M&S Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Dzidtka_Gl']7 tygodniowy lhasaczek :loveu: VAMPIRE HEART z Czańca :loveu: [URL]http://img402.imageshack.us/img402/3825/vampirheartzczanca7w.jpg[/URL] [/QUOTE] Jaki fajny pluszak :loveu: A. Quote
bargest Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dzidtka GL maluch przesliczny:lol: ale imie... ma troche dziwne:cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 mam nadzieję, że również dzięki temu imieniu zostanie zapamiętany ;) Quote
Ilka21 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 imię ma odpowiednie bo już moje serce skradł mapet jeden, jest przeuroczy Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='tosiak']My też dołączamy do porodówki. Dzisiaj dzień 60 :). Temperatura jeszcze 38,3 więc poczekamy troche.[/QUOTE] Oooo, trzymamy kciuki. A jakiej rasy będa to maluszki? [quote name='isabelle30']tak patrze na te malutkie kluseczki. mama mojego Brutusika też dwa tygodnie temu dala swiatu 7 wspanialych kluseczek....oj jakbym poprzytulala takie slicznosci.... dobrze ze nie mam suku, bo nie potrafilabym sie rozstac z zadnym ze szczeniat:placz: moon_light mam prośbe, wielka prosbe. jak dostaniecz fotki dzieciaczkow Twojego psiska to pokaz je szybciutko! kocham dogi, uwielbiam je! a Twoj jest przepiekny....[/QUOTE] Moon ... wie, że ma tytaj wstawić od razu i informajceo porodzie/porodach i fotki maluszków. [quote name='Dzidtka_Gl']7 tygodniowy lhasaczek :loveu: VAMPIRE HEART z Czańca :loveu: [/QUOTE] Uh, jakie imie!:lol: Pzdr. Quote
tosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Oooo, trzymamy kciuki. A jakiej rasy będa to maluszki? [/QUOTE] Jak się urodzą to napiszę, na razie po prostu nic nie zapeszam. Tyle pustych kryć miałam, tyle zawiedzionych nadziei, że po prostu.... No, dzisiaj też spokój, mama w dobrej kondycji, maluchy też żwawe w brzuszku. Za to mnie dzisiaj ciśnienie z tych nerwów mocno skoczyło . Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jasne! Ale z DGM to masz same pozytywne mysli/wibracje i co tam jeszcze chcesz! pzdr. Quote
Kaya Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ale Żelcia ma wielki brzuchol, coś czuje, że albo będzie dużo basków, albo będą duże baski ! :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Kaya']Ale Żelcia ma wielki brzuchol, coś czuje, że albo będzie dużo basków, albo będą duże baski ! :loveu:[/QUOTE] Hahaha, ja typuje na 5 basków, a one moga byc duże, bo tatuś to tak troche przerośnięty jest... pzdr. Quote
Vectra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Hahaha, ja typuje na 5 basków, a one moga byc duże, bo tatuś to tak troche przerośnięty jest... pzdr.[/QUOTE] już chce je przytulać , wąchać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Vectra']już chce je przytulać , wąchać :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Spox. Na wszystko przyjdzie czas. Będziesz tez i swoje przytulała i wąchała... pzdr. Quote
ladyyork Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ja dzisiaj moim yorkusiom odebrałam metryczki:loveu: Rosną tak szybko i czas też szybko mija ,jeszcze toche a pewnie znajdą nowych właścicieli. Quote
Vectra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Spox. Na wszystko przyjdzie czas. Będziesz tez i swoje przytulała i wąchała... pzdr.[/QUOTE] do Ciebie mam 10 razy bliżej :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 doczekasz. I przyjedziesz... Już znasz drogę, łatwiej i prościej się wtedy jedzie, prawda? Pzdr. Quote
moon_light Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [B]11 CZARNYCH DOGÓW !![/B] 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:). Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:. Jedna dziewczynka całkowicie czarna :) Zdjęć jeszcze nie mam. Quote
M&S Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='moon_light'][B]11 CZARNYCH DOGÓW !![/B] 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:). Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:. Jedna dziewczynka całkowicie czarna :) Zdjęć jeszcze nie mam.[/QUOTE] Łał :crazyeye::crazyeye: ale stadko ;) [B]GRATULACJE[/B] :multi::multi::multi::multi::multi:, a szczególnie czarnuszki :loveu: A. Quote
katik Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Moon light, gratulacje! Swietnie się chłopak spisał. :) Quote
moon_light Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a na usg u najlepszego w wawie specjalisty , było widać 7 :evil_lol: Quote
M&S Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='moon_light']a na usg u najlepszego w wawie specjalisty , było widać 7 :evil_lol:[/QUOTE] schowały się ;):evil_lol: A. Quote
Mudik Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Gratulacje doczekałaś się czarnuszków!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
isabelle30 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 moon, czekamy na fotki. 11 malutkich kluseczek, uuuua gratulacje dla tatusia na medal Quote
moon_light Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziekuje wam wszystkim za gratulacje :) Strasznie się z tych akurat dzieci cieszę :multi:. Drużyna piłkarska-11, tatuś jest z siebie dumny ;) Quote
isabelle30 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a te chrzastki kupilas w koncu? dla doga to chyba samochod dostawczy trzeba? hehe? naleza sie facetowi smakolyki.... Quote
panienkabubu Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Proszę mi przypomnieć, Natala, kto jest mamusią :cool3: Gratuluję, i nie zazdroszczę opieki nad tyloma bąblami :cool3: Quote
Recommended Posts