Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daisy ma ok. 2 lata. Waży ok. 30 kg. Jest dużym średniakiem. :lol:
Od kilku dni kręciła się w jednym miejscu, wychodząc na drogę, spoglądała wprost w oczy kierowców jakby oczekiwała, że w końcu zobaczy te oczy, które zna. Nie doczekała się.

Z wywiadu wynika, że ktoś porzucił ją tydzień temu.
Sunia jest po szczeniakach.
Garnie się do domu. Nie drapie w drzwi, ale skacze na klamkę próbując je otworzyć.
Na reprymendę reaguje od razu.

Nie zna komend, ale bardzo stara się przypodobać człowiekowi.
Jest dość ruchliwa. Uwielbia spacery. Nieźle chodzi na smyczy.

Bardzo dobrze reaguje na dzieci.
Nie wpada w złość na widok innych psów.
Nie mam pojęcia dlaczego ludzie pozbywają się takich psów !!!

Jest odpchlona i odrobaczona, czeka na dom w Miliczu(dolnośląskie).

Kontakt:
Elza 692438657

Posted

beka napisał(a):
A u Ciebie Elza kolejna piekność.
Ja też nie rozumiem dlaczego pozbywają się psów i to jeszcze takich:shake:

Dzięki, że zajrzałaś.:p
Możesz poporosić kogoś o inne ogłoszenia ? Ciebie wysłuchają... ;)

• 2 weeks later...
Posted

O kurcze. A myslalam ze tam gdzie jest to sie uda ja jako na DT przetrzymac. No ale moze i schron lepszy. Ona jest ladna do schronu ludzie mimo wszystko przychodza Jest mloda ktos ja wypatrzy. A tu jak widac cicho i glucho bylo. Na dogo to czasem mi sie wydaje, ze jak sytuacja nie jest beznadziejna to malo kto sie interesuje. Ratujemy psy 17 letnie bez siersci z rakiem i bog wie czy m jeszcze pakujac w nie kupe kasy a potem zdrowym mlodym psom nie ma kto i za co pomagac. Przepraszam za wylanie zalow ale tak czasem mam wrazenie ze gdzies sie pogubilismy w tym pomaganiu.

Posted

[quote name='graynew'] Ratujemy psy 17 letnie bez siersci z rakiem i bog wie czy m jeszcze pakujac w nie kupe kasy a potem zdrowym mlodym psom nie ma kto i za co pomagac. Przepraszam za wylanie zalow ale tak czasem mam wrazenie ze gdzies sie pogubilismy w tym pomaganiu.

Otóż to !

Agata, a kto ma je ogłaszać ?
Ty wiesz w jakim tempie biegnie moje życie. Czasem sama się dziwię jak to się dzieje, że ze wszystkim nadążam... :(

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Otóż to !

Agata, a kto ma je ogłaszać ?
Ty wiesz w jakim tempie biegnie moje życie. Czasem sama się dziwię jak to się dzieje, że ze wszystkim nadążam... :(

Nie atakuję cie , tylko pytam.
Wyadoptowałabym taka piękna sunie, gdybym miała jakiś kojec. niestety nie ma. właśnie jade na interwencje do zagłodzonego biedaka. taki rodzaj śmierci wybrali mu "państwo" za lata służby. Nie wiem co z nim zrobię.
nawet nie mogę założyć wątku, bo mnie wywala.