mc_mother Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 I jak tam nasz podopieczny? "Rozbuchał" się?:evil_lol: Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja nic nie wiem, mam nadzieje, ze luka da nam znac ???? Quote
luka1 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 a zapomniałam wczoraj napisać bo na działce internet mi sie zapodział. Pani dzwoniła, już wszystko zaczyna być cacy. Psisko zaczyna czuć się jak u siebie. Wchodzi do domu juz nie tylko przez garaz ale nawet frontowymi drzwiami, biega po działce i szczeka na przechodzących ludzi. Narazie bardzo lubi swojego pana - chyba go sobie wybrał. Z córką narazie sie nie zaprzyjaźnił, ale państwo nie chcą go na siłę do niej przekonywać. Sunia też narazie z daleka. Czyli wszystko pozytywnie idzie ku barzo dobremu. Houk. Quote
luka1 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 a i jeszcze bazarek, gdzie mozna kupić fajne czytanie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174608-ksiAE-A-ki-Agatha-Christie-Do-6-12-2009[/URL] i pomóc naszym psiakom a jest ich chyba ze 60 Quote
mojamisia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 To znaczy ,że proces "rozbuchania" się zaczął:evil_lol: ciekawe jak się rozwinie?:p Powodzenia Lukas:loveu: Quote
Recommended Posts