__Lara Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dobermanica1987 napisał(a):no wkoncu udalo mi sie zalogowac na dogomani...:mad:Norka ma sie swietnie mam nadzieej ze na acji uda jej sie znalesc swietny domek jedyna smutna wiadomosc jest taka ze wg mnie po zle zrobionej sterylce zyskoczyla jej przepuklina:shake:za kilka mies znow trzeba bedzie ja ciachnac:-( Ojej :( to niedobrze :( Quote
__Lara Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 I jak się dziś czuje? w który dzień będziecie na akcji? :) bo będziecie? Quote
dobermanica1987 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Norka ma sie swietnie dzis pojechala do Klaudii na dt poniewaz udalo sie wyadoptowac ta 9 letnia Sare:multi:jesli nic sie nie zmieni to Norka bedzie na akcji najprawdopodobniej jutro a na 100%w niedziele:loveu: Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Norka ma domek, znalazła w sobotę :D :D :D Quote
Recommended Posts