Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

białe futerko mam w paszczy i w oczach i na ubranku i ten wspaniały zapaszek - hhmm miodzio:angryy:

Widać nie dość było latania za pieskiem z miską i łapanie sików. Musiał mnie jeszcze osr...ć.

Posted

luka1 napisał(a):
jakie FE, było mi z Lukasem na kolanach tak ciepło że prawie przysnęłam, tylko jak ja się z siersci odczyszczę to nie wiem

A ja nie wspomnę o siedzeniach :crazyeye: :flaming:

Posted

Ziutka napisał(a):
:mad: :mad: :mad: fe Lukasek...fe :talker:

Kupki maja to do siebie ze pachną niezbyt przyjemnie , ciotki mówię o "wszystkich kupkach".:evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
jakie FE, było mi z Lukasem na kolanach tak ciepło że prawie przysnęłam, tylko jak ja się z siersci odczyszczę to nie wiem

Może go Luka za mocno scisnęłaś?;)

Posted

elmira napisał(a):
Może go Luka za mocno scisnęłaś?;)

no i Luka wyszło "szydło z worka" :diabloti:
przyznaj sie Luka, że Ci sie spać po drodze zachciało, a tu takie puchate cudo na kolanach, wkleiłaś się za mocno i bęc.....:oops:

Posted

Szarotka napisał(a):
A jaki on jest i wogole cos wiecej, bo mam mala wyobraznie :roll::roll::roll:

Psisko jest spokojne, ale dziś dostał gotowanego kurczaka i kiedy wchodziłam do boksu zaczął warczeć. Na inne psy nie zwraca uwagi - nie jest agresywny, chyba że mu do michy zagląda. Czyli narazie broni michy.
Pies wyraznie jest osłabiony. Pierwsze dni gdy się podnosił - sikał, teraz zaczyna to kontrolować - podnosi troszeczkę łapę, a nie leje rozkraczony.
W sobotę znowu czeka mnie gimnastyka wcelu złapania moczu do badania.

Posted

dziś kolejne badania. Znowu pogoń za psem z miską zeby złapać mocz. Pobrano krew do badania, w poniedziałek wyślę kupsko. Nie wiem jak to wszystko ogarnę finansowo. Kasa Fundacji zamienia sie w czarną dziurę a moje konto osobiste - lepiej nie mówić.