Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']7 tygodniowy lhasaczek :loveu: VAMPIRE HEART z Czańca :loveu:

[URL]http://img402.imageshack.us/img402/3825/vampirheartzczanca7w.jpg[/URL]
[/QUOTE]

Jaki fajny pluszak :loveu:

A.

Posted

[quote name='tosiak']My też dołączamy do porodówki. Dzisiaj dzień 60 :). Temperatura jeszcze 38,3 więc poczekamy troche.[/QUOTE]
Oooo, trzymamy kciuki. A jakiej rasy będa to maluszki?

[quote name='isabelle30']tak patrze na te malutkie kluseczki. mama mojego Brutusika też dwa tygodnie temu dala swiatu 7 wspanialych kluseczek....oj jakbym poprzytulala takie slicznosci.... dobrze ze nie mam suku, bo nie potrafilabym sie rozstac z zadnym ze szczeniat:placz:

moon_light mam prośbe, wielka prosbe. jak dostaniecz fotki dzieciaczkow Twojego psiska to pokaz je szybciutko! kocham dogi, uwielbiam je! a Twoj jest przepiekny....[/QUOTE]
Moon ... wie, że ma tytaj wstawić od razu i informajceo porodzie/porodach i fotki maluszków.

[quote name='Dzidtka_Gl']7 tygodniowy lhasaczek :loveu: VAMPIRE HEART z Czańca :loveu:
[/QUOTE]
Uh, jakie imie!:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oooo, trzymamy kciuki. A jakiej rasy będa to maluszki?

[/QUOTE]
Jak się urodzą to napiszę, na razie po prostu nic nie zapeszam. Tyle pustych kryć miałam, tyle zawiedzionych nadziei, że po prostu.... No, dzisiaj też spokój, mama w dobrej kondycji, maluchy też żwawe w brzuszku. Za to mnie dzisiaj ciśnienie z tych nerwów mocno skoczyło .

Posted

[quote name='Kaya']Ale Żelcia ma wielki brzuchol, coś czuje, że albo będzie dużo basków, albo będą duże baski ! :loveu:[/QUOTE]
Hahaha, ja typuje na 5 basków, a one moga byc duże, bo tatuś to tak troche przerośnięty jest...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, ja typuje na 5 basków, a one moga byc duże, bo tatuś to tak troche przerośnięty jest...

pzdr.[/QUOTE]
już chce je przytulać , wąchać :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[B]11 CZARNYCH DOGÓW !![/B] 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:).

Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:.
Jedna dziewczynka całkowicie czarna :)
Zdjęć jeszcze nie mam.

Posted

[quote name='moon_light'][B]11 CZARNYCH DOGÓW !![/B] 4 suczki i 7 samców (*chyba bo na szybko sprawdzane:lol:).

Fifi i Gali się spisali :) . W końcu mam wyczekane czarne dzidzie, w dodatku pierwszy miot z tak znaczną przewagą chłopaków :loveu:.
Jedna dziewczynka całkowicie czarna :)
Zdjęć jeszcze nie mam.[/QUOTE]

Łał :crazyeye::crazyeye: ale stadko ;)

[B]GRATULACJE[/B] :multi::multi::multi::multi::multi:, a szczególnie czarnuszki :loveu:

A.