Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozumiem tylko po prostu byłam ciekawa co się stało że taka decyzja została podjęta... czy to było tak że było wiadomo że będzie musiała zostać uśpiona ale jeszcze np. czekano na poprawę czy po prostu stało się coś co sprawiło że taka decyzja zapadła...

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku,spóźniłam się....bo zrobiłam banerki :-( ....
[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/4978/astaitobidi0.jpg[/IMG]

a drugi już inny:placz: :placz: :placz: ...

[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/3756/tobiza0.jpg[/IMG]

Może się przydam do czegoś:-( ...

Posted

[B][COLOR=darkorange]Piekne banerki:placz:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Zdaje mi sie że już od jakiegoś czasu myslano i godzono się z myślą ze trzeba będzie dokonać eutanazji ale teraz podobno gwałtownie jej się pogorszyło i klamka zapadła:shake::placz:[/COLOR][/B]

Posted

Nigdy wczesniej nikt nawet nie myślał, że Asta bedzie musiała zostać uśpiona, wiadomo, że się starzała, ale zyła i cieszyła się każdym dniem, jednak od wczoraj jest w bardzo cięzkim stanie, najprawopdobniej dostała jakiegoś wylewu, ponieważ ma sparaliżowaną jedną strone..... :-( :-( :-(

Marlena, śliczne banerki.....

Posted

jedyne co możemy dla niej zrobić to to, żeby odeszła w znanym jej miejscu (w schronisku, ktore przez wiele lat było dla niej domem) i przy ludziach, których kocha.... Dlatego czekamy do jutra, jak w schronisku bedzie Pani weterynarz, nie chcę jej stresować podróżą do lecznicy :shake:

Posted

Bo tak jest lepiej....:-( ....Nie można bezczynnie patrzyć na jej cierpienie.. trzeba jej ulżyć...za TM nareszcie będzie wesoła i szczęśliwa:placz: :placz: :placz: .
Okropne....pomyśleć,ze cierpi przez jednego człowieka,który ją porzucił... i on jest temu winien!!:angryy:

Posted

ja to rozumiem... ale ona jeszcze żyje a tu już tak jakby nie żyła.. to jest strasznie przygnębiające... :(
powinno się teraz temu komuś wysłać informację że Asta zostanie jutro uśpiona- przez niego :angryy: :placz:

Posted

[B][COLOR=darkorange]Boshe, żeby ona po smierci nawiedziła tego winnego, przez którego umiera w schronisku:shake:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Biedna suńka ale tak rzeczywiście będzie lepiej, za TM zazna szczęścia, którego nie zaznała za życia[/COLOR][/B]

Posted

Pewnie już nigdy nie dowiemy się kto był właścicielem Asty, ale pewnie już dawno zapomniał o jej istnieniu :-( :-( :-(
Astusiu trzymaj się.....

Posted

Biedna Asta :-( :-( Brak mnie słów.... :shake: ostatnio rzadziej zaglądałam, bo tyle psiaków potrzebowało ogłoszeń, ale Asta i Tobi ciągle mają aktualizowane ogłoszenia :roll:

Astuniu ............. :-( co będzie z Tobim :shake:

Posted

Boże jak mi chce sie ryczeć, jest mi potwornie przykro.Tak bardzo chciałam żeby Astunia znalazła domek, to tak bardzo boli.Jedno mnie cieszy, że Astunia nie będzie już cierpiała, będzie biegała szczęśliwa po tęczowych łąkach.Biedny Tobuś, jak on to zniesie:(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(