BoUnTy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [FONT=Arial Narrow]MILVA [NORA] ma ok.. 14 mcy. Jest średniej wielkości suczką, wys. 40 cm.[/FONT][FONT=Arial Narrow] Została znaleziona na początku października w Dąbrowie Górniczej [/FONT][FONT=Arial Narrow]na ulicy Gwardii Ludowej. Biegała po ulicy, wiec litościwa dusza dała jej [/FONT][FONT=Arial Narrow]jeść i pić i tak Milva znalazła pierwsze przytulisko. Nie mogła jednak tam [/FONT][FONT=Arial Narrow]zostać na stałe. Teraz ma dom tymczasowy, w którym spokojnie czeka na [/FONT][FONT=Arial Narrow]dom stały. Jest wysterylizowana., zachowuje czystość w domu.[/FONT][FONT=Arial Narrow] Milva jest żywiołowym psem, może być w domu z podrastającymi dziećmi, [/FONT][FONT=Arial Narrow]z którymi będzie mogła biegać. Nadaje się zarówno do mieszkania jak do [/FONT][FONT=Arial Narrow]domku z ogrodem.[/FONT][FONT=Arial Narrow] Telefon kontaktowy w sprawie adopcji[/FONT][FONT=Arial Narrow]: [/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Narrow]506198410[/FONT] [/FONT] Quote
BoUnTy Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Będą te ze strony, ja tż moge do dobermanicy wpaśc i jakies porobić ]:-> Ze strony będą wieczorkiem, bo tutaj w pracy nie mam jak zgrac na fotosik :/ Quote
BoUnTy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Laro - tutaj masz zdjęcia: [URL="http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/milva-biegajaca-po-drodze,195.html"]Milva - biegająca po drodze - FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT[/URL] Czy ktoś może je tutaj przekleić bo ja nie umiem ich wkleić :/ Coś mi fotosik nie chce działać... [B][COLOR=Red]Numer do ogłoszeń: 694 116 382 [/COLOR][/B][COLOR=Black]Laruś mogłabys się tym zająć? Ja zajme sie Alanem...[/COLOR][B][COLOR=Red] [/COLOR][/B] Quote
dobermanica1987 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 witajcie to znow ja:evil_lol:Milva-Nora czuje sie swietnie az za bardzo:evil_lol:spi tylko i wylacznie w moim lozku do ktorego przynosi wszystko co jej ...smycz zabawki ... i nie jej czyli moje ciuchy:evil_lol:jest kochanym malym psiakiem ale jest troche wystraszona nie wiem co jej sie wczesniej stalo ale wg mnie byla bita poniewaz boi sie kazdego gwaltwnego ruchu:-(Norka akceptuje inne psy koty :loveu:chcac wyjsc na dwor Norka przynosi smycz:evil_lol:do tego nie brudzi i nie niszczy w domu:cool3: Quote
__Lara Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [B]dobermanica,[/B] fajnie, że jeszcze coś o niej napisałaś :) dziś będą ogłoszenia :) Zdjęcia: [IMG]http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/files/milva%20%281%29s.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/files/milva%20%282%29s.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/files/milva%20%283%29s.jpg[/IMG] Quote
dobermanica1987 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 oj o ten malej mozna pisac duzo ...chociaz jest u mnie kilka dni:evil_lol:ta mala jest poprostu swietna....mialam juz wiele psiakow na tymczasie ale ona jest wyjatkowa:evil_lol:jest tak kochanym i zabawnym psem .....jestem za tym zeby trafila do domu gdzie bada dzieci i wygodne lozko:evil_lol: Quote
__Lara Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Przepraszam Was, że nie ma jeszcze ogłoszeń... zaraz robię. Ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.p lwww.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.topogloszenia.pl www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aleogloszenia.pl www.aloge.pl adpost.pl Quote
dobermanica1987 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Norka to niezla rozrabiak ciage chce sie bawic:evil_lol: Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dobermanica1987 napisał(a):Norka to niezla rozrabiak ciage chce sie bawic:evil_lol: To chyba dobrze :lol: że jest taka rozrywkowa :evil_lol::diabloti::p Quote
BoUnTy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Czy ktoś móglby Norce zrobić allegro? Quote
__Lara Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 BoUnTy napisał(a):Czy ktoś móglby Norce zrobić allegro? JA!!! :lol: tylko jakie? bo jak wyróżnione to potrzebny sponsor :razz: Quote
dobermanica1987 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Z Norki to maly uciekinier ... :mad:zrobcie jej prosze ogloszenia ona zasluguje na super domek najlepiej z dzieciakami ... Quote
BoUnTy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Larcia już zrobiła jej mase ogłoszeń: http://www.dogomania.pl/forum/13451313-post10.html Tylko allegro brakuje, ale nie ma sponsora... :( Quote
dobermanica1987 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Norka co ty ropnisz na 3 stronce?juz mi na 1!!!!!! Kochni Norka jest swietna moze to potwierdzic AMIKAT i Ojciec:-)ten dzieciak jest slodziutki :loveu:na scc juz ja sie postaram zeby trafila to swietnego domku:eviltong: Quote
BoUnTy Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 _Laro to moze zrobić zwykłe allegro? Czy ktos sie interesuje małą? Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='BoUnTy']_Laro to moze zrobić zwykłe allegro? Czy ktos sie interesuje małą? Mogę zrobić ;) Edit: allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=824622155 Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A tu też cisza domkowa to się spotkamy na akcji w Silesii. Quote
dobermanica1987 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no wkoncu udalo mi sie zalogowac na dogomani...:mad:Norka ma sie swietnie mam nadzieej ze na acji uda jej sie znalesc swietny domek jedyna smutna wiadomosc jest taka ze wg mnie po zle zrobionej sterylce zyskoczyla jej przepuklina:shake:za kilka mies znow trzeba bedzie ja ciachnac:-( Quote
Recommended Posts