Asia_Klero Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Chlopak ma nieaktualne allegro?..jesli robila je Justyna89to nie jest w stanie w najblizszym czasie go odnowic wiec trzeba sie postarac o nowe..:roll: Quote
Mysia_ Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='Asia_Klero']Chlopak ma nieaktualne allegro?..jesli robila je Justyna89to nie jest w stanie w najblizszym czasie go odnowic wiec trzeba sie postarac o nowe..:roll:[/quote] Tobi ma allegro robione przez Paros i chyba nawet ostatnio Bjutka go wrzuciła tez na allegro ;) Quote
Asia_Klero Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 mhm to dobrze bo sprawdzalam link na 1stronie nie dziala dlatego myslalam ze jest nieaktulane..:roll: Quote
Mysia_ Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Asia_Klero']mhm to dobrze bo sprawdzalam link na 1stronie nie dziala dlatego myslalam ze jest nieaktulane..:roll:[/quote] link już od dawna nie działa, bo Allegro za każdym razem trzeba odnawiać :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 mhm nie no ja tam nie wiem nie znam sie na tych linkach:evil_lol:to teraz powinien tam byc inny poprostu tak?:eviltong: oj taki glupol ze mnie nie po mamusi:eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Tobisiu.... Coś Tobi coraz bardziej utyka :-( Quote
pati_zabrze Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Mysia pokaż go prosze pani Gosi przy najbliższej okazji. Dobrze by było żeby zaczął coś dostawać na te łapki... :roll: Quote
Mysia_ Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='pati_zabrze']Mysia pokaż go prosze pani Gosi przy najbliższej okazji. Dobrze by było żeby zaczął coś dostawać na te łapki... :roll:[/quote] on jest cały czas na metacamie.... Quote
pati_zabrze Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Sandra mi mówiła ostatnio, że nic nie dostaje... :roll: ale skoro tak to super. Szkoda tylko że coraz bardziej utyka... :-( Może trzebaby było spróbować czegoś innego... :roll: Quote
Mysia_ Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='pati_zabrze']Sandra mi mówiła ostatnio, że nic nie dostaje... :roll: ale skoro tak to super. Szkoda tylko że coraz bardziej utyka... :-( Może trzebaby było spróbować czegoś innego... :roll:[/quote] Ostatnio czyli? Wiesz co, ale on już długo dostaje ten metacam, była nawet spora poprawa, tak jak Pani Gosia mówiła jak jest troche lepiej to mu robimy przerwę, ale już od jakiegoś czasu dostaje non stop, ale niestety przedwczoraj jak wychodził na wybieg to dość utykał :-( Quote
Bjuta Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Na wątku Rajevena jest długa dyskusja o bolących stawach i tam się pojawiła propozycja jakiejś kuracji. Przeklejam na wszelki wypadek. [quote name='anett'] jeżeli to zwyrodnienie stawów rewelacyjnie działa Zeel T firmy Heel - to złożony lek homeopatyczny nie obciąża organizmu; najskuteczniej podawać w zastrzykach - zwykłe podskórne można zrobić samemu; Zeel T stosowany w chorobie zwyrodnieniowej stawów - regeneruje chrząstki stawowe, hamuje postęp choroby zwyrodnieniowej, działa przeciwzapalnie i redukuje ból. Przywraca ruchomość stawów i usprawnia poruszanie się. Jest dobrze tolerowany i może być bezpiecznie stosowany w długotrwałej terapii. Nie wiem czy przypadkiem nie jest na receptę; znajoma po konsultacjach lekarsko-weterynaryjnych podawała swojemu pieskowi (duży, ONkowaty) serię 10 zastrzyków (1 ampułka 2ml) - psiak szybko stanął na nogi. Dziewczyny może warto spróbować? szczególnie jeżeli dotychczasowa terapia przynosi słabe efekty to warto powalczyć z czymś nowym. Aha, koszt 10 zastrzyków ok. 100zł [/quote] Quote
Bjuta Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tobi, buziaki w pycholek! Trzymaj się dzielnie!! Quote
maarit Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Tobi dawno mnie u Ciebie nie było ale widzę biedaczku że bez zmian:placz: Quote
Mysia_ Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 przecież on też zasługuje na domek :-( Quote
pati_zabrze Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Gonia13']Tobi dawno mnie u Ciebie nie było ale widzę biedaczku że bez zmian:placz:[/quote] Niestety u Tobisia już od ponad 6 lat nic się nie zmienia... :placz: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 chyba oprócz wieku i dolegliwości z nim związanych :-( i że stracił swoją wielką miłość Astunię... i chyba nadzieje też już stracił :-(:-(:-( Quote
pati_zabrze Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Być może Tobi już stracił nadzieje, ale my jej tracić nie możemy! Musimy mu jakoś pomóc i wierzyć, że kiedyś w końcu los się do niego uśmiechnie... Quote
rita60 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 O matko,tyle lat:-(zaznacze watek i bede do ciebie wpadac Tobi:roll: Quote
pati_zabrze Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 rita60 dziękuje, że zajrzałaś do Tobisia Zrobiłam nowy banerek, może ktoś wklei do podpisu...? :roll: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-tobi-prosi-o-dom-jego-ukochana-astunia-odeszla-za-tm-19713/"][IMG]http://images40.fotosik.pl/101/50bd15038d5e0c17.jpg[/IMG][/URL] 100 x 100 Quote
gonia66 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Taki śliczniasty piesio....kurcze....jeśli Kubuś pojdzie do domku, a będzie miejsce, to może dalibyśmy do Wiosenki Tobisia..???Kiedy odeszła Asta???:-(:-( Quote
pati_zabrze Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 gonia66 szczerze mówiąc po cichu marze o tym żeby wyciągnąć Tobisia chociaż do hoteliku... On nie jest już młody, nie wiadomo jak długo jeszcze pożyje... Asta odeszła tak nagle (w lipcu będzie 2 lata) nie chcę by i on musiał umierać w schronisku... :-( Nie wiem już co robić... Dziękuje, że wkleiłaś banerek do podpisu :Rose: Quote
rita60 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Jak wkleic banerek/tylko prosze drukowanymi:oops:/. Quote
pati_zabrze Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='rita60']Jak wkleic banerek/tylko prosze drukowanymi:oops:/.[/quote] Musisz wejść na swój panel użytkownika, edytować sygnaturę, skopiować banerek, wkleić i zapisać... Baner jest już podlinkowany, więc nie powinno być problemu ;) Witamy cioteczke agata51 :lol: Quote
Recommended Posts