Musiałek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 zdjęciami napewno się podzielę z przyjemnościa na tym forum :) szkoda ze ja nie mam normalnego neta i zamiast zdjec ogladam X :shake: Quote
anastoki Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ale obok OA jest shelti,prawda? Czekamy na porod i zdjatka:lol: Quote
anastoki Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='g@l@xy']ależ tu się wydarzyło, czas leci jak wariat. Anastoki gratuluję fantastycznych maluchów. Moje dopiero co się urodziły a już im leci 9 tydzień i niedługo czas rozstania, nie wiem jak to przeżyję [URL="http://www.fotosik.pl"][/URL] [/quote] Zaraz porycze,jakie to smutne:placz: Nawiet myslec mi sie o tym nie chce... Quote
Musiałek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 tak i Aresek jest nie hodowlany :) za to z sercem pełnym miłości do ludzi i agility :)) natomiast szczeniaczki będą aussikowe :) czerne i blue merle :) 13 maj to juz za 4 tygodnie :) Quote
Junka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='anastoki']Ale obok OA jest shelti,prawda? Czekamy na porod i zdjatka:lol:[/quote] Tak Iwonka słynie z Aussie i zamiłowania do Sheltiaków :) Ale jak na razie mi wiadomo ma tylko Areska :) Quote
milamini Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A nasza sheltie-ciężarówka się zakorkowała chyba :mad: Średnio 64 dzień i powinno już być po :angryy: A ona nic- je, biega i ma w nosie. Jak jutro nic- kontrola u ginekologa :evil_lol:- zemsta będzie słodka ;) Quote
justysiek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 kto teraz w kolejce do rodzenia?:evil_lol: Quote
agnethka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='milamini']A nasza sheltie-ciężarówka się zakorkowała chyba :mad: Średnio 64 dzień i powinno już być po :angryy: A ona nic- je, biega i ma w nosie. Jak jutro nic- kontrola u ginekologa :evil_lol:- zemsta będzie słodka ;)[/quote] widać ma poczucie humoru :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hahahaha nie chcecie się rozstawać z malenstwami? zróbcie jak ja - nie oddawajcie ich :evil_lol::evil_lol::multi: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='AnkaW']Panienko Twoje jedno maleństwo to jak stado szelciaków :evil_lol: Już nie mogę doczekać się piątku by go wyściskać :loveu:[/quote] no więc właśnie, co za różnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zobaczymy co z Noraskiem w Opolu, bo istnieje prawdopodobieństwo, że nas nie wpuszczą, w końcu bernardyn, a krajówka IX grupy...... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaW Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Panienko Twoje jedno maleństwo to jak stado szelciaków :evil_lol: Już nie mogę doczekać się piątku by go wyściskać :loveu: Quote
Iza. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='panienkabubu']Hahahaha nie chcecie się rozstawać z malenstwami? zróbcie jak ja - nie oddawajcie ich :evil_lol::evil_lol::multi:[/quote] zostaje na zawsze ?! :multi: Quote
Thora Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 czyje sunie w kolejce do pozbycia sie maluchów z brzucha? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Iza.']zostaje na zawsze ?! :multi:[/quote] na to wygląda :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='panienkabubu']na to wygląda :evil_lol:[/quote] Super, gratulacje :multi::loveu: Quote
pokoik1 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='justysiek']kto teraz w kolejce do rodzenia?:evil_lol:[/quote] My za około 10 dni :cool3: Quote
mrowa23 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 my nastepni przynajmniej ja to wiem i prbuje uzmyslowic to Frani :diabloti: no i jak tam milamili, bo os czuje po kosiach ze wy juz w trakcie lub po?:cool3: Gratuluje panienkabubu ze maluch zostaje :D Quote
panienkabubu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Będą bostony, hurrrra :multi: Mogę zostać ciocią chrzestną?:eviltong: Nie ma czego gratulować, los tak chciał :evil_lol: A "mały" doprowadza mnie każdego poranku do nerwicy żołądka/serca/całego ciała, stąd moje podsumowanie: bernardyn ma mieszkać na dworze :eviltong::eviltong: inaczej roznosi dom hahahahaha :evil_lol: Quote
Musiałek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 mam do Was jeszcze takie pytania jak powinna wyglądać i w co powinna być zaopatrzona prodóka ?? mam jeszcze 4 tygodnie ale chciałabym się już po woli przygotowywać :) Quote
Musiałek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='milamini']A nasza sheltie-ciężarówka się zakorkowała chyba :mad: Średnio 64 dzień i powinno już być po :angryy: A ona nic- je, biega i ma w nosie. Jak jutro nic- kontrola u ginekologa :evil_lol:- zemsta będzie słodka ;)[/quote] No laska jeszcze nie gotowa :)) widocznie podoba jej się taki stan :)) trzymam za was kciuki :loveu: Quote
Gośka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Milamini nic się nie martw - moja "rozsypała" się w 66 dniu. Tyle że pewnie "załapała" innego dnia niż ja wyliczłam. Quote
mrowa23 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 za slabo ciotki kracza bo mialo byc dzisiaj i co? i Franak nadal chrapie na kanapie :mad: krakac ladniej ze porod dzisiaj no prosze juz juz:diabloti: .... ja sie zastanawiam czy ona cos ze slonia nie ma i nie chce przypadkiem tak z dwa lata jeszcze ponosic szczylkow...ciszej dzisiaj w brzuszku ale... to tak w kolko caly czas raz ciszej raz impreza w brzuchu... a dzisaj 63 dzien... nawet zaczelam ja straszyc ze pojdziemy na USG jak tak bedzie mnei w konia robic...poki co nie dziala straszenie... Quote
karenina Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Moje sysaki maja 7 dni :loveu: [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9236/sysak.jpg[/IMG] [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7500/sysa1.jpg[/IMG] [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7776/002gih.jpg[/IMG] Quote
MEGNUM Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='karenina']Moje sysaki maja 7 dni :loveu: [URL]http://img6.imageshack.us/img6/7776/002gih.jpg[/URL] [/quote] Wooow ale Ty to masz dobrze, nie martwisz się ze Ci suka szczeniaki przygniecie:lol: Quote
Recommended Posts