bargest Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pa-tti dobrze, ze sunia nie cierpi. Asiaczku maluchy bardzo dorodne i takie wyrownane gratuluje. Quote
Dzidtka_Gl Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 a u mnie dzisiaj był sex`ik i mam nadzieję, że za miesiąc po USG będe mogła napisać, że w marcu rodzimy ;) oczywiście lhasaki Quote
Hawanka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl']a u mnie dzisiaj był sex`ik i mam nadzieję, że za miesiąc po USG będe mogła napisać, że w marcu rodzimy ;) oczywiście lhasaki[/QUOTE] No to czekamy na wieści... ;) Quote
rodzice Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 a u mnie dzisiaj wreszcie progesteron powyżej 6 więc jutro galopem do czeskiej krainy . Quote
Hawanka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='rodzice']a u mnie dzisiaj wreszcie progesteron powyżej 6 więc jutro galopem do czeskiej krainy .[/QUOTE] Trzymamy kciuki ...:) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='bargest'] Asiaczku maluchy bardzo dorodne i takie wyrownane gratuluje.[/QUOTE] Nie dość, że wyrównane wagowo, to jeszcze i kolorystycznie! [quote name='agnethka']ooo...prawdziwy wysyp basków ;)[/QUOTE] Tak, 8 maluchów w miocie to bardzo duzy miot:) [quote name='rodzice']a u mnie dzisiaj wreszcie progesteron powyżej 6 więc jutro galopem do czeskiej krainy .[/QUOTE] Kciuki zaciśnięte! Pzdr. Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 U nas też był seks dzisiaj, zobaczymy czy coś z tego da :) Quote
mrowa23 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 a my ciagle czekamy na cieczke... ehhh Ulka ty wiesz jak sie ciezko robi cokolwiek kciukami zacisnietymi- nie moze byc inaczej- beda kluski! Quote
bursztynki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 oj dzieje się dużo,współczujemy suni której maluszki umarły.Trzymamy kciuki za krycia ,no i oczywiście za przyszłe porody.Nasze Hawańczyki rosną ,mama nie odstępuje je na krok ,jedzą ,jedzą i są jak baloniki hi hi Quote
agnethka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='mrowa23']a my ciagle czekamy na cieczke... ehhh[/QUOTE] poczekamy razem ;) Quote
Ilka21 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='agnethka']poczekamy razem ;)[/QUOTE] to i ja czekam z wami ;) Quote
Gośka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 To dołączam do tych oczekujących :p, u nas cieczka za jakiś miesiąc półtora, a potem "mała" wycieczka. Mam nadzieję że pogoda będzie lepsza, bo jakby trzeba było jechać ponad 1500 km w śnieżycy albo lodowisku brr. Quote
*kleo* Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Moja suka jutro jedzie ostatni raz na krycie, zaczynamy odliczanie i zobaczymy, co z tego wyjdzie :p Quote
dzasta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='mrowa23']a my ciagle czekamy na cieczke... ehhh[/QUOTE] [quote name='agnethka']poczekamy razem ;)[/QUOTE] A ja czekam razem z Wami na cieczkę :) Quote
Iza. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 to ja trzymam kciuki za wszystkie cieczki ! Coby się suńki ładnie zachowały i zacieczkowały w terminie :loveu::lol: Quote
sodalis Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dzidziusie urodzone 7 stycznia: [img]http://www.sodalis.pl/miotI.2d.1m.JPG[/img] [img]http://www.sodalis.pl/miotI.2d.2m.JPG[/img] Quote
rodzice Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='mrowa23']a my ciagle czekamy na cieczke... ehhh Ulka ty wiesz jak sie ciezko robi cokolwiek kciukami zacisnietymi- nie moze byc inaczej- beda kluski![/QUOTE] Cóz nie poszło tak jak myślalam - cud jak będa maleństwa . Chłopak jak malina , starał się jak mógł ale moja z zębami . Droga koszmar po czeskiej stronie staliśmy pół godziny w zaspach , za to przy powrocie w Polsce 2,5 godziny w polu przy dojeździe do Barda . Staliśmy pod górke i na to jeszcze padał lodowy deszcz . Ludzie przez radio mówili ze zamarzają w autach , bo kto miał mniej paliwa stał przy zgaszonym silniku . Koszmar ! Quote
gastia7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 słuchajcie jeżeli będziecie rozpamiętywać co zrobiła smutnata2 to ona nigdy nie wróci na to forum. Quote
gops Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='gastia7']słuchajcie jeżeli będziecie rozpamiętywać co zrobiła smutnata2 to ona nigdy nie wróci na to forum.[/QUOTE] a kto rozpamietuje? Quote
Recommended Posts