żę z kasą cięzko, a jak by już była to ciężko z fajnym miejscem, ale to nie znaczy że nie warto próbować Quote
feliksik Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='gosia1701']Perełka po pobycie w lecznicy wróci do azylu :([/QUOTE]nie wyobrażam jej sobie nawet w hoteliku. to co przeżyła wcześniej na ulicy i teraz po oddaniu - musi znaleźć DT minimum. Róbmy ogłoszenia może Quote
koosiek Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Inna sprawa, że Mona może jakichś świetnych warunków w schronisku nie ma, ale krzywda jej się nie dzieje... Chyba nie ma sensu wyciągać jej do hotelu i zajmować miejsce psu, który realnie może potrzebować pomocy? Jeżeli już, to na tymczas... I ogłoszenia, tak, jak napisała Feliksik. Quote
Aimez_moi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Jasne.....macie racje....:) Ogloszenie....ogloszenia.... teraz najwazniejsze...a zdjecia malej jakies aktualne? Quote
feliksik Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='anita_happy']DZIZAS!!cholera!!!jasna... właśnie anitka, ona była jednym z pierwszych szydłowiaków, którym sie pomogło i znowu wraca. a było tak dobrze Quote
anita_happy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='feliksik']właśnie anitka, ona była jednym z pierwszych szydłowiaków, którym sie pomogło i znowu wraca. a było tak dobrze[/QUOTE] czy mozna liczyc na jakieś nowe foty MONY? ja jak bede w Wawie to podjade do Falenicy...ale teraz jestem w szydłowcu... cholerka...trzeba jej DT szukac w Wawie... jak mi jej żal potwornie!!zaciązona pojechała do Azylu...ja ją znam z ulicy :( Quote
Iljova Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Będzie miała jeszcze wspaniały domek , wierze w to :-) Quote
Igam Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Chciałam porobić ogłoszenia i porozwieszać. Może komuś wpadnie w oko... Gdzie ona teraz będzie? W Azylu w Falenicy? Kogo kontakt można podawać w ogłoszeniach? Czy można wiedzieć ile mniej więcej waży i czy dalej jest spokojna i OK do psów? Quote
gosia1701 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Igam']Chciałam porobić ogłoszenia i porozwieszać. Może komuś wpadnie w oko... Gdzie ona teraz będzie? W Azylu w Falenicy? Kogo kontakt można podawać w ogłoszeniach? Czy można wiedzieć ile mniej więcej waży i czy dalej jest spokojna i OK do psów?[/QUOTE] Perełka jest w azylu kontakt 501 258 303 dalej jest spokojna i lubi inne psy nie wiem ile teraz waży ale nie wiem czy nie lepiej będzie z ogłoszeniami poczekać aż będą nowe zdjęcia Perły Quote
Igam Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ja chciałam pare powiesić tam gdzie psiarze na spacery chodzą, to nowe zdjęcie nie jest aż tak ważne jak przy ogłoszeniach w internecie. Tak sobie myślę ;) Quote
Aimez_moi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jak tam mala? Jak zdrowko i jak sie odnajduje w nowej sytuacji? Quote
koosiek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Proszę, zerknijcie na wątek szczeniaka, który w niedzielę przepadnie na giełdzie: http://www.dogomania.pl/threads/207719 :( Quote
Recommended Posts