Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem Michasia15 (naprawdę mam na imię Paulina). Pod koniec kwietnia będę mieć mojego Toffiego. Chciałabym wiedzieć wszystko o yorkach dlatego proszę na tematach założonych przeze mnie pisać różne ciekawostki , szczczegóły itp. :wink:

Posted

Ja tez ostatnio nie pojawilam sie wcale w tym watku, co nie oznacza, ze nie witam nowych yorkofiolow!! Niestety nie mialam czasu, a po tylu dniach nie ma sansu chyba witac wszystkich po kolei :oops: :cry: , wiec ogolnie napisze do wszystkich naszych nowych yorkomaniakow!!!
WITAJCIE SERDECZNIE!!!
Wiemy, ze wiele osob nas czyta i ogromnie sie cieszymy jak niektorzy decyduja sie pisac!! Czujcie sie tu swietnie, dzielcie sie wiedza i watpliwosciami. Zawsze chetnie poradzimy a w gromadzie to doswiadczen sporo i jak wiecie zyczliwosci cale poklady!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

Cześć!
Mam na imię Dagmara. Nie mam jeszcze Yorka dlatego ze nie mam wystarczajeco pieniędzy :cry: Ale jak narazie zbieram i szukam hodowli tych super psiaków. Mam nadzieje że niebługo będę miała Yorka :wink:

Posted

Ja także przyłączam się do wszystkich powitań nowych forumowiczów... :wink: :D

[quote]Uważajcie, można się uzależnić![/quote]

oj można można i to szybko, ja to już się raczej z tego nie wyleczę... :lol: 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Witam Cię Kredeczko :D
Nie martw każdy z nas czekał dość długo na pieska, jedni dłużej drudzy krócej, ale zawsze konczyło się to nowym maluszkiem w domu i mam nadzieje, że i w Twoim przypadku tak bedzie.
Serdecznie pozdrawiam, Weronika! :D