Jump to content
Dogomania

Śliczny łaciatek- mix basseta, jamnika, beagla? BIGOSIK cierpi...!!!

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Wczorajszy DROPSIK ;) Najpierw darł mordeczkę na kolegę, którego miziałam, a potem jak usłyszał 'Drops, spokój!' to popatrzył i aż się zamyślił hehe :D

...a wyglądało to tak:

Posted

Bardziej chodziło też o to, że dominant, czy coś w tym stylu... hehehe Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, aby pies tej wielkości mógł sterroryzować domowników :D :D :D

Posted

dziewczyny a to jest wątek Bigosa czy Dropsa?
bo w sumie są dwa takie bardzo podobne do siebie psy w schronisku i jedengo z nich (tego ktory wrócił z adopcji nazywają w schronisku Bigos i to jakby ten ze zdięć, a tego drugiego Drops)

Posted

kikou napisał(a):
jego aktualny numer to: 1357/09

teraz zerknęłam na początek tematu i widze że to wątek Bigosa jednak... to dlaczego piszemy teraz o nim Drops? i nu,mer jest w pierwszym poście nieaktualny jeśli nawet ktoś zapyta w schronisku o ten numer powiedzą, zgodnie z prawdą że pies adoptowany, bo jak go oddali po paru dniach dostał przecież inny numer...

Posted

Dziewczyny to ja z tego co widzę to jest wątek Bigosa, Drops siedzi w innym boksie, faktycznie są do siebie podobne. Dropsik będzie zgłoszony przez Iwe do Niemiec. Nie udało mi się go wyciągnąć do zdjęć, bo nie było Pana Wiktora, albo był tylko gdzieś się zaszył.

• 2 months later...
  • 1 month later...