Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Light of Shin-Ra']Marihuana - napisz, że nasz już stadko małych pociech. :loveu:[/quote]
dzwonilam przed sek, i jeszcze nic nie mają :(. ale jessy mysli że to juz lada chwila. trzymamy kciuki !!

Posted

[quote name='karenina']To czekanie jest najgorsze.:shake: Trzymamy kciuki i my za Marysie :loveu:[/quote]
A przypomnij mi na kiedy macie termin ? bo sunia wygląda tak, jakby w kazdej chwili mogła się 'detonować';)

Posted

No tez sledze ten watek ze wzgledu na Maryche!!
Niech dziewczyna zacznie juz rodzic,bo sama sie zaczynam denerwowac:roll:
U nas 60 dzien,ale mloda na razie je i spi,spi i je:loveu:

Posted

[quote name='mrowa23']albo mi sie wydaje albo skacza posty....

Madzia moze byc ciezko ale trzymam kciuki zeby urodzila przed. gratuluje ojca piekny jest i daje piekne potomstwo.

dziewczyna zostaje ?:>

u nas na usg bylo 5 hehe a w brzuchu byl caly szwadron wojska ;)[/quote]
:loveu:chyba jestem jasnowidzem jak bedzie 5:evil_lol:
kciuki zacisniete za Marysie:loveu:

Posted

[quote name='moon_light']A przypomnij mi na kiedy macie termin ? bo sunia wygląda tak, jakby w kazdej chwili mogła się 'detonować';)[/quote]

Hahaha, to samo jej mowie-" oddaj dzieci bo cie wybuchnie" :evil_lol:
Termin mamy na jutro.

Posted

[quote name='moon_light']Przed chwilą urodziła się pierwsza śliczna żółta sunia :multi:[/quote]

Super. :multi::loveu:Teraz to już powinno iść jak z płatka i zaraz będzie cała gromadka.

Karenina - to jutro czekamy na wieści ile masz wnucząt.

Posted

[quote name='Agama']Diano widze ,ze Ty juz tez na porodowce:multi: jak tam Twoje zdrowie[/quote]

Moje zdrowie na razie pozwala bezpiecznie siedzieć przy kompie. Żadnych dalszych spacerów. Ale do końca tygodnia mam nadzieję się już wykurować.

Emeczka strasznie zgrubła i preferuje łóżeczko. My jeszcze mamy prawie trzy tygodnie ale mam nadzieję, że szybko zleci i też będę mogła się tu pochwalić dzieciakami.

Na razie kibicujemy tym co przed nami. :loveu:

Posted

Madziu Mafia slicznie wyglada, u nas 56 dzien minal dzieciaczki zaczynaja pokazywac przez brzuszek mamusi dupcie babci :] martwi mnie tylko to ze Franka nie chce jesc -fakt upaly nastaly ale zeby jeden kubek karmy zjesc na dzien to chyba dziewcze przesadza i to jeszcze rozlozony na 5 porcji...grrr...

gratulujemy Marihuanie, jak wygladaja sprawy teraz ? ile boksiow na swiecie juz mamy?

trzymamy kciuki za nastepne rodzace i czekamy cierpliwie i na swoj porod...

Posted

Strasznie jestem ciekawa,jak wyglądają noworodki charcików :) .

Pozwolę sobie podziękować za kibicowanie, gratulacje, i trzymanie kciuków...chodź ja tu tylko za konferansjera robię ;)

U marysi stan sprzed 2 godzin - parka- chłopak i dziewczynka, żółte wielkanocne kurczaczki :) . Czekamy na resztę, na razie wstrzymam się z dzwonieniem, nie chce im przeszkadzać.

mrowa23- znam taką agentkę, która na jedzenie musiała chodzić do lecznicy weterynaryjnej. Tylko tam spożywała pełne porcje,z ręki weterynarza . I tak oto stała się stałą klientką, bo bywała tam 3 razy dziennie, aż do samiutkiego końca ciąży ;). Spróbuj,może zadziała i u was:evil_lol:

Posted

hehe my dlatego na usg nie bylismy bo Frania wyszlaby z drzwiami od weta gdyby dotknal jej szanownej i wysokiej mosci Brzucha :lol:
ale mam sposob :p małż siada na podłodze obok Frani bierze miske i szantazuje - jak nei zjesz tata ci zje, no i frania bierze jednego chrupka z obrzydzeniem, no to TZ bierze drugiego chrupka i znowu - jak nie zjesz to tata ci zje... i tak przerabiaja pol kubka a potem Franai patrzy cwaniakowato jakby mowila "no dawaj dawaj i tak wiem ze nie zjesz" i wychodzi i koniec karmienia:diabloti:

gratulujemy parki wielkanocnych kurczaczkow i czekamy na dalsze rezultaty.

Posted

[quote name='mrowa23']Madziu Mafia slicznie wyglada, u nas 56 dzien minal dzieciaczki zaczynaja pokazywac przez brzuszek mamusi dupcie babci :] martwi mnie tylko to ze Franka nie chce jesc -fakt upaly nastaly ale zeby jeden kubek karmy zjesc na dzien to chyba dziewcze przesadza i to jeszcze rozlozony na 5 porcji...grrr...
[/quote]

Dziękujemy:)

Ojojoj znam ten ból:-( Miszela też mega niejadek.
Za to Mafia cieżarówka aż się trzesie jak widzi miskę. Jej życie polega na spaniu i szukaniu jedzenia po domu:razz:

Posted

Dziekuje wszystkim za wsparcie.
Jestesmy juz po. Maryska slicznie urodziła.
Najpierw zolta sunia 630 gram, potem zolty samiec 580 gram i zolta sunia 540 gram. Szczesliwa rodzinka odpoczywa:)