Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Cie Patryniu!!!

A co??? nie wolno??? :lol: :lol: :lol: tak...jakos wyszlo! w koncu mam trzy Yorkshire, wiec jestem tam gdzie powinnam!!! a Ty z tym wielkim psem to ....gdzie tu do maluszkow....wiem,wiem... kto Ty tu jestes....

Caluje Cie mocno!!!

Posted

Witaj Jussi :-)

Z tego co piszesz to rzeczywiscie musisz miec wspaniala gromadke cudownych Yoraskow :-)

Ja niestety moge pochwalic sie tylko jednym ;) Moze kiedys, gdy w koncu osiadziemy w naszym wymarzonym domku, sprawie sobie kolejne Szczescie :-)

Poki co podobnie jak i Ciebie, czeka nas wystawa w Warszawie. Pierwsza, miedzynarodowke w Krakowie mamy juz pomyslnie zaliczona i teraz spokojnie mozemy podchodzic do krajowek :-) Nie mniej z utesknieniem czekamy na mozliwosc pelnego korzystania z urokow swobodnego biegania po krzakach, bez koniecznosci na ciagle uwazanie na stan siersci :-?

pozdrawiam,

Posted

I ja witam posiadaczkę 3 yorasków :hand: !

Wind! Gratulacje dla Majeczki. Chciałam zobaczyć Was na żywo na ringu w Krakowie, ale niestety nie mogłam, bardzo żałuję :cry: . Wklej, proszę, na osłodę parę fotek Maji na ringu! :P :P

Posted

elena,

Wkleje, wkleje, ale tym czasem musze uporzadkowac fotki na nowym kompie, ktory wlasnie dostalam. Pozostala mi jeszcze instalacja wszystkich programow graficznych i adpatacja poczty. Jak tylko sie z tym uporam (czyli w nocy) to zaraz cos ciekawego wrzuce :-)

pozdrawiam,

Posted

Witaj Jussi! :) Mamy już na forum jedną posiadaczkę trzech yorków i jest mi bardzo miło, że dołączyła druga taka osoba :D Też bym chciała mieć takie trzy szcześcia w domciu, ale przeszkodą są moi rodzice. No trudno. Może kiedyś... :wink:

pozdrowienia :fadein:

Posted

Jussi:

Ja również witam cię serdecznie. Powiem co bo pewnioe nie wiesz że ja jestem tą forumową właścicielką 3 yorków tak jak ty. Coprawda teraz chwilowo mam 7 yorków a to za sprawą maluchów które przez jakiś czas ze mną pobedą. Mam nadzieję że szybko zadomowisz się tu na forum i spodoba ci się ono :wink: :D

Posted

Serdecznie witam

Ja niestety nie znam Ciebie Jussi. Ciągle czytam i pisze na tym samym Forum. Nie mam też trzech Yorków tylko dwa, ale może w przyszłym roku ...

Na wystawie w Warszawie będę obok Yoreczki , naszego moderatora zapewne też Ptyśki i jak czytam Ciebie. Potem planuje Toruń, Chojnice Sopot, Poznań, a może jednak skusze się na Gdynie.

Waldek

Posted

Jussi Witam Cię serdecznie!

Zazdroszcze Ci tych trzech pociech :). Ja mam tylko Gofra. A tak wogóle to wy z tymi wystawami kupe roboty macie... mi by sie nioechciało tak jeździc po całej Polsce po to by piesek jakąś nagrode zdobył. Widac że jesteście wytrwali :lol: mi by sie juz po 2 wyjazdach znudziło :lol: :lol: :P

Posted

Dziekuje serdecznie za tak mile powitanie!!! :D

Waldku....czas najwyzszy aby sie poznac...koniecznie musimy zerknac na siebie na wystawie w Warszawie :wink: ....bedzie mi bardzo milo...jak i rowniez bedzie mi milo poznac innych forumowiczow...

Strasznie sie cisze,ze tu trafilam!!!

:Dog_run:

• 4 months later...
Posted

Mam na imię Asia i od trzech tygodni jestem 'mamą' 5-miesięcznej yoreczki Zulki.Jesteśmy tutaj zupełnie nowe i jeszcze troszkę zielone jeśli chodzi o całe to forum w związku z tym proszę wybaczcie mi ewentualne wpadki:)

Zuleczkę dostałam na urodziny od mojego chłopaka(chociaż urodziny mam dopiero za miesiąc).Wcześniej dlatego,że pani chodowczyni nie mogłaby jej sprzedać za miesiąc bo Zuzia byłaby już do niej zbyt mocno przyiązana.No i tak jest już dość dużą dziewczynką jak na zmiane właściciela,ale bardzo dobrze się zaklimatyzowała i mnie pokochała,a ja ją!Zulka jest w ogóle suczką,którą ta pani zostawiła dla siebie i własciwie to zrobiła mojemu chłopakowi 'przyslugę' sprzedajac ja-poplakala sie jak ja zabieral.Do tej pani został skierowany przez Zwązek Kyn.wiec trafil chyba dobrze.Bo musimy się Wam pochwalić,że Zulka jest dziewczynką z rodowodem:)Postaram się w najblizszym czasie zaprezentować Wam kilka fotek Zuzi tylko nie wiem jeszcze jak to się robi,ale będę probowała.

A tak w ogóle to chciałam jeszcze powiedziec,ze gdy mialam 2 lata to moi rodzice kupili jamniczkę-to był mój pierwszy piesek,ktora miała na imię......Zula i teraz taki zbieg okoliczności! Zulka yorczka ma takie imię już w rodowodzie!

Mojej pierwszej Zulki nie ma już 10 lat.

Mam jeszcze Amandę,która mieszka z moimi rodzicami i jest moją kochaną białą bullterrierką,ale mix co?Bull i York!Trochę nie mogłam się przestawić na początku z tymi porcjami papu:)Amanda ma już 10 lat więc jest seniorką.

O.K. to tyle,nie zanudzam Was szanowni Yorkomaniacy , pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia dla Waszych psich 'dzieciaków'!!!

Posted

Ja i Łobuziak tez Cie witamy!

Ja tez mialam na poczatku problem z przestawieniem sie ze wzrostu i widoku naszego kundelka ( teraz mieszka z tata), ktory jest dosyc spory, a przy nim moja "myszka" to naprawde istne malenstwo :) Teraz za to kundelek przy Łobuzie wydaje mi sie byc olbrzymem ;)

Posted

Witajcie z Zulka serdecznie!

Pozdrawia Was Yokusia, Minka (Bellami-nka ;) i ja oczywiscie!! Milo bedzie spotkac sie na forum. Wklej zdjecia -..ja tez musze ;)