Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']a u mnie dzisiaj był sex`ik i mam nadzieję, że za miesiąc po USG będe mogła napisać, że w marcu rodzimy ;) oczywiście lhasaki[/QUOTE]
No to czekamy na wieści... ;)

Posted

[quote name='bargest']
Asiaczku maluchy bardzo dorodne i takie wyrownane gratuluje.[/QUOTE]
Nie dość, że wyrównane wagowo, to jeszcze i kolorystycznie!

[quote name='agnethka']ooo...prawdziwy wysyp basków ;)[/QUOTE]
Tak, 8 maluchów w miocie to bardzo duzy miot:)

[quote name='rodzice']a u mnie dzisiaj wreszcie progesteron powyżej 6 więc jutro galopem do czeskiej krainy .[/QUOTE]
Kciuki zaciśnięte!

Pzdr.

Posted

oj dzieje się dużo,współczujemy suni której maluszki umarły.Trzymamy kciuki za krycia ,no i oczywiście za przyszłe porody.Nasze Hawańczyki rosną ,mama nie odstępuje je na krok ,jedzą ,jedzą i są jak baloniki hi hi

Posted

To dołączam do tych oczekujących :p, u nas cieczka za jakiś miesiąc półtora, a potem "mała" wycieczka. Mam nadzieję że pogoda będzie lepsza, bo jakby trzeba było jechać ponad 1500 km w śnieżycy albo lodowisku brr.

Posted

[quote name='mrowa23']a my ciagle czekamy na cieczke... ehhh

Ulka ty wiesz jak sie ciezko robi cokolwiek kciukami zacisnietymi- nie moze byc inaczej- beda kluski![/QUOTE]

Cóz nie poszło tak jak myślalam - cud jak będa maleństwa . Chłopak jak malina , starał się jak mógł ale moja z zębami . Droga koszmar po czeskiej stronie staliśmy pół godziny w zaspach , za to przy powrocie w Polsce 2,5 godziny w polu przy dojeździe do Barda . Staliśmy pod górke i na to jeszcze padał lodowy deszcz . Ludzie przez radio mówili ze zamarzają w autach , bo kto miał mniej paliwa stał przy zgaszonym silniku . Koszmar !

Posted

[quote name='gastia7']słuchajcie jeżeli będziecie rozpamiętywać co zrobiła smutnata2 to ona nigdy nie wróci na to forum.[/QUOTE]

a kto rozpamietuje?