Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domek dzwonił, domek zadeklarował sie przyjechać po Lukasa. Myślę, że wizyta to czysta formalność. Ja juz się cieszę ( albo nie, lubię skurczybyka)

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mc_mother']Ale się miło do Was zagląda :) Takie dobre wieści:)
Dzięki za opiekę nad Lukaskiem:) Dziś dostaniecie przelew:)[/QUOTE]
Beatko już wysłałam nr. konta :)
Bardzo Wam dziękujemy :):):)

Posted

[quote name='malibo57']A jasna cholera! Przepraszam.. Nie Było mnie cały wieczór, wracam, a tu..zero informacji:( No, już nic nie rozumiem..[/QUOTE]
Napewno jutro sie cos dowiemy :):)

Posted

[quote name='Renata5']Tu tez ktoś widział psa podobnego do OP.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174380-A-YRARDA-W-wielka-proA-ba-o-pomoc-Wychudzony-pies-na-dworcu-PKP-ChociaA-nakarm[/URL][/QUOTE]
Właśnie chciałam wkleić ten wątek...to też podhalan...

Posted

[quote name='malibo57']Cześć Ziutek! Właśnie próbuję Dużą obudzić:)[/QUOTE]
hejka :) próbuj...próbuj... ;)
Podesłałam też wątek do naszych ciotek od podhalanów

Posted

Już po spotkaniu:) Domek jest ekstra, ludzie mocno zakręceni na punkcie zwierząt, z dużym doświadczeniem. Jutro przyjeżdżają po Lukasa:)
W domku jest sunia nowofundland, łagodności wielkiej - aktualnie łazi po niej 6 rudych kocurków, które państwo dostali w prezencie razem z rudą kotką (ukryte w jej brzuszku). Kocurki, to jeszcze jeden przypadek klonów - są wszystkie jednej płci i wszystkie identyczne. Większość ma już zaklepane domki.
Z Lukasem będą mieszkać jeszcze ptaszki, świnka morska i pewien pan w terrarium. Kasia nie wiedziała, co to za stwór - olbrzymia zielona jaszczurka.
To sie ucieszmy!:cunao::cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

no ze zdjęciami trzeba do Pani apelować, ale yslę ze nie będzie problemu. Tak więc jak dobrze pójdzie jutro stracę kolejnego psiaka. ale oczywiscie się bardzo cieszę.