Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dotarłem do Sabinki. Miejmy nadzieje, że się uda wszystko. Quote
Basia1244 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jak sunia po sterylce? Dom na nią nadal czeka? Quote
GoskaGoska Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 tez bym chciala cos wiedziec - najbardziej co ze sterylką . Pozniej sms napiszę do tej Pani czy się dogadała z Figą, zeby sunie do Oleśnicy czy Psiego Pola podrzuciała. Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No i ja tez cekam na dobre wieści...28 to juz dzis..w zasadzie nawet wczoraj:D Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dzisiaj dzwoniła do mnie Figa - była w autobusie, jechała po sunię.. ale ... nawet nie wiedziała po jaką. Nie miała pojęcia ani jak wygląda Saba, ani w jakim jest boksie. Ja też nie wiedziałam, że ta DONKa to Saba...że to O NIĄ chodzi.Nie mogłam pomóc.Mam nadzieję, że wszystko się udało... Kurcze, dziewczyny- następnym razem dopinajcie wszystko na ostatni guzik bo potem jest chaos Quote
xmartix Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ale Aga na wątku jest jej nr schroniskowy... zazwyczaj się spisuje... Quote
GoskaGoska Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 sms do mnie mozna pisac - ja mowila zawsze ze sabinka a nie saba- a w schronie Sabinka kojarzą - bo to schroniskowe imię- zresztą jedna suka owczarka miala sterylkę. Nie wiem czemu powstał problem, tym bardziej ze Pani miała jej nr schroniskowy. Pani miala albo sama po nią przyjechać - albo do Figi dzwonić - nie wiem czemu bylo zamieszanie. Quote
GoskaGoska Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 chyba się udalo, bo Pani napisala , ze Sabinka szczeka , je normalnie - więc chyba nie zachowuje się jakoś nienormalnie. W srodę będę juz w PL to zadzwonię i się dowiem więcej Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 To cudne wiadomści w takim razie..i wyglada na szczesliwe zakonczenie????Pozczekamy jeszcze "chwilke" na szampana:D Quote
xmartix Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gosia doleci do Polski to się pewnie dowie :) Quote
GoskaGoska Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 wyslalam do Pani moje maila to ma mi wysłać potem zdjęcia. Najwyrażniej tak żle działało na nią schronisko, bo na podwórku się zachowuje zupałnie normalnie zresztą przytoczę wieści od Pani: radoscią informuję że Sabinka odnalazła się w nowym domu,mieszka w Aleksandrii u moich przyjaciół, w ciągu dnia przebywa w kojcu ale co rano robi ochód posesji z gospodarzem natomiast nocą wraz ze swym nowym kolegą Aleksem( owczarek kaukaski ) otacza opieką cała posesję.A propos Aleksa-ten misiowaty olbrzym przywitał sunię pomrukiem niedzwiedzia,trochę mnie to zaniepokoiło ale już następnego dnia kiedy psy miały okazję poznać się bezpośrednio Aleks zchowywał się jak dzentelmen,nawet zrezygnował z nocnego zwiedzania okolicy co do tej pory robił namiętnie.Saba okazała się psem bardzo czujnym,każda osoba albo i kot(jest ich tam 9) zostaje obszczekana ale znajomi zauważyli że wiekszym zaufaniem darzy kobiety. Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No to chyba wszystko dobrze. Można się cieszyć. Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='GoskaGoska']wyslalam do Pani moje maila to ma mi wysłać potem zdjęcia. Najwyrażniej tak żle działało na nią schronisko, bo na podwórku się zachowuje zupałnie normalnie zresztą przytoczę wieści od Pani: radoscią informuję że Sabinka odnalazła się w nowym domu,mieszka w Aleksandrii u moich przyjaciół, w ciągu dnia przebywa w kojcu ale co rano robi ochód posesji z gospodarzem natomiast nocą wraz ze swym nowym kolegą Aleksem( owczarek kaukaski ) otacza opieką cała posesję.A propos Aleksa-ten misiowaty olbrzym przywitał sunię pomrukiem niedzwiedzia,trochę mnie to zaniepokoiło ale już następnego dnia kiedy psy miały okazję poznać się bezpośrednio Aleks zchowywał się jak dzentelmen,nawet zrezygnował z nocnego zwiedzania okolicy co do tej pory robił namiętnie.Saba okazała się psem bardzo czujnym,każda osoba albo i kot(jest ich tam 9) zostaje obszczekana ale znajomi zauważyli że wiekszym zaufaniem darzy kobiety. To gdzie sunia jest?????Nie w POlsce??????No ale tak czy siak- szampana chyba czas otworzyc:) Quote
GoskaGoska Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 w Polsce w Polsce, ta miejscowosc się tak nazywa :) Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='GoskaGoska']w Polsce w Polsce, ta miejscowosc się tak nazywa :)[/QUOTE]Hihihih..no naparwdę....niezła zmylka..Aleksandria.....no no....mysle sobie..gzdiez to wywialo nasza Oneczkę...:):) Quote
GoskaGoska Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ja dostalam od Pani posredniczácej smsa z zyczeniami musze sie o fotki upomniec :) Quote
Recommended Posts