Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie Figa - była w autobusie, jechała po sunię.. ale ... nawet nie wiedziała po jaką.
Nie miała pojęcia ani jak wygląda Saba, ani w jakim jest boksie.
Ja też nie wiedziałam, że ta DONKa to Saba...że to O NIĄ chodzi.Nie mogłam pomóc.Mam nadzieję, że wszystko się udało... Kurcze, dziewczyny- następnym razem dopinajcie wszystko na ostatni guzik bo potem jest chaos

Posted

sms do mnie mozna pisac - ja mowila zawsze ze sabinka a nie saba- a w schronie Sabinka kojarzą - bo to schroniskowe imię- zresztą jedna suka owczarka miala sterylkę. Nie wiem czemu powstał problem, tym bardziej ze Pani miała jej nr schroniskowy. Pani miala albo sama po nią przyjechać - albo do Figi dzwonić - nie wiem czemu bylo zamieszanie.

Posted

wyslalam do Pani moje maila to ma mi wysłać potem zdjęcia. Najwyrażniej tak żle działało na nią schronisko, bo na podwórku się zachowuje zupałnie normalnie zresztą przytoczę wieści od Pani:
radoscią informuję że Sabinka odnalazła się w nowym domu,mieszka w Aleksandrii u moich przyjaciół, w ciągu dnia przebywa w kojcu ale co rano robi ochód posesji z gospodarzem natomiast nocą wraz ze swym nowym kolegą Aleksem( owczarek kaukaski ) otacza opieką cała posesję.A propos Aleksa-ten misiowaty olbrzym przywitał sunię pomrukiem niedzwiedzia,trochę mnie to zaniepokoiło ale już następnego dnia kiedy psy miały okazję poznać się bezpośrednio Aleks zchowywał się jak dzentelmen,nawet zrezygnował z nocnego zwiedzania okolicy co do tej pory robił namiętnie.Saba okazała się psem bardzo czujnym,każda osoba albo i kot(jest ich tam 9) zostaje obszczekana ale znajomi zauważyli że wiekszym zaufaniem darzy kobiety.

Posted

[quote name='GoskaGoska']wyslalam do Pani moje maila to ma mi wysłać potem zdjęcia. Najwyrażniej tak żle działało na nią schronisko, bo na podwórku się zachowuje zupałnie normalnie zresztą przytoczę wieści od Pani:
radoscią informuję że Sabinka odnalazła się w nowym domu,mieszka w Aleksandrii u moich przyjaciół, w ciągu dnia przebywa w kojcu ale co rano robi ochód posesji z gospodarzem natomiast nocą wraz ze swym nowym kolegą Aleksem( owczarek kaukaski ) otacza opieką cała posesję.A propos Aleksa-ten misiowaty olbrzym przywitał sunię pomrukiem niedzwiedzia,trochę mnie to zaniepokoiło ale już następnego dnia kiedy psy miały okazję poznać się bezpośrednio Aleks zchowywał się jak dzentelmen,nawet zrezygnował z nocnego zwiedzania okolicy co do tej pory robił namiętnie.Saba okazała się psem bardzo czujnym,każda osoba albo i kot(jest ich tam 9) zostaje obszczekana ale znajomi zauważyli że wiekszym zaufaniem darzy kobiety.
To gdzie sunia jest?????Nie w POlsce??????No ale tak czy siak- szampana chyba czas otworzyc:)

Posted

[quote name='GoskaGoska']w Polsce w Polsce, ta miejscowosc się tak nazywa :)[/QUOTE]Hihihih..no naparwdę....niezła zmylka..Aleksandria.....no no....mysle sobie..gzdiez to wywialo nasza Oneczkę...:):)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...